Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Doorsijnende Bh en stirng.

U leest om dit moment het verhaal Doorsijnende Bh en stirng gepost door Poep &plas. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: Poep &plas
Gepost op: 2011-7-12

Verhaal:

Doorsijnende Bh en stirng
Ik was met een vriedin in de winkel. Er stond een kraampje waar je de nieuwste cola kon drinken. HEt was gratis. We grepen de kans en we pakten een colaatje. Mijn vriendin deed hem open en nam slok. Ikzelf had echter nooit een colaatje gedronken. Ik zag een ander meisje met een flesje lopen. Ik wist niet of het een colaatje was. Ze schudde het flesje. Ik dacht dat ik het ook moest schudden dus ik schudde het flesje. Mijn vriendin stond even met een jongen van school te praten. Ik schudde nog een keer en deed de dop open. En Flatssjjj! Ik was helemaal nat. Ik had een witte broek aan en Alles doorscheen. Je zag me BH en stirng. Ik had een roze string aan en mijn vriendin schoot in de lach. Ik wou mezelf bedekken maar ik glee uit over de cola.Ik kreep het kleedje waar de cola op stond en trok hem mee, en ik lag op de grond.EN je raad het al iedereeen keek.

Ik ben nooit meer in die winkel geweest.
P.s: het is egt gebeurt

Aantal keer bekeken: 9771
Waardering: 6.02 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online