Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Een hete dag in de trein 2.

U leest om dit moment het verhaal Een hete dag in de trein 2 gepost door Maxine. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Maxine
Gepost op: 2007-6-15

Verhaal:

Een hete dag in de trein 2
(Dit verhaal was reeds geplaatst maar was om een of andere reden onleesbaar.)

Dit is een verhaal van al heel wat jaartjes geleden. Ik was toen twintig en studeerde nog. Met mijn OV-jaarkaart kon ik de trein door het hele land nemen en zo bevond ik me op een bloedhete zondagmiddag in augustus in de trein van Amsterdam naar Maastricht, om een daar studerende vriendin op te zoeken. Suzanne kende ik nog van school. Ze was, net als ik, altijd geil en uit op seks en we hadden samen flink wat geile avontuurtjes beleefd. Nu waren we dus van plan om Maastricht eens flink op stelten te zetten.
Nou, er was dus een hittegolf aan de gang, dus ik trok lekker luchtige kleding aan. Gympies, een kort zwart rokje en een strak rood topje, waar mijn C-cup lekker in uit kwam. Ondergoed leek me maar niks met deze hitte, en bovendien wond het me flink op om met een naakt kutje door de stad te reizen, en de kerels te zien kijken met hun geile blikken.
Maar goed, een uurtje later zat ik in de trein naar Maastricht. Het was heel stil en ik had zo’n coupé van zes personen voor mezelf. Ik zat een beetje te dagdromen terwijl de weilanden voorbij gleden. Als vanzelf dwaalden mijn gedachten af naar de laatste keer dat Suzanne en ik op stap waren geweest. We hadden ons toen lekker laten versieren door twee negers en met zijn vieren hadden we een supergeile nacht gehad. Als ik er weer aan dacht werd ik bloedgeil, en ik liet mijn rechterhand onder mijn rokje glijden. Voorzichtig gleden mijn vingertoppen over mijn spleetje, dat al behoorlijk nat werd. Alweer een voordeel van geen slipje, zo kon ik er tenminste gelijk bij. Langzaam liet ik twee vingers in mijn kutje glijden, me voorstellend dat het zo’n dikke pik was. Het idee dat ik betrapt kon worden maakte me wel een beetje bang. Stel je voor dat iemand me zag, gewoon met bloot kutje met twee vingers erin in de trein. Maar ik dacht “dat gebeurt me toch niet�, bovendien kon ik me sowieso niet echt meer beheersen.
Zo ging ik langzaam door met mezelf op te geilen, tot de trein station Eindhoven in reed. Ik hield er nu toch maar even mee op, het werd me toch iets te gewaagd als ze me ook nog vanaf het perron konden zien. Ik pakte maar even een boeken ging wat zitten lezen, niet echt met mijn hoofd erbij natuurlijk.
De deur van de coupé ging open en een man kwam binnen terwijl hij vriendelijk goedemiddag zei. Shit, daar gaat mijn privacy en mijn lekkere vingerpartij, dacht ik. De man was een jaar of 45 en, ongelooflijk maar waar, gekleed in een zwart pak met een stropdas en wit overhemd. Die moest toch wel bijna flauwvallen van de hitte. Inderdaad depte hij zijn hoofd met een grote witte zakdoek toen hij ging zitten. Hij leek wel zo iemand van een of andere zwarte kousenkerk, wie anders gaat er nu zo bij lopen met dit weer. Hij haalde ook een boek te voorschijn en ging zitten lezen. Jawel hoor, een of ander boek over godsdienst. Dat heb ik weer, een lekkere geile bui, zit ik bij zo’n preutse knikker in de trein. Als het nou een lekkere vent was. Hij was overigens helemaal niet lelijk; als hij zich niet zo stijf kleedde zou hij er best goed uit zien.
Ik ging dus maar verder met lezen, ik had nu toch niks beters te doen. Ik moest op zijn minst wachten tot die vent weg was voor ik verder kon gaan. Maar wacht eens even, dat was een ideetje. Ik kon hem natuurlijk best wel een beetje weg pesten. Die kerel was zo preuts, die zou zich vast wel uit de voeten maken als hij door duivels verderf werd uitgedaagd.
Schijnbaar nonchalant trok ik een been op en zette het naast me op de bank. Ik draaide mijn kont zo dat die kerel me recht in mijn blote spleetje kon kijken. Ik las door als of ik niks in de gaten had.
“Nou jongedame, ik moet zeggen dat uw poesje er bijzonder smakelijk uitziet. Daar zou ik wel eens van willen proeven.� kwam de verbijsterende opmerking uit de hoek. Wat kregen we nou? Mijn kop werd vuurrood en ik stamelde: “W-w-wat zegt u?�
�Ik zei dat ik uw lekkere poesje dolgraag wil likken. U laat het me toch niet zomaar zien, hoop ik?�
Ik wist niet hoe ik het had. Dacht ik dat hij een preutse refo was, begint hij zomaar over kutjes likken te praten. Dat was nu ook weer niet de bedoeling. Ik kon toch niet zomaar een wildvreemde mijn kutje laten likken in een trein? Maar ja, ik kon nu eigenlijk niet goed terug, en ik was wel hartstikke geil. Ik keek hem aan en zei zo dapper mogelijk: “Nou, als u het zo graag wil, ben ik er ook niet vies van.�
Ik besloot me nergens meer iets van aan te trekken. Ik ging onderuit liggen op de bank, mijn benen wijd gespreid. Mijn natte kutje lag open en bloot klaar. Hij zakte op zijn knieen op de vloer tussen mijn benen en ik voelde ziijn tong langs mijn dijbeen glijden. Allemachtig, hij ging me echt beffen! Ik voelde een golf van geilheid uit mijn kutje omhoog vloeien. Heerlijk hoe zijn tong langs mijn schaamlippen gleed. Ik sloot mijn ogen, met mijn handen bevrijdde ik mijn jetsers uit het topje en kneedde mijn tepels. Ik concentreerde me op de ijverige likbewegingen van de man. Hij had zich nu vastgezogen op mijn kutje en tongzoende mijn spleet. Ik golfde met mijn heupen om zo zijn gezicht te neuken. Hij likte echt zalig, je kon wel merken dat hij veel ervaring had. Hij had een vinger in mijn kutje geduwd en daarmee masseerde hij mijn g-spot, terwijl zijn tong lichtjes maar snel over mijn clitje gleed. Hijgend onderging ik de behandeling, ik voelde hoe hij in hoog tempo mijn kutje naar een orgasme likte. Zijn tongetje flitste over mijn clitje en ik kon me net beheersen om niet de hele trein bij elkaar te schreeuwen. Schokkend en zuchtend kwam ik klaar, zijn tongetje gaf mijn clit geen rust terwijl ik smeekte om meer.
Ik lag achterover, nog steeds ongelovig over wat er gebeurd was. Een wildvreemde heeft me klaar gebeft in een rijdende trein. Wat een geile belevenis!
De man was echter nog lang niet klaar met me. Hij kwam overeind en stond over me heen, maakte zijn gulp los en haalde zijn pik te voorschijn. Een stevige keiharde pik stond overeind onder zijn hemd.
�Zo, nu ga ik je neuken, jij geil loedertje. Dat zal je leren om je zo hoerig te gedragen.�
Terwijl ik nog nahijgend achterover lag, duwde hij zonder omhaal zijn paal diep in mijn nog altijd wijdopen staande kutje. Met zijn grote handen pakte hij mijn beide tieten en kneedde die, terwijl hij me langzaam met diepe halen begon te neuken.
Ik was geheel machteloos, liet hem gewoon zijn gang gaan. Amper vijftien minuten geleden hield ik deze man nog voor een seksloze sukkel, en nu zat zijn harde paal diep in mijn soppende kutje. Allemachtig, wat werd ik hier geil van. Hij mocht met me doen wat hij wilde. Ik wilde alleen nog maar geneukt worden, hoe harder hoe beter.
�Ja, neuk me met die paal van je, ik wil je diep in me voelen�, hijgde ik.
Ik keek hem aan. Zijn geile blik was gericht op zijn pompende pik in mijn kutje en op mijn tieten met hun knalharde tepels. Ik lag daar vrijwel naakt, mijn rokje in een band om mijn middel en mijn topje omhoog geschoven, terwijl hij nog steeds in zijn zwarte pak stond, alleen zijn dikke paal ontbloot.
“PLAATSBEWIJZEN ALSTUBLIEFT!�, klonk het plotseling. Een conducteur had de deur geopend en draaide zich nu onze coupé in. Geschrokken keken de man en ik op, in het gezicht van de stomverbaasde conducteur. Die trof zomaar een neukend stel aan in zijn trein.
“Wat is hier in godsnaam aan de hand?� vroeg hij luid. Ik begon te giechelen maar de man was onverstoorbaar.
�Deze jongedame liet me haar prachtige kutje zien, conducteur, en u begrijpt toch wel dat een gezonde man daar dan wel even zijn paal in wil hangen,� sprak hij plechtig en ordinair tegelijk. “Heeft u dat nou niet? De jongedame is heel meegaand.�
�Wat zeg je nou? Of ik dit grietje wil neuken, hier in de trein?�, vroeg de conducteur, die het duidelijk wel een heel opwindend idee vond.
�Nou ja, u mag ook blijven kijken terwijl wij hier bezig zijn, maar meedoen is toch veel leuker?� vroeg de man.
�Laat me hem pijpen�, bemoeide ik me nu met de discussie, “dan heb ik lekker twee pikken tegelijk. Dat vind je toch wel lekker, conducteurtje, even lekker klaargepijpt worden tijdens de dienst?�
Tegen zoveel argumenten had de conducteur geen verweer. Net als de man ritste hij zijn broek open en haalde zijn pik te voorschijn. Ik ging een klein beetje overeind zitten, zodat ik de pik van de conducteur, die op de bank knielde, in mijn mondje kon nemen. Langzaam liet ik mijn lippen langs zijn staaf glijden, die al snel keihard werd. Mijn tongetje gleed langs zijn ontblote eikel. Ja, pijpen kon ik toen al als de beste en ik ontlokte de conducteur een stevig gekreun.
De man keek naar het geile pijptafereel en begon me meer te neuken met lange diepe halen. Steeds hield hij zijn pik even stil met alleen het puntje van zijn eikel nog in mijn kut om dan weer hard door te stoten. Steeds weer stootte hij zo langs mijn klitje, wat een schok van opwinding door mijn lijf stuurde, maar omdat het zo langzaam ging kwam ik niet klaar en hij ook niet.
“Doet ze het lekker, conducteur, uw paal aflebberen? De jongedame is geloof ik een zeer geil sletje.�, hijgde de man. De conducteur kreunde slechts bevestigend, want ik ging flink tekeer op zijn pik. Met korten snelle bewegingen gleden mijn lippen en tanden over zijn eikel. Met mijn hand trok ik zijn pik af.
Ik voelde zijn pik zwellen en wist dat hij bijna zover was. “Oh jezus, ik kom�, kreunde de conducteur. Ik voelde warme stralen zaad in mijn mondje spuiten, en likte zijn eikel tot hij ophield met spuiten. Ik liet zijn pik uit mijn mond glijden en spoorde de man aan.
“En nu wil ik dat je me hard en snel klaarneukt, geile bok. Spuit die dikke pik van je maar eens flink leeg in mijn slettenkutje!�
�Tot uw orders, dame�, zei hij, en hij boog zich over me heen en begon me met snelle bewegingen door te neuken. Ik sloot mijn ogen en genoot van het gevoel van zijn pompende pik in mijn poesje.
“Oh ja,� hijgde ik, “ik ga weer komen. Spuit me vol, spuit dan.�
Ik voelde dat het zo was, mijn kutje stond in brand, en ik voelde hoe het orgasme me overspoelde. Kronkelend en hijgend lag ik onder de man op de bank, die bleef doorgaan.
�Pak aan, geile hoer, ik neuk je plat, pak aan, ik spuit je vol!� siste hij. Plots liet hij een kreet los, en ik voelde mijn kutje zich vullen met warmte. Hij liet zich op me vallen en op elkaar lagen we uit te hijgen.
Toen we een beetje waren bijgekomen, stond de conducteur op, stopte zijn pik in zijn broek en zei: “Dat was heerlijk, maar houden jullie je verder een beetje koest deze reis? Anders krijgen we geheid gedonder.�
Ik fatsoeneerde mijn kleren een beetje en de man stopte ook zijn pik weg. “De situatie is zeer bevredigend opgelost wat mij betreft, en ik geloof dat de jongedame ook wel tevreden is.�
Ik lachte om zijn plechtige toon, dit was wel de geestigste refo die ik ooit had meegemaakt. Hij had in ieder geval voor een fantastisch begin van mijn maastricht reisje gezorgd.


Aantal keer bekeken: 11828
Waardering: 7.24 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 105 bezoekers online