Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

For ever and ever (2).

U leest om dit moment het verhaal For ever and ever (2) gepost door Friends_is_all_you_need. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Friends_is_all_you_need
Gepost op: 2011-6-1

Verhaal:

For ever and ever (2)
De bel ging. Het was pauze. Naomi wist niet goed wat ze moest doen en daarom stond ze maar wat onwennig in een hoekje aan haar kluisje. Ze keek naar Timon. Hij stond bij een hele groep vrienden. Ze wou dat zij daar ook bij stond, dan zou zij naast Timon staan, maar zou ze dat ook durven? Plotseling merkte dat ze dat Timon haar had zien staan en kwam naar haar toe. Naomi werd op slag weer heel zenuwachtig. ‘Hey Naomi, waarom kom je niet bij ons staan?’ Had ze dat goed gehoord? Vroeg Timon of zij bij hem wou staan? ‘Euhm… ja waarom niet?’ Oké! Kom dan stel ik je voor aan mijn vrienden.’ Samen met Timon liep ze naar het groepje. Er stonden 3 meisjes en 3 jongens. ‘Hey jongens, dit is het nieuwe meisje uit mijn klas.’ ‘Hallo.’ Zei Naomi onwennig. ‘Nou, Naomi die jongen met zwart haar heet Dimitri. De gene met blond, Matthew en die gene met zijn bruin haar, mijn beste vriend trouwens, heet Ian.’ ‘Hoi.’ Zeiden de jongens in koor. ‘Leuk je te leren kennen.’ Zei Ian. ‘En dan nu de meisjes. ‘De gene met rost haar heet Rani. Dan heb je Katrijn, dat is die met haar zwart haar. En als laatste ons blondie, Ashley.’ ‘Hoi Naomi.’ Zei Rani. ‘Vrienden van mijn vrienden, zijn ook mijn vrienden.’ Zei Ashley. ‘Ow, oké.’ Al snel begon iedereen te praten, maar Naomi zweeg. Ze wist niet goed wat ze moest zeggen. ‘Jij bent prater hé.’ Het was Ashley. Zij was naast haar komen staan. ‘Normaal heb ik wel meer te zeggen. Het is alleen…’ ‘Laat maar. Ik begrijp het wel. Ik zelf zit hier ook nog maar een jaar. Dus ik weet wat je meemaakt. Je mag altijd naar mij komen als er problemen zijn.’ ‘En naar mij!’ Moeide Timon zich in het gesprek. Iedereen begon te lachen. En Naomi kreeg van Ashley een knuffel. Ze had er zo te zien een vriendin bij.

Het laatste lesuur. Naomi zat weer naast Timon, waarmee ze al goed bevriend was. ‘Oké klas. Ik weet het is de eerste week school maar daarom wil het niet zeggen dat jullie niet weer mogen beginnen te werken. En daarom gaan jullie in groepjes van 2, zoals jullie zitten samen een opdracht maken. Jullie zullen elk een land bespreken uit Amerika. En dat land wordt bepaalt door een kaartje te trekken. Naomi trek maar eentje.’ Naomi deed haar hand in de doos en rommelde even tot ze een briefje vast had. ‘Los Angels’ ‘Nou, het lijkt dat wij samen Los Angels gaan doen.’ Zei Timon. ‘Jap!’ Naomi en Timon lachten. Maar Britney kon er niet zo mee lachen.

Een week later kwamen Timon en Naomi samen in het huis van Naomi. Ze zaten allebei in Naomi’s kamer. ‘Mooie kamer.’ ‘Bedankt, maar hij is nog niet helemaal af.’ Naomi startte de computer op en ging op Google. Na een uurtje zoekwerk hadden ze al heel wat informatie over Los Angels. ‘Heb je dorst?’ ‘Ja, een beetje.’ ‘Is cola goed?’ ‘Ja.’ Naomi stond op en ging naar de keuken. Ze haalde 2 blikjes cola uit de koelkast en ging weer naar boven. ‘Asjeblieft.’ ‘Bedankt.’ Timon opende het blikje maar dat spuitte helemaal. Heel de broek van Timon zat onder de cola. ‘OMG! Timon! Het spijt me zo erg! Ik heb per ongeluk het blikje geschud! O, nee!’ ‘Hé Naomi, kalmeer nou! Het is niet erg hoor. Maar heb je misschien een doekje om het af te vegen?’ ‘Ja moment.’ Naomi liep naar de badkamer. Maakte een handwasje nat en ging terug naar haar kamer. Ze knielde voor Timon neer en begon zijn broek schoon te maken. ‘Zo ik denk dat hij proper is.’ ‘Ja, ik denk het ook.’ Naomi deed haar hoofd omhoog om iets te zeggen maar ze zag dat Timon haar aanstaarde. En nu keken ze elkaar diep in de ogen. Beetje per beetje naderden hun lippen elkaar. Totdat hun lippen elkaar aanraakten. Na een paar seconden wringt Naomi zich lus van Timon. ‘Het spijt me.’ ‘Het geeft niet.’ Even bleef het stil. ‘Naomi?’ ‘Ja?’ Antwoordde ze meteen. ‘Er is iets dat ik jou moet vertellen.’ ‘Wat dan?’ Timon stond recht en ging vlak voor Naomi staan. Maar Naomi liep achteruit tot dat ze tegen de muur stond. En nu kon ze geen kant meer op. ‘Ik ben al heel lang verliefd op jou. Sinds het moment dat jij de klas inkwam. ‘Echt?’ ‘Ja.’ Timon kuste haar snel. Hij was bang dat zij haar weer zou loswringen van hem. Maar in plaats daarvan beantwoordde Naomi zijn kussen. ‘Ik ben ook al heel lang op jou verliefd.’ Timon lachte. De hele namiddag bleef Timon nog bij Naomi. Maar veel hebben ze daarna niet meer gewerkt.


Aantal keer bekeken: 2215
Waardering: 7.93 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online