Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Elize (deel 2).

U leest om dit moment het verhaal Elize (deel 2) gepost door Nanou Gevaert. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Nanou Gevaert
Gepost op: 2010-8-28

Verhaal:

Elize (deel 2)
Die vlek maakte jullie alleen maar wat wijs dat het over een vlek ging.

Elize lag in het ziekenhuis. Nadat ze beschoten werd belde de buurvrouw meteen de ambulance en de politie. De buurvrouw, Maddie, stond bij haar. 'Gaat het al wat beter?' zei Maddie. 'Ja hoor, dank je.' zei ze. Ze zag dat ze in een ziekenhuis lag. 'Je bloed is blauw... Maar wat nog meer raar is, is dat het hard was!!' zei Maddie. Elize lachte. 'Maak je daar maar geen zorgen over!' Maddie glimlachte. Ze zag dat haar ogen rood waren. Die van Elize waren rood. 'Wat? Je ogen zijn rood?' vroeg Maddie. 'Ja. Ik beneen specialleke.' lachte ze. Ze ging rechtop zitten op het bed. 'Mag ik bij je overnachten?' vroeg ze. 'Zelfs blijven!!' zei Maddie. Elize Lachte. 'Dank je wel,' zei ze, 'ik ben blij dat je mijn buur bent!!' Elize omhelzde Maddie.
'Wat gaan wet eten?' vroeg Elize toen ze bij Maddie thuis was. 'Spaghetti!!' zei Maddie. 'Jammie!!' zei Elize.

Toen het eten klaar was, gingen ze eten. 'Smakelijk!!' zei Maddie, Elize, Kurt(buurman)en Daniel(buurjongen).

Die nacht sliep Elize erg goed. Ze werd gewekt door Maddie. 'Elize, het is ontbijt, omelet!!'
'Lekker!!' zei Elize. Na het ontbijt mocht ze zich gaan wassen. Toen ging ze samen met Daniel naar het park. Ze waren al lang, heel lang bevriend. Ze voederden de eendjes. Er was een groot meer. Sommigen zwemden er zelfs in. Opeens smeet Elize een stukje brood in Daniels gezicht. Daniel lachte en duwde haar in het water. Ze lachten nog veel.

Toen ze bij Maddie was, zag ze een bloedbad!! Aan de muren hingen bloed. Elize keek naar Daniel. Maddie en Kurt waren onthoofd. Daniel liep meteen naar hun. Elize ging mee. Toen keek ze naar de keuken en zag een boodschap in bloed. 'Leuke dag hé? Voor mij ook!' Elize keek Daniel veelbetekent aan. 'Mijn moeder...' zei Elize.

Aantal keer bekeken: 2602
Waardering: 7.39 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online