Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Fornuis.

U leest om dit moment het verhaal Fornuis gepost door xklavertjex. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: xklavertjex
Gepost op: 2010-9-18

Verhaal:

Fornuis

'smorgens als de famillie stevens wakker wordt horen ze altijd ruzie bij de buren. op een dag zijn ze het zat en kloppen aan bij de buren. een zwart gedaante doet de deur open. 'als.. begint de oudste van de famillie stevens. meer kan ze niet zeggen want achter haar ziet ze een schaduw opkomen. hij draait zich om en schreeuwt. daar staat zijn dochter, ze spuugt bloed en groeit. groter en groter word ze. ze schreeuwt naar haar vader maar zjin vader is vol verbazing. als de vader zich weer omdraait is de deur dichtgeslagen en er word een mes doorr de brievenbus gestopt. er staat iets op: wilt u uw dochter ooit nog levend erug zien? kill dan uw fornuis. de vader snapt er niets van. zijn fornui? die leeft toch niet? ondertussen is zijn dochter emily al groter dan het huis. de vader rant naar het fornuis en ziet dat het aan staat. hij denkt ach joh en loopt het fornuis voorbij. dan ziet hij zijn vrouw in het fornuis. zijn vrouw komt er niet uit. ze wijst naar een lade. er word ineens een la open gemaakt en er word een me suitgepakt. hier staat weer een boodschap op. Kijk achter je! dat doed de man en ziet de gadaante staan. hij heeft zijn dochter in zijn handen en lachtt. dan hoord ihj een gil, kijkt achter zich, zijn vrouw is verbrand en gedood. dan komt de gedaante dichterbij neemt hem bij d kill en tilt hem op. en dan,is alles donker!

Aantal keer bekeken: 2115
Waardering: 2.61 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online