Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Een ongelukkig meisje met een jongen.

U leest om dit moment het verhaal Een ongelukkig meisje met een jongen gepost door Loes van Epelen. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Loes van Epelen
Gepost op: 2010-5-26

Verhaal:

Een ongelukkig meisje met een jongen
Er was eens een meisje. Minka, heette ze. Ze werd ontzettend gepest en was ongelukkig. Haar ouders gaven niet echt om haar.Ze werd geestelijk mishandeld. Alsof niets waard was. Het begon al toen ze heel klein was. Kinderen vonden haar er raar uitzien en raar praten. NIemand wilde haar vriend of vriendin zijn. Soms huilde het arme meisje nachtenlang van verdriet. Dan hoopte ze dat ze op een dag een hele aardig jongen tegen zou komen die haar begreep en hielp. Maar nee, die dag kwam niet. Ze dacht dat ze voor altijd alleen bleef. Toch zette ze dapper door in het leven. Ze was ontzettend flink. Ze kon gelukkig goed met haar vier jaar oudere nicht opschieten. Ze vertelde aan haar nicht hoe het was als iedereen de 'schijt' aan je heeft, je uitkotst. Op een dag kwam er een nieuwe jongen op school, ook in groep acht en ook in Minka's klas. Minka begreep meteen al wat dat voor typ was. Stoer en de aandacht van knappe meiden willen. Al snel had Steef verkering met Natasja. Maar op een dag sprak hij Minka aan. Minka vertrouwde het niet. Wat moest die jongen van haar hebben. Hij was heel erg geinteresseerd in haar interesses en hobby's. Ze begon hem eigenlijk best aardig te vinden. Toch reageerde ze kortaf omdat ze hem niet vertrouwde.

Op een maandagmorgen fietste Minka naar school. Ze fietste op een lange weg waar veel auto's reden. Het regende een beetje, het was slecht weer. De zon scheen niet en het was donker. Minka keek niet goed uit en ze reed best hard. Maar toen lag daar die grote tak die ze niet zag liggen. Met een vaar reed over de tak maar gleed uit. Ze viel heel hard met haar hoofd op de grond. En toen werd het zwart voor haar ogen.

Minka minka! hoorde ze roepen. Ze kwam langzaam weer bij. Voor haar ogen zag ze wazig een hoofd. Toen ze goed keek zag ze dat Steef boven haar hing. Goddank, zei hij. Je bent wakker. HIj lachte. Heb je pijn? Eh ja, zei Minka. MIjn hoofd. HIj stak zijn hand uit en hielp haar overeind. Bedankt, zei ze. HIj raapte haar fiets op. Moet je niet naar de dokter of zo? vroeg hij. Nu lachte Minka. Nee joh, niet nodig! Samen fietsten ze naar school. Minka besefte dat Steef helemaal niet zo'n player was.

Maanden later fietsen een jongen en een meisje naar het strand. Op het strand houden ze elkaars hand vast en kletsen ze zachtjes. Ik had nooit verwacht dat je op mij zou vallen, zei het meisje. De jongen lachte. Ik val op engeltjes antwoordde hij. Niet op duivels zoals Natasja. Hij grinnikte. Het meisje was Minka en ze was dolgelukkig met haar zorgzame vriend:
Steef!

Aantal keer bekeken: 3625
Waardering: 5.17 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online