Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Het Blinde Meisje.

U leest om dit moment het verhaal Het Blinde Meisje gepost door Laura Groot. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Laura Groot
Gepost op: 2007-4-3

Verhaal:

Het Blinde Meisje
Ik was aan het werk in de schoenenwinkel. En toen zag ik haar, het meisje van mijn dromen. Lang donker bruin haar, slank, sportief gekleed het perfecte meisje voor mij. Ik zag dat het meisje iets zocht, ik liep wat dichter naar het raam. Ze had een zonnebril op. Ik dacht nog: “Waarom heeft ze met dit rot weer een zonnebril op?� Maar verder had ik er niet bij nagedacht. “Zocht je dit?� Ik was ondertussen naar buiten gelopen, en had gevonden wat ze zocht. Het waren haar sleutels. “Uhhm, ja. Bedankt!� Had ze gezegd. Wat me opviel was dat ze erg om zich heen keek. Net alsof ze dingen niet kon waarnemen. “Chris wat doe je daar buiten? Kom aan het werk.� Dat was mijn baas. “Ga maar snel weer aan het werk.� Het meisje liep weg, zonder gedag te zeggen. Maar ik kon haar alleen maar na staren, ze was echt het mooiste wat ik ooit had gezien.

Een paar dagen later kwam ik haar weer tegen, dit keer was ik niet aan het werk, maar zat met een paar vrienden in de kantine. “Kijk dat is haar!� De jongens had ik natuurlijk allang verteld dat ik het meisje van mijn dromen was tegengekomen. “Wie? Dat meisje aan de bar?� had een van me vrienden gezegd. De andere begonnen te lachen. “Dat is Farah! Het blinde meisje!� Ik keek mijn vrienden met grote ogen aan. Dat verklaarden dus ook waarom ze zich zo vreemd had gedragen. Ze ging ergens in haar eentje zitten, dus aan mij de kans om met haar te praten. “Je bent gek!� werd er nog geroepen door mijn vrienden.
“Hey, mag ik je misschien gezelschap houden?� vroeg ik haar voorzichtig. Ze keek weer zo zoekend om zich heen. Al snel merkte ze dat ik recht voor het tafeltje stond. “Natuurlijk.� Had ze verlegen geantwoord. Het blinde meisje nam een slokje van haar fris. Ik wist op dat moment niet zo goed wat ik moest zeggen. Maar al snel begon ze zelf te praten. “Ik herken je stem ergens van? Heb ik je soms eerder ontmoet?� Ik keek haar verbaasd aan, dat ze dat nog kon onthouden. “Ja, dat klopt. Paar dagen geleden was je je sleutel kwijt, ik had je geholpen te zoeken.� Het meisje begon te glimlachen. Wat was dat een mooi moment om haar zo te zien lachen. “Ik heet trouwens Chris. En ik had begrepen van mijn vrienden dat je Farah heet?� “Zijn je vrienden er ook?� vroeg ze verschrikt. “Ja, vind je dat erg?� “Nee hoor.� Nog altijd weet ik niet waarom ze het zo schokkend vond, dat ik van mijn vrienden had gehoord dat ze Farah heette. Ik keek toen nog even om naar mijn vrienden, en zag dat ze gebaarden dat ze over vijf minuten weg wilden gaan. “Zullen we misschien een keer wat afspreken?� Farah werd verlegen, maar stemde er wel mee in. “Dat zou ik leuk vinden.� Ze gaf me haar mobiel, en het viel me op dat de lettertjes van het alfabet helemaal voelbaar waren, en ook de cijfers. “Dat is handig voor je! Dat je dat zo kan voelen.� Lachte ik. En weer zag ik haar mooie glimlach. Ik had mijn nummer in haar gsm gezet. En ze zei, “Ik bel je snel oke? Want het lijkt me gezellig.� Ik gaf haar een handzoen. En we zeiden elkaar gedag.
Een paar seconden later liep ik met mijn maten de kantine uit.

Die volgende ochtend werd ik wakker gebeld. “Met Chris.� “Hey Chris, met Farah! Heb ik je soms wakker gebeld?� “Hey! Uhm, ja een beetje. Maar het maakt mij niet hoor!� Aan de andere kant werd er verlegen gelachen. “Ik wil je wat vragen Chris, zou je het leuk vinden om morgenavond met me naar de bioscoop te gaan, en daarna nog even wat te gaan drinken?� Ik was er zo opgewonden van. Dat ik direct “Ja� heb gezegd. “Maar Farah? Vind je het dan niet erg dat je de film niet kan zien?� Ze begon te lachen. “Het is inderdaad wel jammer dat ik de film niet kan zien, maar ik kan heel erg goed engels. Maar ik wil je nog een ding vragen.� “Vraag maar hoor.� “Vind je het niet erg dat ik blind ben?� “Helemaal niet Farah! Je bent het mooiste wat me ooit is overkomen!� antwoordde ik. Waar Farah helemaal verlegen van werd. We sloten ons gesprek af. Ik vond het echt allemaal heel spannend, en keek er echt naar uit.
Later die avond sprak ik met een van me vrienden op msn.
Chris: Ik heb morgenavond een date met Farah! :)
Mario: Je bent echt gestoord man! :S
Chris: Hoezo ben ik gestoord dan? Alleen omdat ze blind is?
Mario: Ja precies! Ze kan je niet eens zien ! haha!
Chris: Het kan me niets schelen wat jij ervan vind! Ik vind haar leuk!
Toen ging ik gelijk van msn af. Ik zeg het niet graag, maar de dingen die Mario had gezegd dwaalden wel in me gedachten, maar ik probeerde ze van me af te zetten. En dat lukte want me afspraakje met Farah ging gewoon door.

Het was rond de klok van tienen. En Farah en ik zaten aan de bar in de kantine. “Was een mooie film hè? Blood Diamond?� had ze me gevraagd. “Zeker weten, heel erg mooi!� De ober had mij een Biertje gegeven, en Farah een zoete witte wijn. “Je kijkt naar me hè?� Ik keek haar verschrikt aan. “Ja, ik kan dan wel blind zijn, maar ik voel nog steeds dingen hoor!� Ze keek me aan, en weer verscheen die mooie glimlach op haar gezicht. “Je hebt een mooie lach Farah.� Ik zag dat ze bloosde. Ik vroeg me veel vragen af. Of ze het niet erg vindt dat ze niets ziet, en hoelang ze al blind is? Maar dat alles durfde ik niet te vragen. “Vertel eens iets over jezelf Chris? Ik ben heel erg benieuwd naar je.� Ik lachte. Het klopte, we hadden elkaar nog niet eens dingen over elkaar verteld. “Nou, ik ben Chris, half Nederlands en half Indisch. En ik ben 18 jaar. Ik studeer geneeskunde, en werk in een schoenenwinkel. Nog meer weten?� lachte ik. “Ja, wat is je lievelings kleur, je lievelings dier, je lievelings eten?� Weer die mooie glimlach van haar. Toen eindelijk was Farah aan de beurt om over zichzelf te vertellen. “Ik ben van Turkse afkomst, ben 17 jaar. En ik wil later iets doen met kinderen, ik ben zo gek op kinderen! Sinds mijn 5de ben ik al blind, door een auto ongeluk, mijn beide ouders ben ik kwijt, en woon nu ik bij mijn Tante en Oom.� Er verscheen toen een traan over haar wangen, en ik omarmde haar. Ze keek me aan en zei. “Je bent lief Chris, er is nog nooit iemand geweest die zo geïnteresseerd in me is.� Ik begon te blozen. Ze kwam langzaam dichterbij, en zocht naar mijn lippen. Toen kuste we elkaar, heel erg lang.

Later die avond had ik haar naar huis gebracht, en afscheid genomen. We hadden elkaar beloofd om elkaar snel weer te zien. Op de terug weg naar huis dacht ik na of ik hier wel goed aan deed. Met een blind meisje gaan. Mario had wel gelijk, ze kan mij niet eens zien en ik zal haar ogen nooit kunnen zien. Ik hoopte dat mijn moeder nog wakker was, om haar advies te vragen. Toen ik thuis aankwam zag ik dat de lichten nog aan waren. Gelukkig mijn moeder is nog wakker. “Hey lieverd! Leuke avond gehad?� begroette ze me . “Ja, mam het was zeker leuk.� Ik ging naast me moeder op de bank zitten. “Mam ik wil je raad.� “Wat voor raad lieverd?� “Nou, Farah is blind. Dus doe ik er wel goed aan om met haar te gaan?� “Chris, nu moet je eens goed naar me luisteren. Je vind het dat meisje het einde, je hebt me zelfs gezegd dat ze het meisje van je dromen is!� “Maar iedereen zegt dat ik niet met haar moet gaan omdat ze blind is! Mam wat moet ik nou?� “Je moet niet naar anderen luisteren die negatieve dingen zeggen, ze zijn gewoon jaloers! En je moet je eigen gevoel volgen. Wat voel jij Chris?� “Nou ik voel dat ik verliefd op haar ben, en dat ik wel met haar moet gaan, omdat ze zo leuk en lief is!� “Dan moet je dat doen Chris, laat je leven niet door andere leiden, maar door jezelf!�
Na die peptolk van me moeder had ik weer de moed om te zeggen dat ik wel met haar wou, en heel erg verliefd op haar ben.

Ik volgde mijn gevoel en mijn hart. En het ging goed, voor een paar weken. Na die paar weken, begon iedereen naar me te staren, en achter me rug om te roddelen. Ik kon er echt niet meer tegen! Maar ik hield van haar, dus waarom zou ik naar iemand anders mening willen luisteren. Toch dwaalden er andere gedachten door mijn hoofd, ik had toen toch besloten om het uit te maken. Maar al snel kwam het verdriet en het gemis. Ik kon niet zonder Farah, en zij niet zonder mij.
Op een middag was ik aan het werk, en kwam Farah de winkel binnen. Ik rende gelijk naar haar toe, en omhelsde haar. “Ik kan echt niet zonder je Chris, ik hou zoveel van jou!� Ik kreeg er tranen van in me ogen. “Ik kan ook niet zonder jou Farah! Vanaf nu ga ik mijn eigen leven leiden, en me niet meer laten opfokken door andere mensen! Ik hou van jou, en dat zal altijd zo blijven!� We gaven elkaar toen een warme zoen. En spraken af dat wel elkaar die avond weer zouden zien.

Pfff, wat vreemd om dat zo weer te lezen. Dat ik vroeger een dagboek had zeg! Maar ik weet nog wel die avond, het was voor ons beide de eerste keer, en het was zo bijzonder en zo speciaal, het was geweldig! En nu tien jaar later, houden we nog steeds zoveel van elkaar! Ik zal onze eerste ontmoeting ook nooit meer vergeten. Want vanaf die dag, ben ik het meisje van mijn dromen tegen gekomen!!


Aantal keer bekeken: 6801
Waardering: 8.63 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online