Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Gepest.

U leest om dit moment het verhaal Gepest gepost door Ron Kuijten. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Ron Kuijten
Gepost op: 2010-6-5

Verhaal:

Gepest
Valerie rende een donker steegje in, ze mochten haar niet zien. Hijgend ging ze tegen de muur staan. Ze keek om. Ze stonden er niet meer. Ze liep langzaam naar de bosjes. De takken zwaaiden wild heen en weer. Ze tastte de bladeren voorzichtig met haar linkerhand. Het ware ruwe bladeren waar zo te zien rupsen van hadden gegeten. Ze duwde de takken opzij. Ze keek of er mensen in de struiken zaten, maar er was weinig te zien. Achter ze takken lag alleen een chipszakje. Gerustgesteld draaide ze zich om. Wist ze het echt zeker? Moest ze zich nog eens omdraaien? Er vloog een zwarte vogel over haar schouder, het puntje van de vleugel raakte haar wang. Ze vond het maar niks in dit griezelige straatje. Ze draaide haar hoofd voorzichtig een kwart naar rechts. De muur zat onder de graffiti. Ze probeerde het te lezen. Zachtjes las ze voor wat op de muur stond: “www.chatsquare.nl/.” Aarzelend schreef ze de site op haar hand. Ze rende het straatje uit.
‘Ze moeten echt eens ophouden met jou te pesten!’, Valeries moeder was echt nijdig, dat wist Valerie gewoon zeker. Ze knikte kort en liep de keuken uit. Ze pakte de klassenfoto en keek naar het gezicht van Roderick. Ze dacht even na en toen knipte ze zijn hoofd eruit en deed het in haar tas. ‘Valerie, doe jij je boeken voor morgen even in je tas en ga slapen!’ riep Valeries moeder vanuit de keuken. Valerie slaakte een diepe zucht. ‘Jaaaahaaaah’ zei ze verveeld. ‘1ste uur, Frans’ zei ze en ze deed het Franse boek in haar tas.
Om half zes ging de wekker, ze had hem extra vroeg gezet zodat ze, zoals afgesproken met Roderick ging msn’en. Ze zette de computer aan en zag dat Roderick er al was.
R. de beste zegt: Val, waar bleef je nou??
Valerie zegt: Kwam moeilijk uit m’n bed… Jww
R. de beste zegt: Haha (A)
Valerie zegt: Je staat er btw lekker op (L)
R. de beste zegt: Waarop?
Valerie zegt: De klassenfoto
R. de beste zegt: Ja, kan best. Heb niet gekeken…
Valerie zegt: Moet je doen, man!
R. de beste zegt: Zou’k doen, maar ik ga,, Houdoeeii
Valerie zegt: Doeii
Valerie zegt: Hvjxxxx(L)
R. de beste is afgemeld.
Valerie keek op de klok, het was inderdaad al laat, ze zette de computer uit en ging naar de badkamer. Voorzichtig liet ze haar broek over haar benen naar beneden glijden. Haar benen waren te wit, vond ze. Als ze zich zo vertoonde op school werd ze alleen erger gepest. Toen zag ze in de kast ‘bodylotion’ staan. ‘zorgt voor een bruine tint.’ Perfect, vond Valerie, en ze smeerde het op haar huid.

*EINDE*

Aantal keer bekeken: 2882
Waardering: 5.96 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 18 bezoekers online