Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Help! Help! Help!.

U leest om dit moment het verhaal Help! Help! Help! gepost door Mister Lovedokter. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Mister Lovedokter
Gepost op: 2010-8-10

Verhaal:

Help! Help! Help!
Melissa zit op haar kamer met haar mobieltje in haar hand. Wat moet ze hier nou weer mee? Dave, de allerleukste jongen van de hele school heeft haar mee uitgevraagd terwijl hij met haar allerbeste vriendin verkering heeft. Melissa zucht, natuurlijk wil ze wel met Dave mee maar als Romy er achter komt..
Melissa zucht, wat moet ze doen? Niet antwoorden? Of wel? Dave.. Met zijn mosgroenige ogen en zijn donker bruine krullen..
Ze moet de knoop nu doorhakken voor Dave drek opbelt, Melissa zucht. Romy komt er toch niet achter!
Die avond fiets Melissa met een raar gevoel in haar maag naar het park waar ze met Dave had afgesproken. Melissa hoort stemmen in haar hoofd galmen, waarom ga je? Gaan, ga ervoor! En Romy dan..?
Melissa zet haar fiets bij de drogist op slot en kijkt het park in, daar is hij. Hij zit al op haar te wachten op een bankje. Het is een beetje schemerig maar toch weet Melissa zeker dat hij het is. Melissa loopt langzaam het park in en schrikt van een warme hand op haar schouder, het is Dave! Maar wie zit er dan op het bankje? Ach ja, wat maakt het ook uit! ‘Hey, je bent toch gekomen’ Melissa knikt verlegen en word rood ‘Ja’ piept ze zachtjes. ‘Ik ben blij dat je gekomen bent Melissa’ Dave lacht en duwt haar voor zich uit en laat haar op een bankje zitten. ‘Ik vind je leuk, al een tijdje lang! Ik bewonder je tekenkunst bij vak, en ik bewonder je mooie haren ook nog en je mooie zeegroenige ogen..’ Melissa voelt zich speciaal en lacht ‘Ach ja, tekenen is niet zo moeilijk’ ‘Nou als je mijn tekenkunsten vergelijkt met die van jou!’ Dave slaat een arm om haar heen en lacht. ‘En Romy dan?’ Melissa kijkt Dave aan ‘Ach Romy, Romy kan de pot op. Op elk potje past maar een deksel en jij bent mijn deksel. Romy is met de blikopener vervangen door jou Melissa, maak je niet druk..’ Melissa zucht. Hij vind haar gewoon leuker dan Romy!
na 2 weken is het dik aan met Melissa en Dave en Romy is niet boos op Melissa, want stiekem was Romy al verliefd op de broer van Dave, Timo. Love and a Happy end!

Ze leefde nog lang en gelukkig!

Aantal keer bekeken: 2232
Waardering: 4.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online