Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Erbijhoren.

U leest om dit moment het verhaal Erbijhoren gepost door Erbijhoren. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Erbijhoren
Gepost op: 2011-1-23

Verhaal:

Erbijhoren
Erbijhoren'

Er was eens een meisje. Ze heet Defenie.
Defenie was iemand die altijd gepest werd. Ze was het zat en ging in de pauze naar de kinderen die stoer waren. Ze vroeg wat moet ik doen als ik erbij wil horen? Meisje luister heel veel willen erbij horen maar niemand is het gelukt om de doeopdrachten te voltooien. Maar maar wat als hij mij wel gaat lukken.
Dan hoor je erbij. Oke wat is mijn eerste opdracht? Je gaat op facebook of op hyves een jongen opzoeken. En daarna voeg je hem toe. Dan wacht je tot dat hij je accepteerd. Als hij je accepteerd vraag je zijn msn. Dat is je eerste opdracht. Oke zecht defenie. De volgende dag gaat ze in de pauze naar de meisjes toe en zij: ik heb een msn van een jongen. Goedzo zeggen de meisjes. Oke hier komt je 2e opdracht ga leuk met hem praten en ga ook cammen, dan vraag je zijn adres en vraag je of hij wilt afspreken. Defenie zij oke. Ze ging via haar blackberry op msn om te kijken of de jongen online is. De jongen was online.
Defenie♥ zegt: Haa
Maxie zegt: Haj
Defenie♥ zegt: Waar woon je?
Maxie zegt: Waarom wil je dat weten?
Defenie♥ zegt: Gewoon..
Maxie zegt: Geef mij een reden
Defenie♥ zegt: Dan kan ik je zien.
Maxiee zegt: Ohh oke.
Defenie♥ zegt: Jaaa? waar woon je?
Maxie zegt: Venlo.
Defenie♥ zegt: Ik woon in de buurt !!
Maxie zegt: Wnr zullen we afspreken?
Defenie♥ zegt: Vandaag om 17:00?
Maxie zegt: Oke waar?
Defenie♥ zegt: Hagerweijke?
Maxie zegt: Is goed.
Defenie♥ zegt: Oke tot dan.

[..]

Defenie gaat naar de meisjes. Heej ik ga zometeen met die jongen afspreken.
Goedzo. Als je met hem gaat afspreken en dan ga je met hem tongen, EN IK WIL BEWIJS!
Uhmm oke. Defenie heeft nog nooit getongt. Maar ze wou erbij horen dus ze ging het doen

Het is 10 voor 5. Defenie gaat naar hagerweijke. Daar ziet ze een jongen die op de foto van hyves lijkt. Ze gaat naar hem toe en zegt ben jij Max?
Max zegt ja. Jij moet Defenie zijn. Ja ik ben Defenie. Maja allesgoed? Ja met jou antwoord Max. Ja ook hoor. Ze gingen samen leuk praten. En toen kwam het. Ze gingen tongen. Defenie maakt snel een foto terwijl ze aan het tongen waren. De volgende dag ging ze in de pauze naar de meisjes toe. Ik heb getongt. Ja en dat moeten wij geloven. Ik wil bewijs. Ze laat haat telefoon zien. De meisjes kijken haar aan en zeggen goedzo. Nu komt je laatste opdracht. Je moet hem neuken. En we willen de condoom zien. Defenie zegt: mag ik een andere opdracht? De meisjes zeggen: geef je het nu op. Defenie zegt nee! En ze gaat weer met de jongen afspreken. Ha Max, kom naar mij toe gaan we wat lekkers drinken. Max zegt waar woon je? Defenie zegt haar adres en ze gaan afspreken. Ze gaan bij Defenie op haar kamer. Max zegt wat moet jij met een condoom :P.
Uhmmm uhmm. ik wil met je vrijen. De jongen begint te blozen en ze gaan het doen. Ze laat de condoom zien aan de meisjes. Goedzo Defenie je hoort erbij ga maar naar de meisjes in de hoek daar zijn die andere HOEREN! De meisjes laggen allemaal en roepen sukkel!
Vanaf die dag had defenie maar 4 vriendnen. En dat waren de 4 hoertjes van school.
-

Aantal keer bekeken: 2343
Waardering: 6.33 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online