Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Dromen (Lucia).

U leest om dit moment het verhaal Dromen (Lucia) gepost door Lucia Hill. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Lucia Hill
Gepost op: 2009-1-12

Verhaal:

Dromen (Lucia)
Het is koud, de wind waait langs het dak. Het geluid is hier goed te horen. Op mijn kamer, recht onder de dakpannen hoor je de wind huilen. De regen valt met grote druppels naar beneden. Ik sta op, achter mijn computer vandaan. En ik loop richting het raam. De gordijnen schuif ik aan de kant, waardoor het maanlicht in mijn gezicht schijnt. Een rilling loopt over mijn lichaam. Weer besef ik hoe graag ik vroeger altijd voor mijn raam stond. De ramen wijd open. Zitten in de raamopening om weg te dromen bij een prachtig volle maan en de frisse nacht wind.


Ik droom weg. Mijn voeten staan ineens in het zand, mijn haren dansen sierlijk in de wind. Het is donker om mij heen. Het geluid van de wilde golven komt mij tegemoet. Ik kijk omhoog en zie honderden sterren en een heldere maan. Ik adem gelukzalig uit.


Terwijl ik nog vol bewondering omhoog kijk, sluiten twee armen zich om mij heen. Een hoofd op mijn linkerschouder. Zijn hand glijdt langzaam mijn arm af en sluit zich in de mijne. Geen stem, geen woord. Alleen het geluid van de woeste golven. Ik sluit mijn ogen, rillingen over mijn lichaam.


Mopperend haal ik de gordijnen uit mijn gezicht en open mijn ogen. Koude lucht stroomt langs mijn gezicht. De wind vindt een weg door de gordijnen en stormt mijn kamer binnen. Ik sluit de ramen en kijk nog eenmaal naar de maan. De gordijnen gaan weer dicht en ik kruip achter mijn computer.


Dromen zijn bedrog zeggen ze. Maar voor mij, is het écht. Een klein beetje écht geluk.


Aantal keer bekeken: 2745
Waardering: 7.89 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online