Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Fantasie van de buurman I.

U leest om dit moment het verhaal Fantasie van de buurman I gepost door Kim de Bruijn. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Kim de Bruijn
Gepost op: 2009-5-6

Verhaal:

Fantasie van de buurman I
De week erna dacht ik iedere dag aan hem, aan het heerlijks wat we samen hadden beleefd. Aan hoe ik me had laten gaan, hoe de geilheid bezit van me had genomen. Ik keek er naar uit weer naar Zeeland te gaan. Ik vroeg me af wat hij nu deed en dacht. Maar ik wist het wel, hij trok zich iedere dag af terwijl hij naar mijn foto’s keek. En ook ik speelde iedere dag met mijn poesje, in bed of in de douche en dan dacht ik aan hoe hij me heerlijk nam in zijn kantoortje.

Onderweg in de trein hoopte ik dat ik hem zou zien dit weekend, en op een mogelijkheid weer naar hem toe te gaan. Zijn handen weer over mijn geile lichaam te voelen gaan. Ik had mezelf iedere dag klaar gevingerd, maar mijn lust was niet afgenomen, in tegendeel… Ik likte met mijn tong langs mijn lippen en glimlachte: ik wilde zijn pik diep in me voelen.

Na een vermoeiende reis kwam ik thuis aan, ik zag de auto van de buurman niet voor de deur staan. Hij was vast nog niet thuis. Ook mijn ouders waren nog niet thuis en ik besloot lekker te gaan douchen. Eerst smeerde ik mijn benen in met scheerschuim, het voelde heerlijk om het zachte schuim over mijn benen te verdelen. Ik liet het mesje over mijn benen glijden en daarna was mijn poesje aan de beurt. Ik verdeelde het schuim en moest me inhouden niet verder te gaan en mijn klitje te bevoelen. Zorgvuldig scheerde ik de haartjes weg en daarna spoelde ik mijn poesje schoon. De waterstralen voelden heerlijk op mijn gevoelige kutje. Ik richtte de straal iets dichter op mijn klitje en ik zuchtte licht. Mijn tepels stonden stijf vooruit en ik kneedde mijn borst een beetje. Ik bracht de douchekop nog dichter naar mijn opgezwollen klitje toe en leunde tegen de koude muur. Ik wilde lekker komen nu, ik was alweer zo geil. Mijn hand liet mijn tiet los en ik haalde mijn vinger tussen mijn lipjes door… een sliert van geil hing eraan en ik likte het op. Ik kneep even in mijn tepel en bracht mijn hand toen weer naar beneden. Langzaam cirkelde ik rond mijn klitje, ik wilde niet te snel komen nu, maar van het heerlijke gevoel genieten. Ik was zo nat, mijn vinger gleed gemakkelijk in mijn kutje, diep stopte ik hem erin. Zo lekker, ik deed er nog een vinger bij. Ik duwde diep in mijn kutje, steeds harder en sneller. Ik richtte de douchekop nu afwisselend op mijn linker- en rechtertepel, die er nog stijver van werden. Heerlijk, dat hemelse gevoel, weten dat je hoogtepunt nabij is, maar er niet aan toe willen geven omdat je niet wilt dat het heerlijke gevoel wegebt. Ik bracht mijn vinger weer naar mijn mond en likte mijn vocht weer op. Geil was dit. In mijn gedachten vormde zich het beeld van de buurman die me mijn vocht liet proeven van zijn vinger en ik voelde meteen dat het nu niet meer tegen te houden was, ik ging heftig klaarkomen. Snel bracht ik mijn vingers naar mijn klitje en begon het sneller te masseren, mijn spieren spanden zich, ik duwde mijn bekken naar voren, ik trilde en schokte over mijn hele lichaam, een explosie van ultiem genot, ik kreunde hard en zuchtte toen het over was, mijn armen en benen tintelden.

Ik kookte voor mijn ouders, paella. Toen ik de tafel dekte zag ik de auto van de buurman aan komen rijden. Een scheut van verlangen schoot door mijn onderlichaam. Zou ik in de gelegenheid zijn dit weekend? Mijn ouders bleven thuis die avond en ik overwoog mijn opties. Gewoon de deur uit lopen naar de buurman? Zat die wel op mij te wachten? Waarschijnlijk wel, als hij wist dat ik er was tenminste, maar hoopte er in ieder geval op. Ik besloot weg te gaan, ik zei wat te gaan drinken met vriendinnen, maar ik kon niet meteen naar de buurman gaan, mijn moeder had de gewoonte me altijd uit te zwaaien als ik weg ging, ze was bang dat er iets met me zou gebeuren. Ze moest eens weten hoe dicht bij huis er iets met haar dochter gebeurde. Ik deed mijn jas aan en liep naar buiten, mijn moeder stond in de deuropening. Ik liep langs het huis van de buurman de straat uit. Ik hoopte dat hij me had gezien, maar ik had niet naar binnen durven kijken. Aan het einde van de straat zwaaide ik nog naar mijn moeder, mijn wangen waren rood van opwinding. En nu? Misschien langs achter proberen met de mogelijkheid dat ik daar mijn ouders per ongeluk tegen het lijf zou lopen? Een smoes kon ik altijd nog verzinnen, ik kon niet langer wachten.

Voorzichtig liep ik op de voorkant van mijn sandaaltjes met hoge hakken om zo min mogelijk geluid te maken. Toen ik voorbij ons huis was bedacht ik me dat de poort net zo goed op slot kon zijn. Aarzelend reikte ik naar de klink, toen de poort open ging en ik het lachende gezicht van de buurman zag. Mijn geschrokken gezicht trok snel bij toen ik de pretlichtjes in zijn ogen zag. Hij pakte mijn hand en nam me zwijgend mee naar binnen. Ik ging op de bank zitten en grinnikend keek hij me aan. Vragend keek ik naar hem op tot hij naast me kwam zitten en teder mijn jas uitdeed. Ik kon me niet beheersen en zoende hem. Toen onze tongen elkaar vonden kreunde ik zacht bij de herkenning van zijn heerlijke smaak. Hij legde zijn handen in mijn nek en streelde mijn haren. Hij likte aan mijn oorlelletje en fluisterde: “Wat heb ik je gemist meisje.” Zijn stem en zijn woorden lieten me gloeien diep van binnen. Hij kuste me in mijn hals en streelde mijn rug. Een rilling ging door mijn lijf en opgewonden ging ik weer op zoek naar zijn mond. We zoenden vol passie en toen hij heerlijk op mijn onderlip zoog begon ik met trillende handen zijn blouse open te maken. Ik voelde zijn hand op mijn been, door mijn linnen broek kon hij mijn opgezette lipjes en klitje duidelijk voelen. “Hmmm, warm en nat,” zei hij en hij knoopte ongeduldig zijn broek los.

“Ik heb zo naar je verlangd,” zei ik hees toen hij in zijn strakke witte boxer voor me stond. Ik stond op en drukte me tegen hem aan. Ik voelde zijn grote pik tegen mijn buikje aan duwen en duwde me nog dichter tegen hem aan. Hij kreunde, pakte me bij mijn heupen vast en ging op zijn knieën zitten. Hij deed mijn topje een beetje omhoog en kuste mijn buik. Toen hield hij zijn gezicht tegen het kruis van mijn broek en beet op mijn klitje. Ik kreunde en hij knoopte mijn broek open en deed hem voorzichtig een beetje naar beneden. Ik zag hoe geil hij was toen hij mijn doorzichtig witte string zag, zijn mond kuste mijn poesje over mijn string heen. Hij likte en ik duwde mijn kutje tegen zijn gezicht. Een luid gegrom klonk uit zijn keel toen hij met een ruk mijn string naar beneden stroopte en wild met zijn tong tussen mijn lipjes mijn geile vocht oplikte. Hij bracht een vinger in mijn kutje en duwde een paar keer diep. “Op je knieën,” zei hij toen streng. Ik deed gewillig wat hij vroeg.

Hij deed zijn onderbroek uit en trok een paar keer aan zijn grote paal. Ik opende mijn mondje en hij duwde zijn eikel erin. Ik draaide rondjes met mijn tong en masseerde zijn ballen met mijn handen. Toen likte ik vanaf zijn ballen naar zijn pisgaatje. Hij kreunde hevig en legde zijn hand op mijn achterhoofd en schoof mijn mondje verder over zijn pik. “Kijk me aan als je me pijpt,” zei hij en ik keek naar hem op. Genietend keek hij hoe zijn pik in mijn mondje schoof en hij begon met zijn heupen te stoten zodat zijn pik achter in mijn keel verdween. “Ik ga zo komen,” zei hij en hij verhoogde het tempo. Ik wilde zijn zaad slikken, dat gaf me zo’n geil gevoel. Maar hij haalde zijn pik uit mijn mond, legde me achterover op de grond en duwde zijn pik bij me naar binnen. “Ja,” gromde hij: “Ik wil in je lekkere nauwe kutje komen, ik ga je helemaal vol spuiten!” Na nog een diepe stoot voelde ik zijn warme stralen ver in me spuiten. Door dat heerlijke gevoel kwam ik heel heftig klaar. Hij haalde zijn pik uit me en masseerde mijn klitje, zodat mijn orgasme overvloeide in een volgende, terwijl zijn sperma vermengd met mijn kutsap over zijn hand drupte.

We douchten samen, hij sopte me helemaal in en kneep plagend in mijn tepeltjes en drukte overal kussen op mijn lichaam. Zijn pik groeide alweer en hij deed hem tussen mijn benen en stootte heen en weer. Ik glimlachte en streelde met mijn handen door zijn haren. Wat wond deze heerlijke man me op. Hij tilde me op bij mijn heupen en duwde me tegen de muur. De kou deerde me niet toen hij zijn eikel tegen mijn kutje drukte. Hij liet hem plagend een stukje naar binnen gaan en toen er weer uit. Zo ging hij een tijdje door tot ik hem smeekte me te nemen, of misschien was hij moe van mij vasthouden, hij liet me in een keer over zijn eikel zakken. Ik kreunde van genot. “Laat je maar lekker gaan meisje,” zei hij en dat deed ik, wat was dat lekker.

We deden geen moeite om ons af te drogen, we gingen naar zijn slaapkamer, waar hij op bed ging liggen en mij bovenop hem trok. We kusten en hij masseerde mijn tieten, terwijl ik met mijn natte kutje over zijn bovenbeen wreef. Toen hij zag dat ik weer bijna klaar ging komen draaide hij me om en verdween tussen mijn benen om mijn poesje te likken. Ik duwde van genot mijn kutje in zijn gezicht, hij zat helemaal onder mijn geile sap. Hij deed een vinger naar binnen, en nog een en van het soppende geluid werden we allebei nog geiler, hij zoog gretig aan mijn klitje en ik kwam weer klaar.

“Wat onbeleefd van me, ik heb helemaal nog niet gevraagd of je iets wilt drinken,” zei hij. Ik grinnikte en ging lekker onder het laken liggen terwijl hij wat te drinken haalde. Hij kwam terug en ging naast me liggen. Al kussend en strelend vielen we in slaap. Ik werd wakker toen hij zachtjes op mijn tepel beet en met zijn vinger langs mijn lipjes wreef. Ik deed mijn ogen nog niet open, besloot nog even te doen alsof ik sliep en heerlijk van zijn verwennerij te genieten. “Hmmm, zo’n geile meid… ik voel dat je lipjes alweer vochtig zijn… wil je nog eens lekker door me gepakt worden? Ik ga je neuken hoor… Wakker worden lekker meisje, het is al laat. Je moet naar huis.” Hij kneep harder in mijn tieten en draaide mijn klitje tussen zijn duim en wijsvinger. Een ongecontroleerde schok ging door mijn onderlichaam. “Ja, je vindt het lekker hè, oh, ik zou je lekker willen naaien terwijl je zo onbezorgd ligt te slapen. Je geile lichaam vraagt er gewoon om.” Ik duwde mijn kutje tegen zijn hand aan om duidelijk te maken dat ik hem ook wilde. Hij deed de lakens van ons af, pakte me gretig bij mijn middel en zei: “Oh, laat me je als afsluitertje nog even lekker op z’n hondjes pakken.” Verlangend ging ik op handen en knieën zitten, ik stak mijn kontje parmantig achteruit. Hij streelde en kneep in mijn billen. Hij schoof zijn harde paal heel langzaam naar binnen in mijn zeiknatte kutje. Mijn vocht stuwde eruit door zijn dikke pik. Met zijn hand verdeelde hij het over mijn bilspleet. Hij begon me nu met lange halen te neuken, heerlijk diep. Opeens voelde ik zijn duim tegen mijn kontgaatje duwen. Ik draaide mijn hoofd om, dit had ik niet verwacht, wilde ik dat wel? Maar toen ik hem aankeek duwde hij zijn duim naar binnen, een lach speelde op zijn gezicht. Mijn gezicht vertrok even van de pijn. Het leek hem nog meer op te geilen want hij begon het tempo van zijn stoten in mijn kutje op te voeren. Toen ik gewend was aan zijn duim een stukje in mijn kontje duwde hij door, wat een lekker gevoel dat allebei mijn gaatjes gevuld waren, moest ik bekennen. Met zijn andere hand sloeg hij zacht tegen mijn kontje. Ik probeerde mijn kontje nog meer omhoog te duwen, nog meer naar hem toe en ik kreunde hard van genot, dit was overheerlijk. Nog sneller en harder begon hij te stoten, en hij gaf steeds korte tikjes tegen mijn billen en zei: “Ik wist wel dat je dit lekker zou vinden, laat je nou maar eens helemaal gaan, dan ga ik je weer helemaal volspuiten met mijn zaad!” Zijn duim begon mijn kontje te neuken, synchroon met zijn stoten in mijn kut en ik liet me helemaal gaan, dacht alleen nog aan dit heerlijke gevoel. Ik kermde en kreunde, schreeuwde het uit en hij moedigde me aan tot ik klaar kwam en mijn kutje krapper werd en hij als gevolg zijn warme stralen in me spoot en daarna uitgeput over me heen kwam hangen. Hij streelde mijn borsten en bleef even zo over me hangen, haalde toen zijn pik uit mijn kutje en het vocht droop uit me.

We wasten ons, en hij gaf me een heerlijke zoen voor ik de poort uitliep naar de deur ernaast. “Tot gauw lekkertje,” zei hij: “Ik ga over je dromen.” Ik lachte en liep voldaan weg. De volgende ochtend aan het ontbijt zei mijn moeder: “Volgens mij heeft de buurman een nieuwe vriendin, we hebben ze flink tekeer horen gaan gisteravond.” “Oh,” zei ik zo nonchalant mogelijk terwijl ik mijn rode hoofd achter de krant verstopte.


Aantal keer bekeken: 29163
Waardering: 8.46 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online