Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Dreams come realy true.

U leest om dit moment het verhaal Dreams come realy true gepost door klein meisje. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: klein meisje
Gepost op: 2007-4-17

Verhaal:

Dreams come realy true
Ik kan wel dansen van geluk!
Vandaag was de mooiste dag uit mijn leven. Ik heb de jongen van mijn dromen ontmoet. En dat uit mijn dromen gedeelte moet je letterlijk opvatten.

Het begon vorig jaar. Na een vermoeiende dag op school en op mijn vrijwilligers werk kroop ik vroeg in bed. Na een warme douche en een beker warme chocolademelk natuurlijk! Ik was zo moe dat ik als een blok in slaap viel. Toen kwam hij in mijn leven. Robin. Het was een verwarde droom over een prins op een wit paard die naar mijn kasteel kwam en mijn vader om mijn hand vroeg. Typisch een sprookje dacht ik toen ik wakker werd. Maar stiekem hoopte ik dat ik nog een keer over "prins robin" droomde.
Zijn gezicht stond in mijn geheugen geschreven, de mooiste en liefste jongen die ik ooit heb gezien.
Ik wilde dat hij terug kwam. Maar de tijd verstreek en nooit had ik hem meer terug gezien. Al bijna was ik hem vergeten tot op een zekere avond. Ik sliep en het leek alsof ik wakker werd gemaakt. In mijn witte nachtjappon stapte ik uit bed. Het was donker en ik kon niks zien. Ik voelde om me heen want ik wist dat ik niet de enige was in deze kamer. Tastend in het donker, voelde ik een uitgestoken hand. Zonder enige twijfel gleed mijn hand in de andere hand. Ik volgde de hand en ik werd naar buiten gebracht. In het schijnsel van het maanlicht kon ik een beetje zien. Een silhouet van een jongen. De jongen kwam dichterbij tot hij 2 milimeter van mij verwijderd was. Ik kon nu duidelijk zijn gezicht onderschijden van de donkerte. "Robin" fluisterde ik. "Sahrah" werd terug gefluisterd. "Ik heb je lang moeten missen maar nu zijn we weer samen"
Tango muziek klonk opeens. "may I?" vroeg robin. Door mijn kurkdroge mond van verbazing kon ik niks zeggen dus knikte ik van ja. Een roos in zijn mond en zijn lijdende danspassen lieten mij zweven. De muziek werd zachter en hij drukte de roos in mijn hand. De muziek verdween en hij ook. De maan werd vervangen door de zon en de omgeving werd vervangen door mijn kamer. Ik ontwaakte.
Toen ik wakker werd leek het echt gebreurd te zijn. Maar de realiteit was anders.

Veel vaker droomde ik over hem. En telkens op een zondag.
Ook gisternacht, een zaterdagnacht, droomde ik weer over mooie zoete Robin. Het was geen beeldendroom. Alleen zijn stem die mij vertelde hoe veel hij van me houd en dat dromen werkelijkheid zullen worden.
Verward werd ik op zondagochtend wakker. Ik moest denken en daarom ging ik naar het park. Ik fluisterde zijn naam en een stem zei ja. Ik draaide me om, ik schrok me wild, want ik keek recht in het gezicht van de jongen uit mijn dromen. Hij keek net zo verbaasd als ik. Dreamgirl noemde hij mij. Ik stotterde "Ben jij dat Robin?" Mijn vraag werd beantwoord door zijn stem die mijn naam zei. Ik kneem mezelf en het bleek geen droom te zijn. Hij bestaat echt! Nu heb ik zijn 06 nummer en ik heb een vervolgdate met hem. !

Aantal keer bekeken: 3201
Waardering: 6.06 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online