Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Een babysit om nooit te vergeten.

U leest om dit moment het verhaal Een babysit om nooit te vergeten gepost door linda. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: linda
Gepost op: 2007-7-28

Verhaal:

Een babysit om nooit te vergeten
Op een zwoele zomeravond had ik een afspraak om te babysitten op twee kindjes van een bevriend koppel, waar ik al verschillende jaren één van de vaste babysits was. Gezien de zomerse temperaturen was ik licht gekleed, een halfdoorschijnend wit topje op een rood, breed uitwaaiend rokje. Erronder zwarte sandalen.
Terwijl Mark, de papa van de kindjes, voor mij de deur openhield, voelde ik dat hij mij van kop tot teen opnam. Hij lachte goedkeurend, mompelde iets in de zin van ‘je ziet er weeral fantastisch uit’ en gaf mij een zoen als verwelkoming. Automatisch schoot er een blos naar mijn wangen. Zelf mocht hij er ook best zijn en als hij niet 10 jaar ouder was geweest en zo’n tof gezin had gehad, zou hij me zeker wel eens uit eten mogen vragen…

Ook met zijn vrouw Ingrid kon ik het best vinden. Terwijl zij me rap de laatste nieuwtjes over de kinderen vertelde, schoof ze een paar zwarte sandaaltjes, bijna identiek aan de mijne, aan haar voeten. Haar nagels waren vuurrood gelakt, dezelfde kleur trouwens als haar lipstick. Het stond fantastisch bij het eenvoudige zwarte kleedje dat ze droeg. Ze zouden ergens iets gaan eten, nog iets drinken en niet te laat thuis komen. Oh ja, zei Mark, terwijl hij al in de deur van de woonkamer stond op weg naar buiten, het kan zijn dat er een vriend van ons langskomt deze avond, hij heet Kris en komt nog enkele boeken terugbrengen. Je laat hem wel binnen hé?

Nadat ik de kindjes in bed gelegd had, installeerde ik me in de zetel. Ik schonk me een glaasje wijn in, deed wat olijven in een kommetje, en zette alles binnen handbereik. Daarna installeerde ik me in het hoekje van de zetel. Jammer dat ik hier alleen zit, dacht ik. Het was al enkele maanden geleden sinds het uit was met mijn vorige vriend en als ik ergens een leuke man zag, werd ik al opgewonden…

Er was niks op TV, dan maar eens kijken wat er zoal in de DVD-collectie zat. Er lag een leeg doosje zonder titel op het toestel, waarschijnlijk het laatste wat Mark en Ingrid gezien hadden. Nieuwsgierig zette ik het toestel aan en drukte op play. Ik kwam midden in een erotische scène terecht, waar een man en een vrouw vol overgave met elkaar aan het vrijen waren. De vrouw zat schrijlings op de man en nam duidelijk de leiding. Het interieur kwam mij vaag bekend voor. Toen ik wat beter keek, zag ik waarom: de man en de vrouw op het scherm waren Mark en Ingrid en de film was gefilmd in de zetel waarin ik zat! Terwijl ik aan mijn glas wijn nipte, spoelde ik de film terug naar het begin. Het zag ernaar uit dat het toch nog een interessante avond zou worden.

De film begon met Mark die in een handdoek gewikkeld de kamer binnenstapte en zich in de zetel installeerde. Ingrid schonk hem een glas wijn uit, zette een muziekje aan en begon voor hem te strippen. Ze maakte langzaam de knoopjes los van het zwarte jurkje dat ze deze avond ook aan had. Terwijl ze het over haar heupen naar beneden liet glijden en haar zwarte beha en string te voorschijn kwamen, hield ik mijn adem in. Haar beha volgde en terwijl ik keek hoe ze met haar borsten speelde, voelde ik mijn tepels hard worden. Ook Mark kon duidelijk van het schouwspel genieten – hij installeerde zich nog wat makkelijker in de zetel en ik zag hoe hij de handdoek liet loskomen en met zijn hand over zijn onderbuik en zijn penis streelde. Ingrid schoof haar zwarte kanten string naar beneden en ontblootte haar mooi getrimde driehoekje. Ze ging naar Mark toe, nam een slokje wijn en liet de wijn langzaam in zijn mond lopen. Ik nam een slokje van mijn wijnglas en begon mijn borsten te strelen, terwijl Mark Ingrid op zijn schoot trok en haar borsten streelde en kuste. Ondertussen was zijn handdoek helemaal opengeschoven en ik zag zijn stijve penis fier vooruitsteken. Ik voelde mijn kutje helemaal nat worden en liet mijn hand onder mijn rokje glijden om mijn klitje te strelen.

De deurbel bracht me terug naar de werkelijkheid. Ik fatsoeneerde snel mijn kleren, zette de DVD-speler af en ging naar de deur, mezelf afvragend wie er mijn avond kwam verstoren. Er stond een vrij grote, knap gebouwde man voor de deur met een stapeltje boeken onder de arm. Toen hij zich voorstelde als Kris, viel mijn frank. Kom binnen, zei ik hem, Mark en Ingrid hadden gezegd dat je zou langskomen.

Terwijl hij langs me heen stapte, voelde ik zijn blik over mijn stijve tepels glijden, die door mijn topje heen duidelijk zichtbaar waren. Terwijl ik een blos kreeg, voelde ik het sap uit mijn kutje lopen.

Ik nodigde Kris uit in de salon, wat hij zich geen tweede keer liet vragen. Hij vond een glas en ik schonk hem ook wat rode wijn uit. Nadat we wat over koetjes en kalfjes hadden gesproken, vroeg hij wat ik aan het doen was toen hij aanbelde. Een beetje ongemakkelijk zei ik dat er niets op TV was en ik dus maar de DVD-speler had aangezet. Hij stelde voor om samen verder te kijken en voor ik er iets tegenin kon brengen, zette hij de DVD-speler aan.

Toen hij zag wat er op het scherm te zien was, lachte hij schalks en schoof wat dichter naar me toe. Een lekker stel, hé, zei hij, op Mark en Ingrid wijzend, je zou het van minder warm krijgen… Terwijl op het scherm Ingrid haar kutje naar het gezicht van Mark toebracht, zuchtte ik en liet me terug achterover in de zetel zakken naast Kris. Ik hoorde zijn ademhaling versnellen. Hij draaide zich naar mij toe en ik voelde zijn warme adem in mijn nek. Terwijl we toekeken hoe Mark Ingrids’ klitje begon te likken onder zacht gekreun van Ingrid, schoof Kris zijn arm rond mij en kuste hij langzaam mijn nek. Ik draaide me naar hem toe en gaf hem een lange zwoele mondkus. Terwijl mijn tong zijn mond verkende, schoof hij mijn topje omhoog en streelde mijn borsten. Kris liet me voor hem rechtstaan en het topje en mijn beha uittrekken. Mijn stijve tepels staken fier vooruit. Zijn tong draaide kringetjes rond mijn tepels, terwijl hij zijn handen over mijn heupen naar beneden gleden.

Ik liet me helemaal gaan en genoot met volle teugen van zijn zachte handen en mond. Je hebt prachtige borsten, zei hij, en je vindt het precies wel lekker? Ik kon alleen maar zachtjes kreunen als bevestiging. Zijn handen schoven onder mijn rokje langs mijn dijen omhoog en streelden plagend over de stof van mijn slipje. Het kon niet anders of hij had al gemerkt dat ik kletsnat was daar beneden. Ik knielde voor hem neer en opende zijn broeksriem en de ritssluiting van zijn jeans. Ik bevrijdde zijn stijve penis uit zijn broek en zag dat hij zich ontspannen tegen de rugleuning van de zetel liet zakken. Ik streelde met mijn wang langs zijn penis en plaagde hem een beetje door speelse likjes over zijn onderbuik en zijn ballen te geven, vooraleer ik hem begon te pijpen. Als ik opzij keek, kon ik op het scherm zien dat Ingrid Mark ook aan het pijpen was. Terwijl ik zijn lekkere penis in mijn mond nam, kreunde hij hoorbaar. Ik liet zijn penis in en uit mijn mond glijden, en voelde hoe hij steeds harder werd. Na een tijdje liet ik mijn andere hand onder mijn rokje in mijn slipje schuiven en begon ik mijn klitje te strelen. Ik liet een vinger in mijn grotje glijden en bracht die naar zijn mond. Hmm, lekker, zei hij. Hij trok me terug recht en liet me in de zetel zitten. Ik wil je helemaal proeven, zei hij, terwijl hij mijn slipje naar beneden schoof, mijn benen spreidde en me uitgebreid begon te likken. Terwijl zijn tong over mijn klitje likte, schoof hij twee vingers in mijn grotje en begon daar over mijn G-plek te wrijven. Ik wist niet waar ik het had en kronkelde van genot. Ik voelde dat hij me stilletjesaan naar een hoogtepunt aan het brengen was. Ik trok hem naar boven tot hij voor me in de zetel zat en zijn penis tegen mijn grotje duwde. Hij liet zich terug achterover in de zetel zakken, terwijl ik schrijlings over hem ging zitten en zijn penis in mij liet glijden. Het was zalig om na al die tijd terug een man in mij te voelen en ik moest me inhouden om niet onmiddellijk klaar te komen. Ik begon op en neer te bewegen in een steeds sneller ritme, terwijl Kris mijn heupen met zijn handen mee ondersteunde. Hij kreunde luid en ik voelde dat hij bijna zijn sap in mij ging spuiten. Ik bewoog iets trager en streelde gelijktijdig mijn klitje. Kris keek naar mij en ik zag dat hij genoot van het zicht. Mijn kutje spande zich aan en terwijl ik mijn orgasme voelde komen, voerde ik het tempo opnieuw op. Terwijl de golven van genot door mijn onderbuik raasden, kwam Kris ook onder luid gekreun klaar. In een 5-tal stoten vulde hij mijn hele grotje met zijn sap, terwijl we ons aan elkaar vastklampten. Daarna lagen we nog enkele minuten al nagenietend tegen elkaar aan. Op het scherm lagen Mark en Ingrid intussen ook na te genieten in elkaars armen.

We trokken onze, wat verfrommelde, kleren terug aan en ik had net de DVD-speler afgezet, toen we gemorrel aan de voordeur hoorden. Mark en Ingrid waren terug thuis. Ze waren duidelijk verwonderd dat Kris er nog was. Kris vertelde hen dat hij me wat gezelschap gehouden had omdat er toch niets op TV was. De blos op onze wangen moet hen nochtans niet ontgaan zijn…Aantal keer bekeken: 36955
Waardering: 8.18 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 18 bezoekers online