Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Een spannende fietstocht met vrienden.

U leest om dit moment het verhaal Een spannende fietstocht met vrienden gepost door Rob Jansen. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Rob Jansen
Gepost op: 2009-1-18

Verhaal:

Een spannende fietstocht met vrienden
Een Spannende fietstocht met vrienden


In 1975 gingen wij regelmatig op stap met een grootte groep vrienden,zo ook deze dag in juli.
We gingen op de fiets naar de Lemerberg om daar te gaan picknicken, de groep was gelijk verdeeld in jongens en meiden een aantal hier van waren stelletjes. Ik was nog een van de vrije jongens en had mijn oog laten vallen op Jeanette een leuke blonde meid met lekkere borsten. Helaas stond zij bekend als enig sinds preuts vrijen wilde ze nog wel maar verder mocht je niet gaan, een verkeerde handeling en je kon vertrekken. Ik had nog niet eerder een poging gewaagd bij haar mede omdat ik me niet erg zeker voelde bij meisjes, ik had zelf het idee dat ze mij niet knap genoeg vonden.

Na al mijn moed bij elkaar geraapt te hebben wist ik mij tijdens het fietsen naast haar te komen en probeerde een praatje te maken met haar. Ze had die dag een hemdje en een korte broek en sportschoenen aan, ik zei dat ze er erg leuk uitzag en dat ik haar erg leuk vond .
Ze bedankte mij en riep toen tegen haar vriendin Hetty die achter haar reed “he Hetty: Rob vind mij er lekker uit zien, wie had dat kunnen denken” waarna iedereen moest lachen.
Ik had op dat moment wel door de grond kunnen zakken tot dat Hetty terug riep “dat had ik je toch al verteld en trouwens jij vind hem ook leuk toch” waar door ik weer meer moed kreeg.
Toen ik haar vroeg of dat waar is gaf ze toe dat het klopte en eigenlijk had zitten wachten tot ik een keer wat zou durven, ik kon wel juichen zo blij was ik hierdoor.

De rest van de rit hebben we lekker gesproken over allerlei dingen, wat zij leuk vond en wat ik zoal leuk vond en kwamen tot de ontdekking dat we best veel gemeen hadden. Omdat ze die dag geen BH had aan getrokken kon ik haar tepels door de stof zien prikken waardoor er bij mij iets begon te groeien, ik moet zeggen dat het niet lekker fiets met een halve stijve in je broek en was dus ook blij dat we er bijna waren. Aangezien de rit naar boven waar de parkeerplaatsen waren eerst vals plat is en later redelijk stijl moest ze afstappen omdat het fietsend niet lukte ben ik gezellig met haar naar boven gelopen. Terwijl we dit deden moesten we achter elkaar lopen i.v.m de auto’s die langs kwamen en kon ik dus lekker naar haar kontje kijken, dit deed mijn erectie geen goed en toen we boven kwamen moest ik hem znel goed leggen anders had ze het meteen gezien dat ik op haar geilde en dat wilde ik nog niet.

Na een korte wandeling met de hele groep werd er besloten aan de rand van een heide veld te gaan zitten picknicken, toen iedereen genoeg gegeten en gedronken had ging men liggen luieren in de zon. Langzaam werden er de nodige kleding stukken uit getrokken om te gaan zonnen maar Jeanette kon dat niet want die had geen BH aan, ik besloot haar te vragen of ze een stuk met me wilde wandelen net zoals andere stelletjes al deden en dat vond ze een goed idee. Na een stukje gelopen te hebben kwamen we bij een groep struiken hier achter zagen we een stelletje uit onze groep liggen te vrijen, ze hadden het niet door dat wij ze konden zien en gingen onverstoord door waarbij ze elkaar begonnen uit te kleden. Binnen enkele minuten waren ze naakt op hun onderbroek na, ik was ondertussen met Jeanette in een droge greppel gaan liggen om het tafereel goed te kunnen bekijken. Ondertussen bleek het om Hetty en haar vriend Erik te gaan , Erik was Hetty aan het vingeren en zij speelde met zijn harde paal waarvan de eikel boven zijn onderbroek uitkwam. Jeanette keek naar het gebeuren en mompelde dat ze het niet van Hetty verwacht had terwijl je aan de harde tepels en het gekeun van Hetty kon horen dat ze het lekker vond.. Plots stond Erik op keek in het rond een laat zijn onderbroek op zijn enkels zakken waardoor zijn volle lengte zichtbaar werd en ik naast mij hoor “oooh wat is die groot “. Ondertussen had Erik bij Hetty haar slipje uitgetrokken en op zijn knieen tussen haar gespreide benen gaan zitten hierdoor kon ik een mooi gedeeltelijk geschoren kutje zien waarvan de glinsterende lipje iets open stonden waar uit bleek hoe geil ze was. Langzaam drukte Erik zijn dikke eikel tegen de schaamlippen en liet deze langzaam naar binnen glijden, Hetty sloeg haar benen om zijn heupen en drukte hem zo nog dieper in haar geile kutje. Met langzame stoten begint Erik haar te neuken en Hetty begint steeds harder te kreunen, ik hoor Jeanette naast mij zuchten en kijk naar haar aan haar harde tepels die door haar shirt heen priemen kan ik zien dat het haar ook niet onberoerd laat. Ik grijp mijn kans en ik kus haar op de mond die ze gewillig open doet en onze tongen dansen om elkaar, omdat we tijdens het vrijen lekker tegen elkaar gekropen zijn voelt ze natuurlijk ook mijn harde paal in mijn broek. Als ze die voelt kijkt ze me in de ogen en zegt” zo te voelen ben je aardig opgewonden”. Dan knijpt ze zachtjes in mijn harde paal en fluistert in mijn oor “die wil ik ook zien straks” waardoor ik bij de gedachte hier aan bijna klaarkom . Plots horen we Hetty roepen “Erik ik kom klaar, spuit je geile zaad in mijn kutje “ wat ons weer over de rand doet kijken naar het neukende stel waar wij Erik hevig stotend in het soppende spleetje van zijn vriendin kreunend zijn ballen leeg spuit, even blijft hij hijgend op haar liggen en rolt dan van haar af .

Als zijn half harde paal uit haar kutje floept komt er een golf zaad en geil uit haar kutje wat ze met haar hand over haar kutje uitsmeert en daarna haar vingers aflikt.
Dan draait ze op haar zij en zegt terwijl ze Eriks lul beet pakt “je dacht toch niet dat je al klaar was met dat lekkere geile ding van je” en begint het zaad en geil van zijn paal te likken die daar door langzaam weer hard wordt. Als de paal van Erik weer redelijk hard is neemt ze hem in haar mond en begint ze hem met lange halen te pijpen, als ze vind dat hij weer hard genoeg is en Erik begint te kreunen stopt ze met pijpen en gaat boven zijn heupen met aan weerszijde een voet staan. “Zo, schatje en nu is het mijn beurt”zegt ze en zakt door haar knieen, dan pakt ze de harde paal en houd deze recht op zodat deze naar haar druipende kutje wijst. Als de punt van de paarse eikel tussen haar lippen zit laat ze zich in een keer zakken zodat de volle lengte ineens haar kut vult, haar adem stokt en ze zegt”jezus wat zit je diep ik voel je eikel tegen mijn baarmoedermond drukken” dan draait ze iets met haar heupen en Erik zegt”ik voel iets straks om mijn eikel schuiven” een kreunend antwoord volgt en ze zegt “a;s je nu klaar komt spuit je rechtstreeks in mijn baarmoeder waar het hoort”waarna ze langzaam op zijn pik begint te rijden. Het is zo een geil gezicht dat ik mijn ogen haast niet vanaf kan houden maar een diep zucht naast mij doet mij opzij kijken, verbaast zie ik dat Jeanette al kijkend naar het neukende stelletje begonnen is zich zelf te vingeren en is klaar gekomen.
Dan kijkt ze me met geile ogen aan en zegt” jij komt zo ook aan de beurt kereltje, maar niet hier” en dus kijk ik maar weer naar het neukende stel die op dat moment rustig aan doen om er zo lang mogelijk van te genieten. Dan zegt Jeanette “kom Rob we gaan verder en zoeken een eigen plekje waar we niet gestoord worden” staan op en wandelen verder.

Hoe dit verder gaat vertel ik in deel twee


Aantal keer bekeken: 13290
Waardering: 7.24 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online