Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Een spannend diner voor 2.

U leest om dit moment het verhaal Een spannend diner voor 2 gepost door Pieta Derksen. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Pieta Derksen
Gepost op: 2008-10-18

Verhaal:

Een spannend diner voor 2
Ik ontmoette Peter in een mooi rustig restaurant nadat we hadden afgesproken via internet. Hij bleek mooier dan ik had verwacht.Hij vond mijn billen erg mooi zei hij meteen na de ontvangst al. Ik kleurde er van, maar het ontspande meteen. We zaten in een rustig hoekje met een heerlijk glas rode wijn. Waar zullen we het over hebben zei Peter. We zouden elkaar maar 1 keer en alleen vanavond ontmoeten. Zijn vrouw en mijn man mochten er niets van weten. Ik vond het erg spannend. Op mijn 35 ste weer eens een date met een vreemde man. Zijn ogen keken me doordringend, maar lief en teder aan. Ik ben benieuwd hoe je er zonder kleren uit zou zien zei hij. Bloedgeil zei ik terug en bloosde verschrikkelijk. het was er uit voor ik het wist. Ik, integere huisvrouw die dit zomaar tegen een vreemde zei. Hmmmmmmm zei Peter. Ik ben benieuwd hoe jij er zonder kleren uit ziet zei ik. Stijf en steigerend zei hij. Ik voelde mijn slipje nat worden. Het is nat en het wil zei ik. Het voorgerecht zei Peter en keek onder tafel. Ik spreidde mijn benen en mijn hele lichaam danste van plezier. De ober kwam er aan en we bestelden.

We kregen nieuwe wijn en beiden genoten we van al het lekkers. Ik likte mijn vingers ondeugend af. Doe je dat wel vaker zo vroeg Peter. Als het erg lekker is geweest wel. Ik wil graag je slipje ruiken zei hij. Ik keek om mij heen en begon wat onhandig mijn slipje uit te wurmen. Hij is wel nat geworden zei ik tegen hem. des te lekkerder zei Peter. Ik deed hem uit en dacht even dat de man in de andere hoek het zag, maar hij praatte gewoon verder. Kijk eens onder tafel vroeg Peter en gewillig deed ik dat. Ik zag een knalrode eikel, die hij uit zijn broek had hangen.

Ik kon eigenlijk niet meer eten en ging even naar het toilet. Op het toilet werd ineens mijn deurtje opengedaan en daar stond die andere man uit de andere hoek. Ik zag het wel zei hij en trok zijn broek naar beneden. Kom maar eens hier. Ik was al bloedgeil en hieer kon ik niet meer tegen. Ik draaide me om en ik ongenadig geneukt op het toilet door een nog vreemdere man. Heerlijk zo in mijn geile natte kut. Later aan tafel ging onze romance verder. Peter vroeg of ik naast hem wilde gaan zitten. Ik was ondertussen wild van geilheid. Opgewarmd door Peter, geneukt op het toilet en nu naast Peter, die snel en handig zijn vingers tussen mijn benen had. Ik vind dat je slipje erg lekker ruikt zei hij en ik begon hem onder tafel langzaam af te trekken.

Zo heeft u het naar uw zin vroeg de ober toen hij het hoofdgerecht neerzette. euh jazeker zei Peter. En hij vingerde onder tafel door. Je hebt een lekker kontje, maar ook een heerlijk geil kutje zei hij. Het sap stromde langs mijn benen. Ik, ik wil je helemaal zei ik. Peter ging betalen en snel gingen we weg.

We kwamen niet ver want op de parkeerplaats hield ik het niet meer. Ik ging tegen de auto staan, trok mijn rokje omhoog en smeekte Peter mij te neuken. Neuk me hier en geil en stevig met je penis helmaal in me. Kom, kom diep in , ja lekker neuk me. Doe alles met me wat je wil. Heerlijk jouw penis diep in mijn natte kutje. Jaaaaaa lekker ga door en samen kwamen we heerlijk klaar.

Ik heb Peter nooit meer gezien en zal hem nooit meer vergeten

Aantal keer bekeken: 2171
Waardering: 0.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online