Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Eeuwige verleiding 2.

U leest om dit moment het verhaal Eeuwige verleiding 2 gepost door lisa. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: lisa
Gepost op: 2008-12-22

Verhaal:

Eeuwige verleiding 2
Dit is een vervolg op de eeuwige verleiding, die al eerder hier werd gepost. Alleen is dit verhaal geschreven vanuit de andere kant, mijn kant, zoals ik deze ervaren heb.
Mijn echte naam is niet Lisa.

Mijn collega en ik werken, zoals eerder genoemd al jaren samen op een psychiatrische afdeling. Al enkele jaren zelfs gaan we wat flirtend met elkaar om door t geven van knipoogjes, geil kijken naar elkaar,en geile gebaren maken. Daar bleef het bij i.e.i. Sinds enkele maanden zijn we hier wat verder in gegaan. We maakten steeds vaker sexueel getinte opmerkingen en al heel snel ging dit over in mailen en msn.
Niemand op t werk heeft ooit iets in de gaten gehad, want buiten de geile contacten die we hadden was er verder niets tussen ons. Sterker nog, ik vond hem vaak bot en onvriendelijk richting mij. Hoe tegenstrijdig dit ook klinkt. Juist daarom wilde ik verder gaan hierin.

Ik merkte bij mezelf dat ik de geile contacten erg spannend vond.Ik kon wel wat spanning gebruiken in de alledaagse sleur van mijn leven.
Ik vond hem altijd al een aantrekkelijke man en fantaseerde al lange tijd,hele lange tijd hoe het zou zijn om met hem flink van de bil te gaan.
Dit werd een obsessie. Ik moest en zou hem krijgen!!Dit was mijn doel.
Ik probeerde hem te verleiden tot een date, teste hem uit, echter hij wilde niet overgaan tot echte actie. Hij had een grens en die grens was tot aan daadwerkelijk sexueel contact. Dat kon hij wel zo zeggen, toch gaf hij andere signalen af waarbij hij liet blijken dat hij wel in zou zijn voor een avontuurtje.Tenminste dat voelde ik aan. En ik nam geen genoegen met de tot hem aangegeven grens. Ik wilde meer en verder.
Ik durfde het nooit rechtuit te vragen dus besloot ik mijn droom te beschrijven aan hem. Precies zoals ik wilde dat t zou gaan. Ik schreef hem min of meer een soort script, een uitgestippeld plan. En zo geschiedde het. Precies zoals ik wilde verliep mijn droom. En het was heeeeeeerlijk.
R. je was verrukkelijk. Het feit dat ik je grens had overschreden maakte het nog geiler.
Maar ik wilde meer, veel meer. Ik raakte verslaafd aan de geile gedachten. Hij bleef herhalen dat het eenmalig was en zou blijven. Hij was heel duidelijk hierin. Maar dat kon ik niet accepteren. Hij stootte mij min of meer af en trok me weer aan in zijn mails, afstoten en aantrekken. Hij wilde dat t eenmalig zou blijven, maar anderzijds deelde hij zijn fantasieen met mij waaruit hij liet blijken dat hij makkelijk over te halen was.Dat maakte mij helemaal gek.
En alweer geschiedde het.
We troffen elkaar voor de tweede keer op een donkere plek langs het water.
Ik was verschrikkelijk zenuwachtig. Wist niet wat ik moest zeggen, stuntelde in mijn woorden, kon me geen houding aan nemen. Maar ik was o zo geil en dacht maar aan 1 ding. Ik wil je hebben R. Ik wil je lichaam voelen op de mijne en in mij.
Deze keer was het nog veeeel lekkerder. Het duurde langer dan de eerste x. Ik was me meer bewust van wat er gebeurde en genoot ongekend.Ik schreeuwde het uit van de opwinding.
Toch vloog het voorbij. En voor ik t wist zat ik weer thuis.
Ik voelde me down, raar, leeg. Want ik weet nu dat ik dit nooooit meer met hem zal meemaken.Ik heb hem twee x weten te verleiden, een derde x zal me niet meer lukken.
Ik heb genoten van dit avontuur en zal dit ook altijd bij me dragen.
We mailen momenteel wat minder met elkaar om te voorkomen dat we ooit door de mand vallen. Maar de spanning zal eeuwig blijven bestaan.En de herinnering zal niemand mij ooit kunnen afnemen.
R. er zal geen dag voorbij gaan dat ik niet aan jou denk.
Liefs en xxxx je minnaresAantal keer bekeken: 5326
Waardering: 5.78 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online