Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Draken en het zijn van dillen deel 4.

U leest om dit moment het verhaal Draken en het zijn van dillen deel 4 gepost door sven beelen . Dit verhaal is gepost in de categorie sprookjes. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sprookjes?
Categorie: sprookjes
Gepost door: sven beelen
Gepost op: 2011-8-22

Verhaal:

Draken en het zijn van dillen deel 4
Ryne werd wakker is de vleugels van arok . Ze keek naar haar haar . Rood ? Arok werd er door wakker . Meiske zijt gij da .
Ja waarom heb ik rood haar . Merkus heeft het nooit gehad . Merkus is niet mijn echte ruiter de uitverkorenen om met mij verbonden te zijn . Jou bloed lijn is de uitverkorenen . Arok boog . AROK ! We moeten echt verder . Ze maakte zich klaar om verder te gaan . Ryne ging op de rug van arok zitten en gingen verder . Ze zag eindelijk het zonlicht weer . Ah eindelijk zon licht . Ja wat moet ik zeggen ik zit al maar dan 50 jaar daar is die donkere kamer ! Arok sloeg zijn vleugels open . Ryne voelde de wind door haar rode haren wreven . Een luide knal lijden hen af . ZOEF . Net naast arok en ryne vloog vuur . Ryne keek naar boven en zag de ridder . Malfidor ! .
Wie is dat . Die ruiter of de feniks draak . Dat is die ridder . Hij werkt samen met jasaad . Wie is die jasaad ? Leg ik later uit .
Arok vloog recht naar beneden een vuur vlaag volgde hun naar onder. Ryne wist niet wat er was aan het gebeuren . Ze stonden ook in oog . De feniks maakte rare geluiden . Malfidor ! Arok !
Lang geleden mijn vriend ! Niet lang genoeg ! Oooh arok . Dat kwest me echt waar ! Mij kwest het dat ik je terug zie . Echt arok ! Doe dan je ogen dicht . Zeer fijne koffie klest maar euh arok hij is mijn vriend niet ! Meiske geloof mij mijne ook ni ! Ow !!! Feniks val arok aaan nuuuuu !!! De feniks fiel arok en ryne aan . Arok vloog naar de top van de berg die er stond en zetten zijn poten op de grond . Graaaaaaaaiw . Arok gromde zo luid dat de aarde beefde . De feniks werd ongeduldig . Arok wat was dat . Even wachten meiske . De bergen begon te beven . 1000 draken kwamen boven de bergen gevlogen dit zijn mijn vrienden de grito bende . De feniks vocht tegen alle draken.Opeens kwam een witte draak naar arok . Meiske dit is garko . Dag denk ik . Arok fijn dat je je Vriend weer eens kan zien maar we moeten verder .een vuur vlaag kwam op garko arok en ryne af gevlogen garko werd geraakt en viel hard naar beneden
Alle draken gingen op de bergen zitten . Arok wat gebeurt er . Als de lijder van de bende dood gaat gaan ze weg van elkaar . En dan ? Stoppen ze met vechten . Arok we moeten hier weg .
Arok spuwde op volle kracht vuur en de feniks ook . De vonken waren van mijlen ver te zien . Ryne werd verblind door de hitte arok was woedend . Dit was een strijd van leven en dood .
Arok spuwde een luide knal . Het kwam op de feniks terug . De feniks viel naar beneden . De ridder viel samen neer . De ridder viel te pletter . Ryne keek naar beneden en fluiten een val na . BAM !!! Ryne en arok waren dood moe en stopte om te rusten arok zei de hele tijd niks . Hoe zou het n met dillen zijn . Meester zei een raar beest tegen een roze vonk die rond vloog .
Ja ? Malfidor heeft het niet gehaald . Een rood harig meisje en euh . Wie wil je nog zeggen . En AROK . Wat arok !!! Die draak weer . Roep bellatrix en zeg dat ze arok moeten volgen …
------------------------------------------------------------------------------
Wat zou er in de finale van het zijn van dillen gebeuren
En wie is bellatrix en wie was dat rare gedaamte en die roze vonk en wie is ten slotte jasaad !!!
(vanaf dan zal het de orde van de vlam noemen)
Iets langer

------------------------------------------------------------------------------

Aantal keer bekeken: 2359
Waardering: 5.17 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2022 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online