Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Fijne reunie.

U leest om dit moment het verhaal Fijne reunie gepost door Tom Meijer. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Tom Meijer
Gepost op: 2007-11-10

Verhaal:

Fijne reunie
Op de middelbare school heb ik een meisje ontmoet, Anna. Het werd een goede vriendin van me en we hadden altijd goede gesprekken. Een tijdje hadden we een relatie, maar we hebben nooit seks gehad. Toen we van school afgingen, gingen we allebei naar een andere universiteit. Een tijdje geleden kwam ik haar weer tegen. Een van de mooiste dagen in mijn 19-jarige leven.

Ik was rustig aan het wandelen op een winteravond toen er ineens iemand op mijn schouder tikte. Het was Anna, een goede vriendin van me op school, die ik al een tijdje niet gezien had. “Hey Anna!” Begroette ik haar vrolijk. Ze lachte terug. “Ik heb je lang niet gezien Tom, kom je mee naar m’n huis, zodat we wat bij kunnen praten?” Ik grijnsde. Misschien zou het niet alleen maar bij praten blijven. “Tuurlijk!” Ik liep met haar mee naar huis, mijn arm om haar heen omdat ze het koud had. Bij haar huis aangekomen vertelde ze me dat haar zusje en ouders op vakantie waren, en we dus alleen thuis waren. Ik grijnsde weer.

We liepen naar binnen en hingen onze jassen op, in de kleine hal dicht tegen elkaar aan. Ik kon haar zenuwachtig horen ademen, verlangde ze naar mij?

“Weet je Tom, ik heb je gemist…” Begon ze, toen we naast elkaar op haar bed zaten. “We hadden vroeger altijd zulke fijne gesprekken…” Ze keek me aan. Ze was prachtig. Ik nam haar in mijn armen en streelde haar haren. “Ik heb je ook gemist An…” Toen zoende ik haar. Ze zoende terug, heftig en vurig. Heerlijk. Ik draaide haar om en ging op haar liggen, en zoende haar nog steeds. Mijn handen streelden haar heupen, buik en kwamen aan bij haar borsten. Ik maakte haar bh los en begon haar borsten te strelen. Ze kreunde een beetje. Ik trok haar shirt over haar hoofd uit en begon kusjes te geven op haar borsten. “Tom… Je maakt me zo geil!” Kreunde ze. Ik gromde wat en streelde haar heupen. Toen ging ik met mijn hand in haar broek. Ze kreunde luider. Ik maakte haar broek los en trok hem uit. Ze droeg een zwarte string. Zij begon nu ook mij uit te kleden. Ze trok mijn t-shirt uit. Anna begon kusjes te geven op mijn borst. Ik streelde haar billen en ging met mijn handen in haar string. Ze was hartstikke geil, en onwijs nat. Ik streelde haar korte schaamhaartjes en bracht twee vingers bij haar naar binnen. Met mijn andere hand streelde ik haar borsten. Ze stopte met kussen en keek me aan. “Tom, je bent heerlijk… Ik wil met je naar bed vanavond.” Ik lachte. “Ik ook met jou, lieve schat!” Ik begon haar weer op haar mond te zoenen terwijl ik mijn vingers in en uit bewoog. Toen spreidde ik haar benen uit en ging ik met mijn hoofd tussen haar benen zitten. Met mijn natte tong bevredigde ik haar kutje. Ik wist dat ze bijna zou komen, en ik stopte. Ik trok mijn broek uit en haalde mijn stijve lul uit mijn boxer. Ze begreep mijn hint en nam mijn lul van me over. Met haar tong begon ze nu mijn geslachtsdeel te bevredigen. Ze zoog aan mijn lul en likte aan mijn ballen. Nog nooit heeft iemand me zo lekker gepijpt. Het was heerlijk. Toen nam ik haar weer in mijn armen en legde ik haar op bed, haar benen gespreid. We waren allebei nog niet gekomen en ik wou dat bewaren voor de echte seks. Ik zette mijn lul tegen haar kutje aan en ging bij haar naar binnen. Ze balde haar vuisten en kreunde heel luid. Ik stootte heen en weer en ik voelde dat ik bijna kwam. Ik stootte steeds sneller heen en weer en we kwamen bijna tegelijk klaar.

Dit was mijn lekkerste seks in jaren! En raad eens: we hebben nu al drie jaar een relatie!


Aantal keer bekeken: 4116
Waardering: 5.57 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online