Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Een bijzondere gala avond Deel 1.

U leest om dit moment het verhaal Een bijzondere gala avond Deel 1 gepost door Peter B. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Peter B
Gepost op: 2006-11-18

Verhaal:

Een bijzondere gala avond Deel 1
Het was inmiddels de derde dag, de reisdag meegerekend, van een tripje waar ze al zeker twee weken tegenop gekeken had. Zij hield niet van reizen, althans niet voor haar werk. Mannelijke collega’s leken er altijd naar uit te zien. Had met spanning te maken, beetje avontuur, vrijheid. Zoiets. Een enkele man ging op reis vroeg naar bed, de meesten hingen lang aan de bar of gingen op stap.
Haar vrouwelijke collega’s keken er ook naar uit, maar dan vooral de moeders en dan vooral de moeders van jonge kinderen. Zij gingen op pad om er even uit te zijn. Geen gedoe met kinderen ’s avonds, geen gedoe met kinderen in de ochtend. Gewoon, even geen gedoe, even geen moeder zijn, hooguit met een telefoontje naar huis. “Ja ik mis jullie ook�.

Marjolein werkte het liefst gewoon op kantoor. Vergaderingen ok, maar daarna naar huis. Op reis, geen zin in, en zeker niet van dit soort meerdaagse sessies met zoveel mensen die je niet kent en zo weinig mensen waar je je op je gemak bij voelt. Het had ook meer te maken met de mensen dan met het op pad zijn.

Op pad gaan kon zij, en ook heel goed alleen.
Ooit deed zij een interim klus in België en verbleef twee nachten per week in Brugge. Al heel snel raakte zij er aan gewend om ’s avonds alleen uit eten te gaan. Wel met een boek, anders zat je zo hopeloos vereenzaamd rond te kijken. Maar met een leesboek (stond toch beter dan een plaatjes boek) ging het goed. Hapje eten –vaak een salade, vis-, flesje witte wijn, boek. Geen aandacht voor anderen, geen last van anderen. Daarna naar haar kamer. Het waren heerlijke avonden, die overigens niet zelden met Vib werden afgesloten. Vib ging namelijk altijd mee in de reistas.

Maar dit soort congressen vond ze helemaal niets. De eerste dag niet, en deze tweede dag evenmin. En je kon er donder op zeggen dat het morgen niet anders zou zijn.
Standaard op de 2e avond was er een Gala-avond. Ook nog. Zij kende het nog van vorige jaren: een cìrkel met tafels van tien –extra groot blad- direct rondom het podium. Voor genodigden, hoofdsponsors en andere in elk geval van een afstandje oninteressante maar niettemin zeer interessantdoenerige mensen. Daarna tafels van acht, voor subsponsors, bedrijven die een tafel hadden gehuurd en gasten hadden uitgenodigd. En daarna tafels van vier. Voor deelnemers die er wel waren maar nergens bij hoorden of het gewoon leuk vonden met z’n vieren te zitten. Dat kon ook nog. Hier gold meestal een ‘free seating policy’: aanschuiven maar.

Hank, haar collega vanuit Amerika, kwam in de theepauze van de middag naar haar toe. ‘Marjolein, vind je het leuk om vanavond bij ons aan te schuiven? We zijn al met z’n drieën, en we zouden het erg leuk vinden als jij bij ons komt zitten.’

Ze kende Hank. Een leuke, open en getalenteerde jongen. Maar wel categorie flirt: had met grote letters ‘SEX’ op zijn voorhoofd staan. Hetgeen hem overigens niet ongezellig maakte. In tegendeel, hij was van het gangmakers type. Altijd vol verhalen en grappen, nooit om een antwoord verlegen. Bovendien in de categorie waar zij van hield: je hebt van die mensen die graag grappen maakte over de rug van anderen. En je had er die anderen in hun waarde laten. Tot die categorie hoorde Hank en daarom vond zij hem ook aardig.
Geen idee wie de andere twee waren op wie hij doelde.
‘Wie zijn er verder bij?’
‘Een andere collega uit Amerika –ook een collega van jou dus, maar je kent hem niet en hij jou ook nog niet- en iemand die we hier hebben leren kennen. Een Italiaan, leuke man, past wel - ook al is hij Italiaan.’

Wat maakte het haar uit, sterker nog: zij was eigenlijk wel opgelucht. Om door de zaal te moeten rondlopen op zoek naar een plek, en dan maar hopen dat je redelijk gezelschap had – nee, dat was het zeker niet.

‘Ok, leuk. Hebben jullie een tafel’.
‘We reserveren gewoon een tafel van vier. Regelen we wel op een of andere manier. En we nemen een tafel bij de keukeningang zodat we de obers die met de drank naar binnen komen direct kunnen vangen. We maken het gewoon gezellig. Leuk dat je bij ons komt zitten. We zien je om zeven uur bij het apéritief, we staan uiteraard in de buurt van de bar.’

Hoewel zij niet bijzonder had uitgekeken naar de avond zag zij er mooi uit. Charmant, aantrekkelijk, sexy. Aan de vraag: ‘wat aan te trekken op de Gala-avond’ had zij wel aandacht besteed. En het besluitvormingsproces had tot een fraai resultaat geleid. Als je dan toch naar zo’n avond moest, dan kun je het ook maar het best zo mooi mogelijk doen.
De jurk (en de push up daar onder), toonde haar niet zo grote borsten toch op een mooie manier. Dankzij de deco waren de zachte rondingen van haar 80B of 75C-cup borsten net goed zichtbaar. Zij was slank, een goede taille, strakke buik en niet te veel heup. De billen hadden van haar wel iets ronder gemogen, maar je moest toch iets te wensen overlaten. Lange benen.
Zij had de lippen licht gestift, ogen net goed aangezet, beetje dagcrème voor een gezonde glans ook al was het avond. Een mooi gezicht boven een mooi figuur. Of, zoals haar vriend regelmatig en met de fijnbesnaardheid van een garnalenbootkapitein zei: ‘Een lekker en heerlijk geil lijf.’
Met het uiterlijk was vanavond niets mis.

Dat vonden haar tafelgenoten ook. De drie –met champagne in de hand- vonden haar sneller dan zij hen maar dat was natuurlijk alleen maar prettig. Niets zo lullig als in een mooie jurk moeten zoeken naar mensen die je bijna niet kent en niet kunt vinden, terwijl anderen naar je kijjken en nakijken, soms zelfs een drankje aanbieden –acht gut, ze is alleen- en zich met een bewonderenswaardige opofferingsgezindheid bereid tonen om haar uit haar eenzaamheid te verlossen. Niet wetende of zij ook een goede gesprekspartner was. Soms volstond het om te kijken.

De drie ontvingen haar met open armen. Zij was welkom, dat was wel duidelijk. Nog geen woord gezegd en nu al gewild! Hoe eenvoudig kon het leven toch zijn.

Hank stelde haar voor. De andere USA-collega was Jim. Ook al zo’n vriendelijke man. Jong nog wel, veel jonger dan zij in elk geval, ergens midden twintig schatte zij. Meer dan Hank naar binnengekeerd zonder gesloten te zijn. Prettig ingetogen, mooie ogen.
De andere, de Italiaan, heette Milan – Jezus wat waren al die namen voor de hang liggend, waren zij bang dat zij ze anders niet kon onthouden ofzo? Milan, typisch geval van gladjanus. Maatkostuum, haar vol in de gel, als er althans onder de gel nog haar zat. Snelle lach, slank, mooie tanden, goeie lengte, glimmende strik en schoenen. Eng type van het soort dat als zijn vrouw zegt: ‘Ik hou van je’, direct en welgemeend zou antwoorden: ‘Ja, ik houd ook van mij. Erg’.
Maar aardig, héél aardig, deed hij als rechtgeaarde Italiaan natuurlijk wel. Uiteindelijk bleek hij trouwens mee te vallen maar de eerste aanblik deugde gewoon niet.

Toen het seintje ging dat het diner ging beginnen begeleidde de drie haar naar ‘hun’ tafel.
Rechts van haar zat Jim, links van haar Milan en recht voor haar Hank. Zij was blij van de uitnodiging gebruik te hebben gemaakt. Stel je voor dat zij nu nog had moeten zoeken naar een goede plaats? Surfend door de zaal op zoek naar een verloren plek. Het leek eindelijk een leuke avond te worden.

Het gesprek ging over koetjes en kalfjes. Het mooie aan zo’n tafel voor vier was dat je elkaar allemaal kon verstaan. Met tien praatte je links of rechts. Met acht eigenlijk ook. Dus vier was goed. Iedereen kon iedereen goed verstaan en zien en dat gaf toch een vorm van intimiteit die in zo’n grote zaal met –schatte zij- tussen de 500 en 600 gasten, zeldzaam was.
En drie van de vier konden elkaar ook voelen. Met de knieen tegen elkaar, een hand op been of schouder. Maar zo ver was het nog niet.

Na het voorgerecht kwam het gesprek goed op gang. Tot die tijd de gebruikelijke ditjes en datjes, over je werk, over of je getrouwd bent (zij woonde samen), kinderen. Na deze inleidende schermutselingen kon zo’n gesprek twee kanten op gaan: of wel er volgde een serieuzer gesprek waarin de feiten plaatsmaakten voor ervaringen, gevoelens en wensen. Of het werd luchtiger en vrolijker. Met Hank erbij kon het eigenlijk maar één kant op: de laatste.
De sfeer was op een plezierige manier ontspannen en geen van de mannen probeerde op een vervelende manier indruk te maken. Zij voelde zich goed. Toen onderbrak Hank de conversaties.

‘ Ik heb een voorstel’, zei hij.
Zij voelde nattigheid, hoewel nog niet in letterlijke zin.

‘Ja?’ zei Jim vragend aan Hank.
‘Iedereen van ons vertelt een bijzondere sexuele belevenis. Het kan de eerste zijn, eentje waar je je eigenlijk voor schaamt, de meest geile. Wat je maar wilt. Allemaal om de beurt. Als we het doen tossen we wie er mag beginnen. Daarna wijst degene die geweest is de volgende aan.’

Hij keek rond.
We stemde allemaal in, ook ik. Zoals zo velen was ik altijd wel dol op sex gesprekken en ik voelde mij in dit gezelschap voldoende op mijn gemak om mee te doen. Vond het zelfs wel leuk al brak ik mij direct het hoofd over een vertelwaardige ervaring. Die keer op kantoor? Die ene one night stand, de enige die ik ooit had gehad? Als ik maar niet de eerste was. Kon ik nog even nadenken. En ik kon altijd nog een ervaring van een vriendin lenen als de nood aan de man kwam.

Hank pakte een munt. Na twee ronden was de ‘winnaar’ bekend: de Italiaan was de eerste.

Hank riep een ober om de wijn te laten inschenken, waarna Milan zou beginnen. Ik zag hem denken. Toen de wijn was ingeschonken bracht Hank een toost uit. ‘ Proost, op mooie verhalen.’
Milan zette zijn ellebogen op de tafel en begon te vertellen.

‘Ik wil vertellen over de meest bijzondere en zeker de meest geile vakantie die ik ooit heb beleefd. Ik ontleen er nog steeds veel inspiratie aan, ook als ik alleen ben en zin heb om het met mijzelf te doen Die herinnering helpt altijd, nog meer dan een porno film.’
‘Ik was achttien toen ik twee weken op vakantie gingen met twee vrienden. Wij deelden een tent en elke stap buiten de tent was de eerste van de jacht. Ik had nog weinig sexuele ervaring –ik was met vier meisjes naar bed geweest- maar had zin in meer. Al op de tweede dag leerde ik Nicole kennen. Een Engels meisje van 17 dat met haar vriendin Michelle van 18 op vakantie was. Het was geen liefde op het eerste gezicht. Het was spanning, lust, geiligheid. Zij was leuk om te zien, niet echt mooi. Mooie borsten, heerlijke billen. Dat hielp allemaal wel, maar het was toch vooral de knetterende sexuele energie die tussen ons heen en weer schoot. Een enorme wederzijdse aantrekkingskracht, waar liefde amper in rol in speelde. Nicole was geen maagd meer maar net als ik ook niet vreselijk ervaren. Ook zij had zin om die ervaring uit te breiden. Al de eerste avond gingen wij samen naar haar tent. Ik weet nog met welk gemak zij tegen Michelle zei dat wij vast gingen. Tot zo.’
‘Ik dacht verder niet na hoe dat verder in die tent zou moeten, en waar Michelle dan terecht ko. Dat was immers mijn probleem niet. Ik wilde met Nicole naar haar tent en naar bed. En zij wilde hetzelfde.’
‘Dus toen wij bij de tent aankwamen deden we niet moeilijk. We dachten niet aan condooms, vroegen niet naar de pil of wat dan ook. Wij dachten aan sex. De kleren gingen uit en op de twee luchtbedden genoten wij van elkaar en van het leven. Ik vingerde haar, likte, zij likte mij, lag onder en zat bovenop. Zij was zo nat als de Middellandse Zee enkele tientallen meters verder, ik had nog nooit zo’n nat kutje gevoeld. Maar het allerlekkerste en voor mij ook nieuwste, was het gemak waarmee Nicole van haar eigen lichaam kon genieten en het plezier waarmee zij dat van mij wilde hebben. Er waren gewoon geen remmingen. Ik kwam in redelijke korte tijd twee keer klaar –ik was nog jong, dat waren nog eens tijden-, beide keren gewoon in haar kutje. Van haar weet ik het niet eens, maar wel een paar keer geloof ik. We vreeën een uurtje of anderhalf, ik weet het niet meer precies. En toen we klaar waren en slaperig wilde ik naar mijn eigen tent maar Nicole hield me vast. “Blijf maar�, zei ze. “Komt wel goed�. Moe van het vrijen en de drank vielen we al snel in slaap. Toen ik de volgende morgen wakker werd lag Michelle aan de ene kant en Nicole aan de andere. Zij deden er niet moeilijk over. Al concludeerde Michelle wel: “Vanavond doen we het anders�. Zij had het niet zo naar haar zin gehad maar ik wist nog niet wat zij daarmee bedoelde.’
‘De volgende dag bracht ik met mijn vrienden aan het strand door. Nicole en Michelle lagen een stukje verder, lezend en slapend en overduidelijk niet op mij te wachten. De dag en de avond waren twee verschillende dingen, die overduidelijk niet al te zeer met elkaar gemend moesten worden. Ik had mijn eigen plek – en die was niet overdag bij hun aan het strand. Later in de middag polste ik nog wel even wat zij ’s avonds gingen doen, wat ook een manier was om horen of gisteravond nog een vervolg ging krijgen. We spraken weer af: “Om elf uur, in Charlie’s�, riepen de twee enthousiast. Half elf, man hoe kwam ik de uren tot die tijd door!’
‘Eenmaal in Charlie’s dronken wij, ik kuste Nicole en Michelle vroeg mij ten dans. Slow. Zij moest blijkbaar iets kwijt: “Geeft niets hoor, dat je in mijn bed slaapt. Maar wil je dan wel een beetje ruimte laten.� Ik slikte en zij lachte. Ik werd waanzinnig geil van het idee dat ik eerst met het ene meisje naar bed zou gaan en haar vriendin er later gewoon naast zou komen liggen.’
‘De sex was die avond nog geiler dan de avond tevoren. Zowel Nicole als ik leken alleen maar meer geïnspireerd. Zij bleek dol op pijpen. En ik vond het heerlijk om haar mond rondom mijn pik te voelen, haar tong te voelen bewegen en toen ik voor de eerste keer –niet alleen bij haar, maar sinds ooit- in haar mond klaarkwam wist ik niet wat mij overkwam. Ik dacht even dat de luchtbedden vanzelf zouden opstijgen! Mmmm, zei ze. Dat is lekker! Ik likte haar waarbij zij haar heupen zo hield dat ik vanzelf op de goede plek kwam. Toen zij klaar kwam drukte zij haar benen met een diep gekreun even hard tegen mijn hoofd. Na een tijdje neukten we weer en omdat ik net was klaargekomen duurde het lang genoeg om haar zeker drie keer te laten klaarkomen. Na elk orgasme wilde zij eerste even stoppen, maar als ik daarna dan weer langzaam begon te bewegen, duurde het niet lang of zij gaf zich weer helemaal over. We vreeën alsof we al jaren niet anders hadden gedaan. Hoe dan ook, we waren allebei tevreden en vielen weer naast elkaar in slaap. Ik probeerde nog wel een beetje op te schuiven, maar geloof niet dat het erg lukte.’
’s Nachts werd ik wakker. Eerst realiseerde ik me niet wat er gebeurde, maar toen merkte ik dat ik gezogen werd. Ik voelde links, maar daar lag Nicole, zij was het niet. Toen wist ik dat het Michelle was. Ik had haar niet de tent horen binnenkomen, maar voelde haar nu meer dan ooit. Het was duidelijk dat zij niet alleen maar wilde slapen terwijl Nicole van het leven genoot. Zij wilde ook sex. En ook met mij.’
‘Misschien deed ik een poging om mij af te vragen of Nicole dit wel leuk zou vinden, maar met de mond van Michelle om mijn nu snel groeiende pik, had ik elk geval weinig houvast voor serieuze tegenspraak. Bovendien, Michelle had haar mond vol dus die kon toch al niet discussiëren.’
‘Toen Michelle blijkbaar vond dat ik voldoende was gegroeid, draaide zij om en ging op haar rechter zij met haar rug naar mij toe liggen, een beetje voorovergebogen, en zo dat zij met haar billen en haar natte tegen mijn pik drukte. Zij pakte hem met haar linker hand en leidde hem naar binnen. Daar had zij behoefte aan, zoveel was wel duidelijk. Ik neukte haar in het begin zachtjes, ook omdat ik bang was dat Nicole wakker zou worden. Maar dat was voor Michelle niet goed genoeg. Door steeds in tegenoverstelde richting te bewegen en het tempo op te voeren, gaf zij aan dat zij meer wilde en sneller.’
‘Ik was eigenlijk niet eens meer verbaasd toen ik op mijn rug handen voelde. Handen van Nicole; het was alsof zij meegenoot door alleen maar mijn rug aan te raken. Of het was gewoon een manier om te laten merken dat zij het wel ok vond. Zij en ik hoorde hoe Michelle klaar kwam. Nou, wij niet alleen geloof ik. Ik denk de buren van drie tenten aan de ene kant en drie tenten aan de andere kant ook. Ik ging door, nu wilde ik ook. Ik voelde hoe de hand van Nicole naar beneden gleed, richting mijn billen. En toen verder en mijn ballen in haar hand nam en zachtjes begon te kneden. Toen kwam ik bijna direct. De explosie voelde als een soort oerknal, en ik knalde mijn sperma zo hard naar buiten, dat ik bang was dat Michelle de tent uit zou spuiten. Maar dat bleek gelukkig een extreme vorm van zelfoverschatting.’

‘Dat was het begin van een twee wekende durende relatie met twee vriendinnen. Overdag zagen we elkaar nauwelijks, maar wel elke nacht. In het begin ging ik eerst met Nicole naar de tent en kwam Michelle later. Later besloten Nicole en Michelle –zonder overleg met mij- dat soms ook Michelle eerst met mij wegging en kwam Nicole er later bij. Er ging bijna geen nacht voorbij of ik vree met beiden: op een nacht na, toen Nicole mij eerst met Michelle wegstuurde en zelf die nacht helemaal niet kwam. Zij had een uitstapje gemaakt en was die nacht in mijn bed belang met mijn twee vrienden. Ik gunde het hun van harte.’
‘Ik had niet gedacht dat soort spannende vakanties konden plaatsvinden. Ik heb er daarna nooit meer een op die manier beleefd.’
‘Dat was mijn verhaal.’

Wil je ook de bijzondere belevenissen van Hank, Jim en Marjolein en daarna de spannende ontknoping lezen? Stem dan!


Aantal keer bekeken: 22294
Waardering: 7.58 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 20 bezoekers online