Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Een moordenaar?.

U leest om dit moment het verhaal Een moordenaar? gepost door Puck. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Puck
Gepost op: 2011-6-13

Verhaal:

Een moordenaar?
Mijn vader zet de muziek aan. Op de computer type ik een verhaal. Uit de keuken hoor ik gefluit. Raar, Mijn vader, moeder en roetje zijn boven. Vanuit mijn ooghoeken kijk ik naar de keuken. Op de muur staat een witte streep terwijl de muur beige is.
Vanuit angst wil ik wat te drinken pakken uit de kast. Maar bij de kast zie ik een half mens staan. Het is een geest met vuur rode ogen. Hij ziet me! In 3 seconden staat de geest voor me : Ik heb niet voor niets een mes bij me! Zegt de geest. Ik schreeuw zo hard ik kan : HEEEEEEEELLLLPP....!!! De geest pakt het mes uit zijn lijf. Een grote rode bloed druppel plonst op de grond.Ik zie achter mijn stoel de gordijnen bewegen. Ik zie een zwarte schim verdwijnen en terwijl ik mij om wil draaien word er een mes in mijn nek gestoken...!


Mijn graf is verbrand met mij erbij!
Dit word hoor ik nog altijd als ik ga slapen

Echt gebeurd bij een vriendin van me..!
:-(

Aantal keer bekeken: 2078
Waardering: 3.76 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online