Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Geile strandontmoeting.

U leest om dit moment het verhaal Geile strandontmoeting gepost door John Neel. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: John Neel
Gepost op: 2009-5-27

Verhaal:

Geile strandontmoeting
Op een mooie zonnige dag besloten mijn vrouw Neel en ik John (30 ) er een lekker stranddagje van te maken.
We reden naar het strand en onderweg praten we over van alles en nog wat, totdat mijn vrouw
zei; zullen we vandaag eens op het nudistenstrand gaan kijken ?
Daar waren wij nog nooit samen geweest, dus stemde ik in zo van; kijken kan geen kwaad.
We parkeerden de auto en mijn schatje en ik liepen het strand op om een lekker plekje te zoeken, de handdoeken werden neergelegd en het windscherm zette ik neer.
Mijn vrouw begon zich uit te kleden, waarop ik haar volgde, maar inmiddels was mijn pik al stevig gegroeid van al dat blote schoon op het strand, ik had altijd het idee dat er alleen maar homo’s en oude mannentjes liepen op een naakstrand, maar hier waren er opvallend veel stelletjes zoals wij.
We smeerden elkaar in met zonnebrand en namen plaats op onze strandlakens, na een paar minuten besloot ik om maar eens een duik te nemen in de zee, mijn vrouw had daar nog niet zo’n behoefte aan dus liep ik alleen naar de zee, onderweg gaf ik mijn ogen goed de kost met al het vrouwelijk schoon wat er lag, ik dreef rond in het water wat een aangename temperatuur had. Toen ik terugliep naar ons plekje zag ik dat mijn vrouw in gesprek was met een jonge dame van ongeveer 25. Ik groette haar en mijn vrouw gaf te kennen dat Jolanda een oud collega van haar was die hier samen met haar vriend een dagje van het mooie weer aan het genieten waren. Ze zag er beeldschoon uit, had mooie volle borsten een lekkere C-cup we bekeken elkaar even vluchtig zo van; even zien wat jij in huis heb, een mooi kaal kutje met een klein hartje als tattoo bij haar navel. We praatte wat over ons werk en diverse interessante
onderwerpen, mijn vrouw besloot om ook maar is de zee op te zoeken en liet ons alleen.
Ze nam plaats op het strandlaken van mijn vrouw, spontaan zei ze; zo jou vrouwtje heeft het wel getroffen met zon vent, waarop ik reageerde van hoe bedoel je. Nou die pik van jou is er ook niet 1 als iedereen. Ik ben dan wel redelijk geschapen maar om nou te zeggen supergroot nee 18-19 cm . Ik gaf haar ook een compliment van; maar jou ventje heeft ook niks te klagen hoor met zo’n mooi lichaam, waarop ze heel gevleid zei; dank je schat
Ik bleef voortdurend naar haar mooie kutje kijken, dit had ze uiteraard wel in in de gaten en pakte mijn hand en legde die op haar mooie schaamlipjes, ik voelde dat ze nat was en begon haar zachtjes te vingeren, ze genoot er zichtbaar van en inmiddels had ze haar handen al om mijn pik gelegd. Ik zei haar dat we het beter maar niet konden doen, want ik wilde mijn vrouwtje niet kwijt, waarop ze zei; nou dan wachten we toch gewoon tot onze partners er ook bij zijn, misschien willen ze wel meedoen lachte ze heel geil ik besloot daarmee in te stemmen en ging, om mijn pik te verbergen ( want die was behoorlijk gegroeid ) op mijn buik liggen. Terwijl we in gesprek waren over al die heerlijke lichamen die om ons heen lagen kwam haar vriend op ons aflopen en groette mij, ik stelde me voor en vertelde dat zijn vriendin een oud-collega van mijn vrouw was, inmiddels was mijn vrouw ook weer terug uit de zee gekomen en groette de vriend van de Jolanda die Niels heet.
Mijn vrouw stelde voor om de strandlakens bij die van hun te leggen, en dat hoefde ze voor Jolanda geen 2e keer te zeggen, zo zaten we met z’n vieren bij elkaar de meiden aan het ijs en wij mannen aan een heerlijk biertje. Het gesprek was erg luchtig en inmiddels had ik wel in de gaten dat Niels z’n blik op het kutje van mijn vrouw hield, ik plaagde hem door tegen m te zeggen; volgens mij zie jij wat lekkers, huh zei ie. Ja zei ik er groeit wat bij je …. Jolanda en mijn vrouw moesten er om lachen, maar Jolanda zei; ja John zonnet toen jullie in de zee waren groeide er bij jou ook wat , waarop mn vrouw zei ja, logisch toch als je altijd schoon ziet. Mijn vrouw pakte de hand van Niels en legde die op haar borsten, Niels begon ze lekker te masseren. Inmiddels had Jolanda mij ook weer in haar greep en legde mijn hand weer op haar kutje, ik keek mijn vrouw aan en die knipoogde zo van, ga je gang . Want ook zei werd ondertussen flink gemasseerd, Niels likte zachtjes haar tepels en ik dacht dat wil ik ook wel bij Jolanda , Ik legde haar handen op mijn pik, welke ze zachtjes begon af te trekken.
Haar heerlijke borsten werden door mij eens flink onderhanden genomen, wat een heerlijke zachte borsten zeg met van die ontzettende harde tepels, ze vroeg me om te draaien naar standje 69 en nam mijn pik die inmiddels klopte van hardheid in haar mond en zoog alsof het een lieve lust was. Haar kutje werd door mijn tong verkend en ik proefde de kutsappen in mijn mond lopen. Ik keek opzei en zag dat mijn vrouw flink werd verwend met de paal van Niels in haar mond, haar gezichtsuitdrukking gaf aan dat ze het duidelijk naar haar zin had.
Omdat ik bijna klaar kwam gaf ik Jolanda aan dat ik haar wilde neuken, snel draaide ze me van haar af en bewoog haar middel omhoog , zo van: kom maar. Ze kreunde steeds harder en ondertussen kreunde mijn vrouw ook steeds harder, want zei werd inmiddels ook flink afgepaald door Niels, die lagen te neuken en te tongzoenen met elkaar.
Ik hield Jolanda om haar middel vast en duwde mijn pik zachtjes bij haar naar binnen, wat een ongelofelijk lekker kutje heeft ze, die inmiddels zeiknat was van al het kutvocht. Ik pompte haar heerlijk vol, toen ik bijna kwam gaf ze ook aan dat ze klaar kwam, ik wreef zachtjes over haar klitje en neukte haar ondertussen totdat mijn zaad in haar kutje verdween. Ik liet mijn pik lekker in haar kutje zitten en ging met mijn hoofd op haar borsten liggen. Samen genoten we van het schouwspel wat naast ons aan de gang was. Mijn vrouw was inmiddels op haar knieën gaan zitten, en Niels pompte zijn pik in haar kontje. Jolanda draaide zich om en legde haar tong op de borsten van mijn vrouw die er lekker bij hingen, blijkbaar vond mijn vrouw dat zo lekker dat ze Jolanda begon te likken, voordat ik wist waren de 2 vrouwen met elkaar bezig terwijl mijn vrouw volgepompt werd met een vette pik, opeens zag ik mijn vrouw genieten van een vrouw, daar werd ik heel erg geil van. Ik legde mijn vinger op het kontje van Jolanda en masseerde haar zachtjes met het zaad wat uit haar kutje was gelopen, toen ik merkte dat haar kringspier ontspannen was zette ik mijn eikel tegen haar sterretje en duwde mn pik naar binnen zichtbaar genoten de 2 meiden van het anale genot. Niels kwam met een grote kreun klaar in het kontje van mijn vrouw en smeerde het zaad wat er nog uit zijn pik kwam over haar billen. Mijn vrouw draaide zich om en begon het kutje van Jolanda te likken, waarop Jolanda in standje 69 het kutje van van mijn vrouw begon te verwennen. Wij mannen keken geil toe naar het heerlijk schouwspel, omdat mn pik nog zo stijf was begon ik mezelf af te trekken, met de gedachte het straks over de meiden heen te spuiten, maar zover kwam het niet
Niels kwam naast me zitten en nam het rukwerk van me over, vervolgens zette hij zijn mond om mn pik en begon me heftig te pijpen alsof hij dat altijd al gedaan had, voor mij was dit een eerste ervaring met een man, maar ik genoot met volle teugen van zijn perfecte pijpwerk.
Ik pakte zijn pik vast en twijfelde even of ik hem ook zou pijpen, maar al snel was de twijfel weg en voelde ik de pik in mn keel zakken, wat een heerlijk ding was het, wat ik mn mond had, nu wist ik waarom mijn vrouw het zo lekker vond om mn pik in haar mondje te hebben.
Ik zoog met volle teugen aan zijn pik en hij aan die van mij, totdat we beiden weer aan een hoogtepunt kwamen, eerst wilde hij zijn pik uit mn mond halen, maar ik wilde zijn zaad wel s lekker in mn mond hebben, waarop we beiden klaar kwamen in elkaars mond.
Ondertussen waren de meiden nog volop elkaar aan het beffen en kreunden zowat het strand bij elkaar. Niels vroeg mij om op mn knieën te gaan zitten en ik draaide me om en voelde heel zachtjes zijn pik in mn kont verdwijnen hij beukte erop los en kletste tegen mn billen aan, mijn vrouw draaide haar hoofd naar mn toe en slingerde geil met haar tong naar mij waarop ik haar een lekkere tongzoen gaf, al snel was ze weer opgegaan in het spel met Jolanda.
Ik werd genomen door een jongen, voor het eerst, maar het voelde alsof ik niet beter wist.
Niels kwam weer klaar, maar nu in mn kont en ik voelde het warme zaad in mn darmen lopen.
Nu wilde ik ook graag Niels neuken, en bewoog hem nu op zn knieën ik zette mijn eikel tegen zijn kontje en begon ook hem te neuken, doordat het er zo strak was binnen voelde het heel bijzonder en kwam eigenlijk veel te snel in hem klaar, mn zaad droop uit zn kont, ik wreef het weg over zn ballen en likte die af. Moe en voldaan bleven we liggen en genoten van het schouwspel wat naast ons nog volop aan de gang was, Neel en Jolanda waren inmiddels al diversen keren gekomen en probeerden nu weer naar een hoogtepunt te komen, en daarvoor werden wij er weer bij betrokken Neel vroeg me om haar nog een keer klaar te beffen, en Niels werd bij Jolanda verwacht, verstrengeld in elkaar kwamen de meiden nog 1 keer klaar.
Waarop we besloten een duik in de zee te nemen, aan het eind van de middag spraken we af om met hen mee te gaan naar hun appartement waar we dan wat zouden eten. Het is uiteindelijk een heerlijk lange dag geworden, hoe de avond thuis is verlopen horen jullie later meer……


Aantal keer bekeken: 13046
Waardering: 7.27 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online