Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Even de sleutel terugbrengen.

U leest om dit moment het verhaal Even de sleutel terugbrengen gepost door Dricus. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Dricus
Gepost op: 2009-3-31

Verhaal:

Even de sleutel terugbrengen
Even de sleutel terugbrengen

Vera was een goede vriendin van ons gezin. Daarnaast was zij moeder van een klasgenootje en vriendinnetje van mijn dochter. We hadden best veel contact via school maar ook met verjaardagen.
We hadden aan haar gevraagd of ze tijdens onze vakantie voor de post en de planten wilden zorgen.
Ze vond dat geen probleem. Ik ging de sleutel brengen en sprak met haar af dat ze het terug kwam brengen zodra we thuis waren. Vera is geen schoonheid. Het is een stevige vrouw met stevige dijen en grote tieten. Ze is een gezellige kletstante. We kwamen echter eerder terug dan gepland. Dit ivm mijn werk.Aangezien ik de dag na aankomst alweer aan het werk moest besloot ik de vakantiespullen op te ruimen. Het was erg warm dus mijn vrouw en kinderen besloten naar het zwembad te gaan. We hadden Vera overigens (nog) niet verteld dat we al weer thuis waren. Nadat ik alles opgeruimd had (dat moet in de loop van de middag geweest zijn) was ik zo bezweet dat ik onder de douche stapte.
Ik stond een beetje te zingen en hoorde op een gegeven moment in de verte wat geluiden. Ik hield m’n mond en hoorde roepen: is daar iemand?. Ik kon niet goed horen welke stem het was maar ging er van uit dat het mijn vrouw was en riep joehoe ik ben hier. Er kwam iemand de trap op en riep hallo. Ik had inmiddels het douchegordijn opengedaan en riep weer: hier! De deur van de badkamer ging open en toen stapte plotseling Vera naar binnen. We schrokken allebei en ze zei: Oeps sorry. Ik stond daar natuurlijk naakt en aangezien ik onder de douche ook een beetje met m’n piemel had staan spelen was die een beetje stijf geworden en stond recht vooruit. Van schrik deed ik snel het gordijn dicht. Ze zei ik wacht wel beneden. Ik deed de kraan dicht pakte m’n handdoek en droogde me snel af. Daarna liep ik bloot naar de slaapkamer. De deur stond half open en toen ik deze opendeed schrok ik weer. Want daar stond Vera. Ze was gewoon aangekleed. Ze had een strakke witte broek en een nog strakker wit t-shirt aan. Haar tieten puilden er zowat uit. Mijn lul stond nog steeds recht vooruit.
Ik zei wat doe jij nu hier je zou toch beneden wachten. Ze zei ik vind het zo’n mooi gezicht een natte glinsterende man met een stijve piemel. Nog voor ik het wist liep ze op me af en begon mijn pik in haar handen te nemen. Als deze nog niet stijf was dan werd hij het nu zeker. Ik wilde haar tegenhouden maar kreeg de kans niet want ze ging al snel op haar knieën zitten en nam mijn inmiddels keiharde lul in haar mond. Jemigdepemig wat kon Vera pijpen zeg. Ze likte aan mijn pik alsof het een lollie was. Ze hield met haar handen mijn billen stevig vast, zodat ze met haar mond alles kon doen wat ze wilde en mij niet de gelegenheid gaf om me te verzetten.Ze begon eerst bij mijn ballen. Met grote halen likte ze met haar tong mijn ballen en zoog er zelfs een naar binnen. Ik vond het geweldig. Daarna ging ze langzaam met haar tong omhoog naar m’n eikel. Met haar tong cirkelde ze om mijn eikel heen. Tenslotte sloot ze zachtjes haar lippen om mijn eikel die vuurrood was en op knappen stond. Toen ze mijn pik in haar keeltje liet glijden kwam ik dan ook schokkend klaar en spoot de volle laag in haar mond. Ze verslikte zich bijna. Uiteindelijk slikte ze mijn warme sperma allemaal door. Toen stond ze op en liep al glimlachend de kamer uit en zei ik leg de sleutel wel beneden op tafel neer. Mij perplex achterlatend.Aantal keer bekeken: 19075
Waardering: 6.58 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online