Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Een enge kast.

U leest om dit moment het verhaal Een enge kast gepost door Metehan. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Metehan
Gepost op: 2011-9-23

Verhaal:

Een enge kast
Toshi was maar 15 jaar sinds dat de kast bij hem op de kamer stond . Elke keer dat hij de kast naderde voelde hij een vreemde sfeer aan , iets dat dood ging . Hij plaatste de kast altijd in de hoek van zijn kamer , het verst van zijn bed.

Het was 21:00 , Toshi zat natuurlijk in zijn speelkamer te computeren , hij had een nieuw spel gekregen : Zombie Kill 3 . Hij speelde het bijna uit maar hij moest stoppen door zijn moeder Mai :
" Schat , het is al 9 uur , je moet slapen"
"Ja mam , ik

Aantal keer bekeken: 12464
Waardering: 2.18 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online