Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Elize (deel 6).

U leest om dit moment het verhaal Elize (deel 6) gepost door Nanou Gevaert. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Nanou Gevaert
Gepost op: 2011-4-10

Verhaal:

Elize (deel 6)
In The Blue Palm was het prachtig. De zetels waren bedekt met zwart leer, kleinde watervalletjes stonden naast de houten tafels, valse palmbomen stonden bij de wc's en ze hadden grote kroonluchters. Het was er prachtig. Zo waren Elize en Daniel. Eluze had een lang rood kleed aan zonder bandjes. Ze had rode design-hakken aan. Ze droeg lanfe oorbellen in het rood. Rode liooenstift en (ook) rode oofschaduw. Ze schitterde. Daniel had een deftig zwart pak aan en een gestreepte donkerblauwe das. Hij had zwarte schoenen. Zijn haar was netjes met gel in korte, knappe pikjes gedaan. Ze gingen zitten aan een nette tafel. Ze bestelden.
Na het eten vroeg Daniel: 'Nog een champagne?' Elize knikte. Daniel liep naar de keuken wat eigenlijk verboden was. 'Ik ga mijn vrouw een aanzoek doen. Wil je deze ring in haar champagneglas doen?' Hij toonde een diamantenring. De kok knikte glimlachend. Hij gaf de glazen door aan de ober. (Lees verder in deel 7)

Aantal keer bekeken: 1486
Waardering: 6.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online