Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Een bloedmooie vrouw in de bus.

U leest om dit moment het verhaal Een bloedmooie vrouw in de bus gepost door Pjetr Doosen. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Pjetr Doosen
Gepost op: 2008-10-18

Verhaal:

Een bloedmooie vrouw in de bus
Ik was 17, lang geleden en zat in de bus door de polder naar huis. Het zou nog 3 kwartier duren en er zaten een paar mensen voorin en ik zat bijna achterin links.
Het was een gewone zaterdagavond totdat er een prachtige vrouw instapte. Ze liet haar pas zien en liep door naar achter. Ik schrok me wild toen ze naast me kwam zitten en kreeg een rood hoofd. Ze keek me aan en glimlachte vriendelijk. De bus reed weg over een wat hobbelige weg. We deinden een beetje en steeds kwam ze wat al te nadrukkelijk tegen mij aan. Ik werd er erg opgewonden van, maar ja ik schatte haar zo'n jaar of 30, toch een stuk ouder dan ikzelf.
Opeens schoof ze haar jas aan mijn kant naar achteren en ik zag een paar mooie gebruinde benen onder een kort rokje uitkomen. Ik had het niet meer en mijn broek begon te knellen. Ze ei niets, keek me nog eens vriendelijk aan en schoof haar rokje omhoog. Ik zag haar dijen en keek schuchter opzij. Even later stond ze op en trok haar jas uit, ze boog voorover en ik zag dat ze geen slipje droeg en wer verschrikkelijk geil. Een prachtig kontje en een heerlijk kutje. Ik kreeg het echt te kwaad. Ze ging weer naast mij zitten met haar jas op haar schoot.
Ze boog zich naar mij toe en zei, vond je het mooi het uitzicht en stamelde euh ja... het was een heel mooi. Kutje fluisterde ze snel in mijn oor. Ze pakt mijn hand en legde die op de binnenkant van haar dij. Ga lekker je gang zei ze en ik schoof ongemakkelijk. Ook al omdat mijn broek verschrikkelijk knelde. Zal ik je helpen vroeg ze en boog zich naar me toe en deed mijn broek open. Zo heb je wat meer ruimte zei ze.
Ze schoof mijn hand tegen haar naat kutje. Ik ben geil en nat, wil je me alsjeblieft verwennen onder mijn rok. En ik begon met mijn vingers te spelen met haar warme vochtige kutje. Ondertussen begon zij mij te masseren. Heerlijk zo'n onbekende mooie vrouw dacht ik nog. Voorin merkte ze volgens mij niets. De vrouw fluisterde in mijn oor. Ik wil graag door jou geneukt worden. Wil je alsjeblieft je penis tussen mijn billen in mijn warme kutje doen. En voordat ik antwoord kon geven was ze omhoog gegaan zodat ik eronder kon schuiven. Ze pakte mijn handen en stopte die onder haar bloes. Wat een heerlijke borsten. En al rijdend neukten we erop los. Haar billen dansten op mijn schoot en daar werd ik zo geil van dat het maar even duurde voordat de boel eruit spoot. Zij ging weer omhoog en alles was drijfnat. Ze fatsoeneerde zich en stapte uit.
De bus reed weg, ze zwaaide en nooit meer heb ik haar gezien.
Het was heerlijk.

Aantal keer bekeken: 4133
Waardering: 6.33 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online