Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Gewilig4.

U leest om dit moment het verhaal Gewilig4 gepost door Sandra Klaassen. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Sandra Klaassen
Gepost op: 2007-8-27

Verhaal:

Gewilig4
Woensdag

Ik kwam thuis van mijn werk, en dronk ontspannen een Bacardi cola, heerlijk, de Bacardi gaf me een heerlijk warm gevoel van binnen, en ontspande me nog meer. Mijn kutje begon spontaan nat te worden. De bel ging, ik stond op en deed de deur open, daar stond Elly, in een leer rokje met een leren bh, goh wat geil zeg. Kom binnen, Elly liep naar binnen en zei, ik heb je toch liever dicht bij me, kan je niet beter je werk opzeggen en bij komen wonen, ik zei nee Elly, je mag alles met me doen, maar dat niet. Oké, zei ze dan moet het maar zo. Bel die slet eens van je op, hoe heette ze ook al weer, o ja Tonny. Ik belde haar nummer, ze nam op, met Sandra, Tonny, heb je zin om bij me te komen Elly is hier ook, komen jullie maar bij mij zei Tonny, ik keek Elly aan, ze knikte. Oké, zei ik we komen er aan.
We reden in de Mercedes naar Tonny, en belde aan. Tonny deed open in een doorzichtig jurkje, Elly keek goedkeurend naar haar, ze liet ons binnen, Tonny draaide rond, om haar hele lichaam te laten zien, willen jullie wat drinken? Ja, zei ik een Bacardi cola, en jij Elly, als je heb een tomatensap. Tonny liep naar de keuken en kwam met de bestelling terug. Zelf dronk ze ook een Bacardi cola. Kleed je uit Sandra beval Elly, ik kleedde me uit, Tonny keek me bewonderend aan, wacht zei Tonny dan trek ik even iets anders aan, ze liep weg, gauw pakte Elly een flesje en deed de inhoud in haar Bacardi cola. Tonny kwam terug met een dildo om, ik ga je neuken in je kontje lieverd. Maar eerst nog wat drinken. Ik dronk me glas leeg, en Tonny deed het zelfde. Ze liep naar me toe en streelde langzaam me kontje, en bewonderde me tatoeage. Heeft een vriendin van me gezet zei Elly, vind je hem mooi. Ja, zeker voor Sandra want dat is een teefje. Even wankelde ze, misschien de drank zei ze, en ging even zitten, Elly liep op haar af, deed de dildo af en trok de rest van haar kleren uit. Ze deed haar handen op haar rug en bond haar vast met handboeien, Tonny keek met ongeloof uit haar ogen, maar kon niets zeggen. Elly liep naar buiten en zette de Mercedes voor de deur. Ik kleedde me snel aan en nam Tonny bij haar arm en duwde haar de auto in. We reden naar Elles, daar gekomen deed ze open en liet ons binnen. Zo dit is ze, volgens mij is ze er geschikt voor. Ze ging bellen, ja we hebben haar, is alles klaar, ja kom hoorde ik aan de andere kant. Ze lag de hoorn op de haak, en liep naar Tonny toe. maakte de handboeien los, en zei,
eerst wil ik je zelf even neuken, ze draaide Tonny om, en liet haar bukken, tot mij verbazing zag ik dat haar schaamlippen enorm waren op gezet, haar kutje had enorme afmetingen gekregen, Elles keek tevreden naar de grote kut, Elles was een echte chick met een Dick maar wel mooi en groot.
Ze deed haar broek en slipje uit, en drukte haar penis in haar, en neukte haar, met 2 minuten kwam ze klaar, veegde haar kut af, we gaan zei ze.
We vertrokken, we kwamen aan voor een groot herenhuis, Elles belde aan, een man deed open, kom binnen. We liepen door een gang tot achter in het huis. Tonny keek steeds vreemder uit haar ogen maar zei niets. We kwamen een kamertje binnen die in tweeën gedeeld werd door een traliehek, ze maakte het hek los, Tonny moest bukken, ze smeerde een zalfje op en in haar kutje en anus, goh wat wast haar kut gegroeid zeg, het leek wel een apekutje. Ze duwde haar de kooi in daar bleef ze wat verdwaasd staan, toen ging de deur open, de camera’s stonden klaar, er kwam een grote chimpansee binnen, langzaam liep hij op Tonny af, haalde zijn vinger door haar bilspleet en rook er aan, het beviel hem blijkbaar want zijn pik werd groter en groter. Tonny probeerde nog wat maar tegen dit dier was niemand opgewassen. De aap begon haar te likken eerst haar gezicht toen haar borsten, hij drukte haar op haar knieën en drukte zijn penis naar binnen en begon haar beestachtig te neuken Tonny leek wel een pop, er leek geen eind aan te komen, verontrust keek ik naar Elly, die zei laat maar het gaat goed.
Tonny begon rare gezichten te trekken, het zalfje en het drankje begon te werken, ze ging zich gedragen als een apin, ze nam voorzichtig zijn pik in haar mond, en begon er op te zuigen, de aap raakte in extase, en zat met zijn vingers diep in haar groteske kut, toen begon hij te spuiten, Tonny likte alles op, uitgeblust en uitgeput strompelde de aap de kamer uit, Tonny bleef met een verwilderde blik en onbevredigd achter, ze wilde meer. Een tweede deur ging open er kwam nog een aap uit, hij liep op haar af draaide haar om en neukte haar als een gek, sperma droop van haar benen, de aap verliet uitgeput ook de kamer. Tonny zakte in elkaar, het hek ging open en we tilde Tonny naar buiten, Elles keek of de opname goed gelukt waren, zag er prima uit. Ik neem haar eerst mee naar huis, dan zet ik een aapje op haar bil, dan is ze van mij. We reden terug naar het huis van Elles, ze legde Tonny op de bank en ging aan de slag, na een uurtje stond het aapje in vol ornaat op haar bil, borsten en kutje waren duidelijk te zien. Ze waste haar helemaal, de zwelling van haar kut was al afgenomen, breng haar maar naar huis zei Elles.
We reden met haar naar huis, daar gaf Elly haar nog een pilletje en stopte haar in bed, voorzichtig slopen we het huis uit.
Donderdag ochtend, ik stapte me bed uit, ging onder douche en dronk een kopje koffie, wat een avond gister zeg, ik was benieuwd hoe Tonny zich zou houden. Ik reed naar me werk, en ging achter de balie zitten, daar kwam Tonny binnen, ze groette me, maar liep wel meteen door naar haar kantoor.
Het was 9.00uur en de post kwam binnen, ik sorteerde de post op naam, er zat een pakketje voor Tonny bij, ik dacht die breng ik zelf wel. Ik liep naar haar kantoor, klopte, binnen zei Tonny. Goedemorgen Tonny, jij was gisteravond toch bij me met een vrouw, ja dat is zo. Maar de Bacardi cola was blijkbaar verkeerd gevallen, we hebben je naar je bed gebracht, en zijn weg gegaan. Tonny maakte het pakketje open, er zat een cd in met een briefje.
Op het briefje stond, hallo ik ben Elles, ik heb veel plezier met je gehad, je bent nu mijn eigendom, kom vanavond naar het onderstaande adres met alleen een jas aan. O, ja, mocht je niet willen luisteren, ik heb een stukje van ons plezier op een cd gezet, geniet er maar van.
Tonny keek me vragend aan, maar deed de cd in haar pc. Wat ze toen zag schrok ze enorm van, was dat Tonny, ja inderdaad, ze pijpte de aap op een wellustige manier, ze werd helemaal rood. Ze wreef nog eens over haar bil die wat pijnlijk aanvoelde, wil jij even naar mijn bil kijken Sandra, ze deed haar broek en slip naar beneden, hier zei ze hou de spiegel even zo dat ik het ook kan zien, op haar bil prijkte een apin, kut en borsten waren duidelijk te zien.
Wat is dat, weet jij daar wat van Sandra, en wie is die Elles? Ik zei Elles is een lieve meid die blijkbaar gek op je is. Ze haalde de cd uit haar pc, en stuurde me weg. Die Tonny, toch gevangen en slavinnetje van Elles, die zal nog veel plezier met haar beleven. Ik wilde haar wel eens zien me wodan.
En nog maar te zwijgen van de spanking die ze zou krijgen


Aantal keer bekeken: 7885
Waardering: 6.58 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online