Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Fam. Big Noise.

U leest om dit moment het verhaal Fam. Big Noise gepost door 12jarigeJo.. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: 12jarigeJo.
Gepost op: 2010-11-23

Verhaal:

Fam. Big Noise
Kennismaking met de Familie

De Familie Grote neus bestaat uitveel gezinnen maar het gaat over een gezin met een moeder, Vader, Kind en broer van kind. De moeder heet Sarah, de vader, Frenske, het kind Pietje en de broer Sjakie. Je ziet hier de moeder al .
Sarah de moeder
De moeder is zo netjes dat je haar niet kan vinden, ze is altijd ergens anders aan het schoonmaken, ze ging ook een keer wandelen door het dorp, DAT DOET ZE NOOIT MEER! Ze ging dus gewoon wandelen want ze was héél dik. Ze had zoals altijd een stoffer bij, En er was een spinnen web bij het huis van de buren. Dat had ze zo schoon gemaakt dus dat deed ze. Even later was ze bij een café en toen zag ze door de raam een kapot glas liggen. De café was niet open dus ze belde aan. Ze wachtte, maar ze moes het NU, niet dadelijk maar NU. Dus ze rende naar de deur maar de man van de café had de deur open gemaakt en ze rende en….. Bam, ze viel in het glas. Dat beetje wat er lag ruimde ze op en de ambulance kwam, Toen kon ze een hele tijd niet meer eten en/ of drinken dus werd ze dunner.

Frenske de vader

Het tegengestelde van de moeder, hij heeft altijd te veel gedronken en gooit de blikjes zo maar op de grond. En als het glazen zijn ook! Hij is wel een mens maar veel mensen noemen hem de gezellige syborg omdat hij heel gezellig kan zijn maar hij zit wel helemaal vol metaal, luister maar: Hij ging met carnaval naar de café, heel gezellig, hij had zijn vriend Depp ook meegenomen en was de hele tijd aan het babbelen en aan het drinken. Hij gooide net als thuis de flessen op de grond neer, op een plek (toevallig de plek waar Sarah in was gevallen). Toen het 2 uur ’s Nachts was moest hij toch echt naar huis dus de Barman zette hem eruit, Hij was met de auto dus hij ging zat in de auto zitten en reedt lings van de weg, dat zou een engelsman ook doen mar dan in Engeland! Hij reedt gelukkig niet tegen auto’s aan maar hij reedt wel 150 Km/h! Uiteindelijk reedt hij met volle snelheid tegen een boom op. Doordat hij daar tegen aan reed Brak hij 200 boten van de 206. In het ziekenhuis hebben ze alles van electriciteit en metaal nagemaakt en in hem gezet en hebben ze een oog na gemaakt en in hem gezet en tot zijn geluk leeft hij nog.

Het kind Pietje

Pietje is een jongetje die altijd heel lief is en nooit ruzie wilt, ook is hij heel slim, vroeger als babytje was hij niet zo, in ieder geval, het ligt eraan van welke kant je het bekijkt. In dit geval van Pietsjes kant: Ik lag altijd al in mijn Boxje en ik moest vaak huilen. Oma was bij ons en mijn ouders waren meubels kopen. Ik hoorde een wagen vroem vroem, de wagen was van mijn ouders. Ze hadden behang, een vloerplaat, een paar gekke briefjes en een hele mooie vaas met een prijskaartje van €1.000.000.- Ik moest op de een of andere manier huilen (zoals altijd) en moeder deed de speen in mijn mond. Mijn ouders doen dat altijd! En ik heb dat heel vaak, ook vind ik het wel lekker om op te zabbelen. Ook luier verschonen doen ze vaak. Ik was al best slim dus ik verschoonde mijn luier zelf en stopte de vieze in de vaas. Mijn ouders zouden dan niets merken en ze hoeven minder te doen. Op een dag moest ik weer huilen en de speen lag achter de vaas. Dus ik klim op de kast en wil mijn speen pakken en de kast viel om en PAF! Weg vaas en weg baby. Grapje! De vaas was kapot maar ik niet. Mijn ouder werden héél boos en ik moest in de box blijven en kreeg tot mijn 10e geen zakgeld. Dat 2e begreep ik toen niet, maar nu wel. En nu ben ik 11 dus krijg ik weer zakgeld.

Broer Sjakie

Ook een heel aardig jongetje maar hij rookt en drinkt alchohol en is nooit thuis. Hij heeft een eigen fabriek, de chocolade fabriek. Vroeger was hij van Willie Wonka maar nu van hem. Hij, met zijn neuze oenpa’s maken de chocolade. Hij is 13 en heeft ook al een vriendin genaamt: Marie de Ladiedie. Sjakie is de broer van Pietje en ze geven samen ook wel eens concerten Sjakie op de Basgitaar en Pietje op de Trombone. Ze zijn heel goed. Vooral Sjakie’s muziekaalheid komt bij iedereen goed over, maar hij kan echt niet zingen daarom wordt hij wel eens Sjakie Jones genoemd. En zij neuze oenpa’s de city nuezers. Samen zingen ze onder het werken ook heel vaak. De neuze oenpa’s kunnen namelijk heel goed zingen en hij zet meestal de machines in net dat tempo dat ze er een mooi liedje op kunnen verzinnen. Pietje is ook best vaak ik de fabriek maar de ouders en andere mensen mogen er niet in, zelfs niet vrienden. Nu op dit moment is Sjakie bezig met van roken en van alchohol af te komen, en dat is hem aan het lukken. Als hem dat niet lukt heeft hij namelijk geen vriendin meer. Zijn kapsel is een beetje Elvis achtig en zijn neus is een beetje anders dan andere. Maar de dockter zei dat als hij gestoken word door een bij hij weer een gewone neus heeft.


Aantal keer bekeken: 2269
Waardering: 6.89 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online