Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Dubbel!.

U leest om dit moment het verhaal Dubbel! gepost door Maria. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Maria
Gepost op: 2010-3-29

Verhaal:

Dubbel!
Ik was er al een tijdje geleden over begonnen met mijn vriend Ron, en hem leek het wel leuk... een keer met hem en nog een man. Voor mij wilde hij dat wel doen, leek hem spannend. Maar hij wilde wel duidelijk stellen dat hij niks met die man deed dan! Tuurlijk, dat hoeft ook niet. Nu was het dan eindelijk zo ver. Ik had mijn zinnen gezet op een goeie vriend, Dirk, van ons die een avondje op visite kwam. Eerst bekeken we een goeie film, en het was echt gezellig en ontspannen zoals altijd wanneer hij langs komt. Na de film dook hij nog even de kast in, om te bekijken wat we nog meer hadden. We beseften nog niet dat we een porno beneden hadden laten staan! Dirk trekt het eruit en begint ermee te lachen. Bij deze pak ik mijn kans... 'Kun je er niet tegen?' 'Tuurlijk wel!' lacht hij opeens wat ongemakkelijk. 'Draai die dvd eens dan!' zeg ik plagerig. Om zich te bewijzen legt hij de dvd in het la'tje en drukt op play. Direct zien we hoe een jonge dame een lul in haar keel laat duwen, de ballen tot op haar neus. Eerst doen we er nog wat lacherig over... totdat Ron me hier en daar begint te strelen, blijkbaar speelt hij mijn spelletje mee.

Ik waag het erop en begin Ron voorzichtig te zoenen, eens kijken wat Dirks reactie is. Dirk is stil, en ik hoor alleen nog het gehijg van de vrouw, die inmiddels vlink word genomen in haar kut. Zou Dirk dan maar ongemakkelijk naar de film blijven kijken? Ik kan het niet zien. Stiekem gluur ik, en zie ik hem op de bank hangen, met zijn hand op zijn kruis. Ik wenk hem bij ons te komen zitten. Hij wordt rood, maar ik ook, spannend! Rons hand glijdt af tussen mijn benen, om Dirk de ruimte te geven aan me te gaan zitten. Dirk zit achter me, en begint mijn borsten te masseren.

Langzaamaan gaan alle kleren uit, en heb ik beide mannen al mogen zoenen en betasten... en zij mij. Er wordt aan mijn tepels gezogen, getrokken en gedraaid. Er gaan vingers in en uit mijn kutje. Dan wordt ik omgedraait, en ik voel koud glijmiddel over mijn gaatje druipen. Ik voel er een vinger tegenaan drukken, en er vervolgens in glijden. Als het eruit gaat en er weer in, zijn het er twee. Eerst langzaam, dan begint Ron haast te stompen! Het geeft een branderig intens gevoel, en ik kan het niet laten mezelf te vingeren.

Dan laat ik me met mijn kutje op Ron zakken. Ik voel me gevuld worden door zijn penis. Heerlijk nat van de glijmiddel, en warm. Dirk zit van opzij. Hij steekt twee vingers in mijn gaatje en trekt aan een tepel, terwijl ik mijn vriend neuk en heerlijk zoen. Vervolgens steekt Dirk zijn lul in mijn mond, soms bijt ik stiekem tussen het zuigen door. Dan is Dirk uit mijn zicht.

Ron houdt zich ineens stil, en ik voel de eikel van Dirk naar binnen dringen in mijn anus. Dan volgd de rest door zachtjes te blijven duwen, in en uit. Als hij helemaal binnen is drukt hij nog eens stevig aan, en trekt hem er vervolgens helemaal uit. Wat is hij van plan? Ik schrik! Ineens schuift hij zijn lul er in één beweging helemaal in. Ik roep het uit! Hij heraalt dit nog een paar keer. Dan begint Ron ook weer te duwen, en neuken ze me tegelijk zo hard ze kunnen. Wat een raar en heftig gevoel! Dubbel gevuld... in beide gaten! Ik kan bijna janken van extase...

Dirk komt eerst klaar in mijn gaatje. Hij haalt hem er uit, en duwt hem er weer in één beweging in. Ik voel de sperma dat hij er bij mij weer uitperst over mijn schaamlippen lopen, welke Ron nog steeds omsluiten. Dirk blijft erin, en doet nog zachtjes mee, terwijl Ron zo hard mogelijk begint te stampen! Ik kom klaar, mijn kutje en anus knijpen zich samen. Ik ben nu extra strak en ook Ron komt in mij...

Wat ben ik blij dat we dit eens hebben uitgeprobeert! Onze vriendschap met Dirk is er alleen maar beter op geworden, en zo nu en dan vallen we heerlijk in herhaling, en proberen we nog meer spelletjes uit! ;)

Aantal keer bekeken: 18892
Waardering: 6.79 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online