Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Echte vrienden.

U leest om dit moment het verhaal Echte vrienden gepost door GoddaB. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: GoddaB
Gepost op: 2010-3-7

Verhaal:

Echte vrienden
We wisten dat Anja al een tijdje alleen was en daarom hadden wij het plan opgevat om haar gezelschap te gaan houden. Haar man was een paar dagen weg naar een zakelijke conferentie.Het was een lange saaie avond geweest waarin ze verveeld naar de tv had zitten te kijken.Net toen ze besloten had om onder de douche te stappen en naar bed te gaan werd ze opgeschrikt door de deurbel.

Je verwachte geen bezoek en toen je op de intercom drukte hoorde je de vrolijke stemmen van Henk en Dian, één van jullie beste stel vrienden. Hoi Anja hoorde je mij zeggen, we waren in de buurt en omdat we wisten dat je alleen bent dachten we even langs te komen. Eigenlijk was ik net van plan om naar bed te gaan, hoorde je jezelf zeggen...toen er geen reaktie kwam besefte je opeens hoe bot dat moest klinken. En omdat ze eigenlijk kwamen om jou een plezier te doen riep je, 'wat leuk, kom maar gauw boven'

Je vloog snel door de kamer heen om nog het een en ander op te ruimen, je had er een hekel aan als mensen onaangekondigd binnen kwamen vallen. Je was net op tijd klaar want je hoorde ons al binnen komen, we gaven je allebei een stevige zoen en lieten ons op de bank neer ploffen. Je vroeg of we iets wilden drinken en dat aanbod sloegen we niet af.

Gewoonlijk was je niet zo'n drinker maar door deze vreemde situatie duurde het niet lang of je stond al voor de vierde keer de glazen te vullen. Je zag hoe ik opsprong om een cd op te zetten en even later zat je toe te kijken hoe ik met Dian door de kamer schuifelde. Onze lichamen dicht tegen elkaar aangedrukt, je kon je ogen er onmogelijk van af houden.

Toen ik me opeens omdraaide en vroeg of je geen zin had om mee te doen bloosde je hevig omdat je voelde dat ik door had dat je naar ons had zitten te kijken. Eigenlijk had je geen zin maar omdat we bleven aandringen gaf je toe en kwam je bij ons staan. Even later stonden we met z'n drieen dicht tegen elkaar aan gedrukt, zachtjes mee te deinen op de muziek.

Door de drank voelde je je wat onzeker op je benen en je wilde weer gaan zitten. Dat zei je ook maar tot je verbazing hoorde je dat ik het je verbood en op de een of andere manier durfde jij daar niet tegen in te gaan. Opeens merkte je ook dat er anders werd gedanst, Dian was achter je gaan staan en drukte je met kracht tegen mij aan en ik hield je stevig in mijn armen geklemd.

'Hee toe nou'protesteerde je maar toen hoorde je Dian zeggen, 'Anja wij weten wel wat voor jou het beste is' dus laat ons maar onze gang gaan! Plots werd het je bewust dat het allemaal een vooropgezet plan was en boos rukte jij je los en vroeg ons dringend om te vertrekken. Wij gaan nergens heen hoorde je mij zeggen, en terwijl je nog bozer werd voelde je hoe Dian je bij de hand nam en je mee trok in de richting van de slaapkamer. 'Laat me los en vertrek onmiddelijk' schreeuwde je kwaad, maar toen voelde je dat ik je andere arm beet pakte en samen sleurden we je naar de slaapkamer.

Je wist niet wat je moest denken, waren dit nu je oude vrienden, wat was er toch met ze aan de hand? Maar voor je daar over kon na denken had ik je al op bed gesmeten, en toen je weer overeind probeerde te komen voelde je hoe ik je een harde klap in je gezicht gaf. De klap kwam hard aan en je voelde de tranen in je ogen opwellen, maar je wist nu ook dat je hier niet onderuit kon komen.

Je zag hoe ik een eind touw uit mijn broekzak haalde, en Dian drukte je opnieuw plat tegen het bed waarna ik je beide handen aan het hoofdeinde vast bond. Daarna hielp ze mij bij het uittrekken van je jurk, omdat je er niets onder droeg lag je meteen spiernaakt voor ons op bed. Terwijl Dian ook haar kleren uittrok bond ik je enkels vast aan het bed en begon me daarna ook uit te kleden.

Als versteend bleef je liggen, waarom was je man er nu niet dan zou zoiets onmogelijk hebben kunnen gebeuren. Je merkte dat ik me over je heen boog en je voelde hoe mijn handen je volle borsten vast pakten. Dian had plaats genomen tussen je benen en streelde en zoende de gevoelige binnenkant van je dijen. Je was nog steeds kwaad maar doordat onze handen en monden gewoon door gingen met strelen merkte je opeens dat je lichaam daar heel anders over dacht. Die was het er wel mee eens en met schaamte voelde je hoe nat je kutje al geworden was .

Dian speelde met je kutje, de toppen van haar vingers gleden langs je hete opening. Je spieren spanden zich en je lichaam wilde omhoog komen om nog meer van die aanrakingen te genieten. Maar Dian merkte dat dus iedere keer als jouw lichaam omhoog kwam trok zij haar hand weer terug. Toen voelde je opeens haar vingers bij je binnen dringen en je was nu al zover heen dat je merkte dat het sap je kutje uitliep. Met gesloten ogen lag je te genieten van haar vingers en toen ze met een vinger over je g-spot wreef was het helemaal gedaan met je weerstand. Nu kon je alleen nog maar genieten van die vingers en je lijf schoot omhoog toen je ineens Dian's mond op je klitje voelde.

Ik lag nog steeds te zuigen aan je borsten, je tepels waren groot en keihard geworden. Je hoorde hoe je ademhaling versnelde en hoe er af en toe een luide kreun uit je keel kwam. Toen je je ogen opende zag je mij over je borsten gebogen en je zag dat ik een enorme erektie had. Hmm wat was dat lang geleden dat je een andere pik dan die van je man had gevoeld, ineens kreeg je zin om hem in je te voelen en tot je stomme verbazing hoorde je jezelf opeens zeggen, 'Alsjeblieft, neem me' Mijn hand gleed naar beneden naar de plek waar Dian nog steeds met je bezig was, ik nam haar plaats in tussen je benen en zij nam je hoofd in haar handen en kuste je hartstochtelijk op de mond. En hoewel je nog nooit met een vrouw gezoend had opende jij je lippen en je voelde haar tong je mond binnendringen, het maakte je nog geiler dan je al was en jullie tongen kronkelden als slangen om elkaar heen in een eindeloze kus.

Op het moment dat ik je kutje aanraakte voelde je een hete stroom uit je lichaam komen, je kon nu aan niets anders meer denken en hoopte zo snel mogelijk de penis in je te voelen. Maar ik bleef rustig met je aan het spelen en maakte met mijn vingers ronddraaiende bewegingen om je klitje die daardoor al snel hard begon te worden. Eindelijk trok ik mijn hand terug en ruw duwde ik je benen uit elkaar, je lag nu helemaal open voor me en je voelde hoe het topje van mijn penis tegen je kutje drukte. Als ik traag een heel klein stukje naar binnen schuif en dan treiterend weer terug trek hoor ik je zeggen, 'Toe dan, kom in me en neuk me maar' Daar heb ik op gewacht hoor je mij tevreden zeggen, en meteen voel je hoe met een forse stoot mijn paal je kutje binnen schiet.

Sissend ontsnapt er adem uit je mond en je hoort jezelf zeggen, 'vlugger.. harder, toe dan neuk me' Ik druk me dicht tegen je aan en met lange forse stoten begin ik je te neuken, ik voel hoe je mij met je onderlichaam tegemoet komt. En terwijl wij het tempo opvoeren voel je opeens Dian die met haar tong over je klitje likt. Dat wordt je teveel en je voelt dat het ieder moment kan losbarsten. Terwijl onze lichamen in een fors tempo in elkaar op en neer gaan voel je dat Dian zachtjes in je klitje bijt, dat is teveel voor je en grommend en schokkend kom je klaar. Er lijkt geen einde aan je orgasme te komen en net op het moment dat je mijn warme sperma in je kutje voelt schieten kom je nog een keer brullend klaar.

Uitgeput zak je achterover op bed en terwijl ik je handen en voeten los maak zie je hoe Dian tussen je benen kruipt en al het sperma vermengd met jouw sappen begint op te likken, je lichaam kan haast niet meer, maar je voelt haar tong door je natte kutje flitsen, dan weer over je schaamlippen, ze likt de binnenkant van je benen schoon en als je dan opeens haar tong tussen je billen voelt kom je nog een keer schokkend klaar.

Een tijd lang liggen we zwijgend op bed en dan beginnen we ons aan te kleden. Als we naar de deur lopen om de flat te verlaten hoor je mij opeens zeggen, 'Denk je nog eens aan ons als je man weer een paar dagen weg moet, je weet nu op ons kun je altijd rekenen!'
Aantal keer bekeken: 36883
Waardering: 7.54 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online