Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

H2.weerwolven op sgool.

U leest om dit moment het verhaal H2.weerwolven op sgool gepost door Shela.H. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Shela.H
Gepost op: 2009-5-28

Verhaal:

H2.weerwolven op sgool
mevouw de bakker okee tess ga maar naast danny zittenn danny en geef haar straks maar een een rondleiding. okee mevrouw de bakker. de bel gaat en ik loop de gang op. wouw wie is die knappe jongen vraag ik aan dannny als die me het schoolplein wijst. oh das men oudere broer. wat is zen msn. oh nee heh niet weer eentje die op hem is. jawel hoor een vriendin zij dat ik de eerste kanppe jongen die ik tegen zou komen zen msn zou vragen. oh ben jij dus niet op hem tuurlijk nietzeg ik. terwijl ik naar een knappe jongen loop om te vragen waar men volgende les is. daarzo zegt hij ik loop wel ff mee. hij ziet er ook harig uit maar wel leuk. hij zegt heb je zin om vanavond met me mee te gaan naar disco grazzy. tuurlijk zeg ik. de rest van de dag vloog om. die avond zag ik de rest van de stad. de volgende dag komen we rond 2 uur trug. maar dan zie ik de diricteur naar boy toelopen


binnenkort kom hoofstuk drie

Aantal keer bekeken: 2088
Waardering: 1.13 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online