Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

En zo toch samen.

U leest om dit moment het verhaal En zo toch samen gepost door Anoniempje. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Anoniempje
Gepost op: 2007-9-17

Verhaal:

En zo toch samen
Het vervolg van soms is liefde onbegrijpelijk en onmogelijk.
Het verhaal hield niet op bij de tweede verliefdheid van weer een getrouwde vrouw. Deze vrouw koos wel voor de verliefdheid en verliet man en kinderen om bij haar liefde te zijn.Een maand na hun eerste ontmoeting in de bus belde zij hem op en dezelfde middag woonde ze samen.
Er werd gekozen voor elkaar de de leifde voor de eerste fantastische vrouw was verdwenen en hij kon zn geluk niet op met de liefde van zijn leven.Een fijen tijd begon en de zon scheen weer in zijn leven. De zon scheen dubbel toen hij op reis was en zij hem belde dat ze zwanger was. Zo werd een liefde die onmogelijk leek toch een en bekroond met een baby.
Beide zijn ze heel gelukkig maar hij weet nu ook dat hij een hele grote N heeft geplaatst voor zijn gedachte van OOIT.....

Aantal keer bekeken: 2755
Waardering: 7.83 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online