Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Hef.

U leest om dit moment het verhaal Hef gepost door Hef Bundy. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Hef Bundy
Gepost op: 2009-9-18

Verhaal:

Hef
Dikke negerinnenkont
Ik Liep In Da Hood
Voor me liep een grote dikke negerin van dik over de 100 kilo met gigantische tieten en en een enorm grote dikke kont in een strakke spijkerbroek. Op en neer gingen die billen voor me. Ik werd er enorm geil van en begon een stijve te krijgen. Na ongeveer 50 meter ging ze een deur met een raam naar binnen met rode markiezen erboven. Ze was een hoer!....
Gelijk dacht ik aan de kans om mijn grote fantasie waarheid te laten worden en eindelijk eens een dikke zwarte kont in het echt te zien, misschien wel te mogen te likken en mijn tong in haar zwarte poepgaatje steken.
Inmiddels had ze haar jas en spijkerbroek uitgetrokken. Ze bleek rode jarretels te dragen en niet al te grote bh om haar enorme tieten. Haar vlees puilde uit naar alle kanten, mijn god wat was ze dik.
Ze zag het waarschijnlijk aan die geile blik in mijn ogen, want direct wenkte ze me met haar vinger: kom maar. Ik ging naar binnen en gelijk vroeg ze me wat ik wilde: neuken of pijpen?. Hoeveel? 50 euro zei ze. Ik zei dat ik haar eigenlijk graag tussen haar billen wilde likken, ze begon te glimlachen en zei, doe maar 60 of 75 met standje 69 erbij. Het duizelde me ineens. Ik ga een dikke zwarte kont likken dacht ik. Ik ging akkoord met 75 euro en onmiddellijk nam ze mee door een deur naar een klein kamertje met een bed.
Ze begon m'n shirt uit te trekken en m'n broek los te knopen en naar beneden te trekken. M'n inmiddels stijve pik knalde uit mijn onderbroek. Zo zo lachte ze, jij bent een geile jongen…..
Ze deed haar rode slipje uit en ging op haar knieën op bed zitten met haar kont de lucht in. Ik hapte naar adem. Wat een gigantische kont! Met haar handen spreidde ze haar dikke billen voor me zodat ik haar anus goed kon zien.
Kom maar zei ze. Lik me maar…. Ik begon eerst haar dikke billen te likken en daarna langzaam de binnenkant van haar bilspleet. Mij god, wat rook het daar heerlijk! Ze had zich natuurlijk gewassen, maar toch rook ik die heerlijke weeige geur. Mijn lul werd nog harder en mijn eikel liep helemaal paars aan. Ik likte haar bilspleet een paar keer van beneden naar boven. Als ik met mijn tong langs haar anus kwam, huiverde ze. Langzaam begon ik alleen haar anus te likken waarop ze reageerde met kreunen en haar poepgaatje ging open en dicht. Steeds weer: open en dicht. Op een moment dat haar poepgaatje open ging duwde ik mijn tong naar binnen. Dat ging gemakkelijker en verder dan ik dacht! In en uit kon ik met mijn tong….. Wat een genot! Mijn pik klopte als een gek en werd nog stijver! Nog nooit was ie zo stijf, mijn eikel deed er bijna pijn van, maar wat een heerlijk gevoel…
Even naar adem happend haalde ik mijn tong uit haar anus die heel geil weer dichtging.
Ze kreunde deed haar armen naar achter en duwde mijn gezicht weer tussen haar billen. Mijn neus tegen haar anus en mijn mond kwam tegen haar kut die drijfnat was geworden! Ik trok mijn gezicht even terug om te adem en om te kunnen kijken naar al dat geils vlak voor mijn ogen. Zag ik dat goed? Er gleed een grote druppel uit haar kut! Haar dikke schaamlippen weken uitelkaar en glinsterde van nattigheid. Mijn tong gleed als vanzelf naar binnen. Jezus wat was ze nat. Oooh lik me, kreunde ze. Het leek net of ik een sappige peer aan 't kluiven was, het geil uit haar kut droop langs m'n kin. Ik duwde mijn tong verder tussen haar geopende schaamlippen naar boven toe en vond haar opgezette clitoris. Ondertussen zat mijn neus gevangen in haar anus. Haar anus ontspande zich keer op keer en tussentijds kneep ze met haar kringspier in puntje van mijn neus.
Opeens begon ze te schokken en stroomde er nog meer warm vocht uit haar kut over mijn gezicht. Nog harder duwde ze mijn gezicht tussen haar kont. Ze was aan het klaarkomen! Ik had een dikke negerin, een hoer laten klaarkomen! Na ongeveer 10 seconden was het schokken over en moest ik op bed komen liggen zei ze alsof er niets gebeurd was. Standje 69 kwam eraan. Dat was nodig ook, want inmiddels stond mijn zak op klappen.
Ze ging omgekeerd boven op me liggen met haar benen opgetrokken onder zich zodat haar billen zich weer spreidden voor mijn gezicht en ze met haar mond goed bij mijn lul kon. Wat een gewicht trouwens!
Ze schoof haar kont nog iets verder naar achteren zodat ik met mijn tong weer bij haar anus kon. Mijn borst was inmiddels ook drijfnat geworden van al het vocht wat nog uit haar kut droop. Plotseling voelde ik een warm natte mond om mijn lul! Ze had uit geiligheid geen condoom om gedaan en begon heerlijk aan mijn lul te sabbelen. Ondertussen begon ik ook weer haar wijd opengesperde anus te likken. Dat moedigde haar aan en begon ze me te pijpen om me te laten klaarkomen. Dat duurde niet lang. Wel 5 dikke stralen sperma achter elkaar spoot ik in haar mond. Ze slikte het allemaal door en likte verwoed mijn eikel af. Uitgeput lag ik op bed waarna ze van me afstapte. Ik zag een dikke druppel sperma naast haar neus zitten die langzaam naar beneden druipte. Ze lachte en met haar vinger schoof ze mijn sperma haar mond in. Mmm lekker zei ze.
Ik nam afscheid van haar en gaf haar 100 euro voor de vervulling van mijn fantasie. Tot gauw weer zei ze met haar dikke lippen nog glanzend van het speeksel en mijn sperma waarmee ze me een heerlijk natte zoen gaf…..


Aantal keer bekeken: 5766
Waardering: 5.80 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online