Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Doomed.

U leest om dit moment het verhaal Doomed gepost door anoniem. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: anoniem
Gepost op: 2007-7-23

Verhaal:

Doomed
Dit is een waargebeurd verhaal.

"Schiet nou eens op! Dadelijk komen we te laat op het feest!" schreeuwde Jim tegen zijn vrouw. Zo ging het altijd, Vrouwen... "Jaja, ik kom!" was het antwoord. Toen ze 5 minuten later in de auto zaten, vroeg Laura, de vrouw van Jim, of hij de kaart ook had meegenomen. Het antwoord was nee, en dus rende Laura weer terug naar binnen om de kaart te halen. Toen ze bij de voordeur stond, schrok ze van iets, dat snel wegging zodra ze keek. Ze dacht dat ze het zich verbeeld had, dus ging ze weer verder om de kaart te halen. Zo gingen naar het feest.

's Avonds laat kwamen ze weer thuis. Toen Laura de auto uitstapten, kreeg ze de schok van haar leven. Het huis naast hun huis, stond al bijna 15 jaar leeg, dat wist ze zéker! Maar toch, op het balkon, zag ze een schim. Een schim van een oude vrouw. Ze keek over de bomen heen naar het meer 100 meter verderop. Jim vroeg wat er was, want Laura zette grote ogen op en keek doodsbenauwd. Nu wist ze wie het was! Het was hun vorige buurvrouw! Ze was 15 jaar geleden in het huis gestorven. Sindsdien is er niemand meer komen te wonen. Alle bezoekers vonden er op de een of andere manier een griezelige sfeer in het huis hangen. Laura kon geen woord meer uitbrengen, alles wat ze nog kon, was wijzen naar de oude vrouw op het balkon. Jim draaide zich om, en keek ook naar de vrouw. De vrouw merkte dat ze naar haar keken. Ze draaide haar hoofd naar hun toe, en keek hun met een afgrijselijk gezicht aan. Jim en Laura wisten niet hoe snel ze weer in hun auto moesten komen. Ze besloten weer terug te gaan naar de bruiloft.

Eenmaal op weg, begon het steeds gekker te worden. De weg die ze net nog hadden gereden, was afgesloten. Ze moesten omrijden. De weg die ze moesten nemen, ging helemaal om de stad heen. Het was een soort grote cirkel. De hele weg moesten ze één grote bocht naar links volgen. Halverwege de weg, rook Jim iets. Alsof er iets aan het branden was. De auto minderde vaart, en stond stil. "Wat doe je?!" vroeg Laura. "Ik doe niks! De auto staat vanzelf stil. Ik ga wel even kijken." antwoordde Jim. Laura bleef in de auto, toen Jim naar buiten ging om naar de motor te kijken. Laura kon hem niet meer zien, omdat hij de klep helemaal open had gemaakt. Al snel begon het mistig te worden. Het bezorgde Laura de kriebels. Het begon steeds kouder te worden. En Jim deed er nu wel erg lang over. Laura opende het raampje en vroeg Jim of hij al klaar was...
Geen antwoord.
Ze riep nog eens...
Nog steeds geen antwoord.
Toen ze de deur open deed en ging kijken waar Jim was, zag ze een grauwgrijze Jim over de auto heen hangen. Zijn gezicht stond geschokt, met zijn mond ongelooflijk ver open. Laura kreeg een ijzig koude rilling. Toen ze opkeek, zag ze een schim. Het was de oude vrouw! Direct daarna, werd het Laura zo koud, dat ze op de grond viel. Ze zag zwart, alleen nog maar zwart.
2 Dagen later werden ze gevonden. Hun lichamen waren grauwgrijs, en hun ogen gesperd, en keken dodelijk. Hun monden waren ver geopend. Verder dan ieder ander mens zou kunnen. Niemand weet wat er is gebeurd. Niemand zou het ooit te weten kunnen komen...
Tot op de dag van vandaag word beweerd dat de geest van Laura en Jim nog steeds in het huis ronddwalen. De oude vrouw staat om de 15 jaar, om dezelfde tijd ’s nachts buiten op het balkon. De twee huizen staan nog altijd leeg. Men zegt een onaangenaam gevoel te krijgen vanaf het moment dat ze over de drempel stappen. Zwakkere mensen voelen zich niet goed. Een vrouw beweerde gefluister te horen. Twee dagen later stierf ze.


Aantal keer bekeken: 2757
Waardering: 6.75 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 38 bezoekers online