Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Heerlijke schoonmoeder.

U leest om dit moment het verhaal Heerlijke schoonmoeder gepost door Barry. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Barry
Gepost op: 2007-1-14

Verhaal:

Heerlijke schoonmoeder
Ik kan er gewoon niet omheen om dit verhaal aan papier toe te vertrouwen.

Ongeveer een jaar geleden besloten mijn schoonouders te gaan verhuizen, vanuit een riant rijtjes huis naar een mooi flat op de 8e verdieping.
Alleen moest er aan het flat vreselijk veel gebeuren en omdat ik door mijn flexibele werktijden tijd genoeg had om te klussen hielp ik ze met het een en ander.

Schilderen, electriciteit, waterleiding je kan het zo gek niet bedenken.
Op het moment dat het schilderwerk aan de beurt was was het buiten pakweg 30 graden en binnen zo mogelijk nog warmer, ik stond er dus in mijn short en verder eigenlijk niets, het liefst had ik in mijn niksie staan schilderen maar mijn schoonmoeder liep op de vreemdste momenten binnen en ik had geen zin om daar met mijn fiere paal voor haar te staan.
Nu wil het echter dat zij die dag ineens weer in de flat verscheen met alleen een luchtig kleedje aan en verder volgens mij helemaal niets. Echter mijn schoonmoeder, goed 50, is een redelijk flink rubenstype met flinke billen en een reusachtige partij tieten. En daar had ik in mijn dromen al menig maal meegespeeld.

Ze zegt he Bar ik kom gewoon bij jou effe zonnen, heerlijk in de deuropening en niemand die me ziet, en ja hoor voordat ik iets kan zeggen trekt ze haar jurk uit en inderdaad alleen een string eronder. Hm heerlijk die volle grote borsten met die machtige tepels erop, ik krijg spontaan een stijve en weet even niet waar ik moet kijken.
Mijn schoonmoeder altijd wel in voor een flinke opmerking draait zich om en stameld hm heerlijke zo'n jonge vent met zo'n machtige lul in zijn short en trekt in 1 keer mijn short naar beneden en daar sta ik, vent van 35 met mijn broek op de hielen en een kloppende lul die trillend naar zijn schoonmoeder wijst.
Het enigste wat ik uit kan brengen is; kom hier ik wil je neuken!!!

Ze stapt kordaat op me af en begint me heerlijk te tongen daarna daalt ze naar beneden af met haar mond en neemt mijn lul in haar mond, ze pijpt me als een waanzinnige(beter dan mijn eigen vrouw) en ik spuit haar mondje vol en haar gezicht onder.
Ze staat op en vraagt me zin in nog een keer en trekt haar string uit en laat me tussen haar benen plaatsnemen ik begin haar lekker te beffen en als ze bijna komt neem ik mijn inmiddels weer harde lul ter hand en plaats hem in 1 keer in haar drijfnatte poes en we neuken ons helemaal suf. Tegelijkertijd komen we tot een heerlijk hoogtepunt en nog nahijgend gaat inens de bel en wordt er door de brievenbus door een vrouwestem geroepen: he kereltje hier is je wijffie ik heb zin in je.........

wordt vervolgd...barry_nl1971@hotmail.com

Aantal keer bekeken: 26194
Waardering: 7.12 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online