Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Gebroken hard..

U leest om dit moment het verhaal Gebroken hard. gepost door Tamara. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Tamara
Gepost op: 2007-8-7

Verhaal:

Gebroken hard.
Ik ging met me klas na een ternooi.. was heel leuk.. op die dag kwam een miesje na mij ze zei kijk die jonge met die trainerspak vind je leuk
wil je ff mee komen. En ik dacht ze hebben niks te doen ze awhoeren alleen maar. Toen zei ik meid,sorry ik kom niet. Zo dalijk liegt hij ofzo.. toen ging de meisje weg. En toen zei ik dat tegen me vriendin ze zei was je ma gegaan misshien was het wel egt. En toen die nacht dat ik was maar waar dat ik hem nog een keer zag. Paar maanden later hadden we nog een ternooi was taffeltennisternooi. was leuk. Ik ging tegen de zus van die jonge egt heel toevalig. Had zij gewonnen. Ik keek telkens na die jonge. Was zo'n knap he. Na ja toen ik na huis ging zag ik me vriendin die speelde met een nieuwe vriendin. Toen mocht ik mee doen ik zei ken jij ... ze zei ja die ken ik die komt morgen na mij. wil jij ook komen? en dat wilde ik wel heel graag toen ging ik met haar spelen. die meisje kwam aardig meisje. Een keer later mocht ik ook bij haar spelen was best gezellig. Toen zei ze me broertje vind jou knap enz. Toen haalde ik met 2 vriendinen bij. We gingen na hun wel elke dag was zo gezellig en natuurlijk was die jonge er ook bij. Spelen enz dagen voorbij. Vroeg ik op msn vind jij ...... leuk? hij zei ja en toen die dag zei hij ook tegen ..... Ik was zo verdrietig ik heb nu spijt dat ik haar megenomen heb. Maar later word hij misshien wel op mij. HOOP IK..

Aantal keer bekeken: 2505
Waardering: 3.23 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online