Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Het beest in de parkeergarage.

U leest om dit moment het verhaal Het beest in de parkeergarage gepost door Max Carless. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Max Carless
Gepost op: 2008-12-29

Verhaal:

Het beest in de parkeergarage
Sandra kwam de lift uit en kwam terecht in de parkeergarage die helemaal volstond met auto's. Ze was vergeten waar haar auto stond. ze deed haar arm omhoog en drukte op de afstansbediening en haar auto piepte, het piepje klonk helemaal achterin. ze liep ernaar toe. Ze hoorde opeens een gek geluid en keek achter zich, ze zag niks. Ze liep snel naar haar rode sportauto. Ze keek nog een keer angstig om zich heen en stapte in de auto.

Het monster had zich verstopt achter een paar auto's en keek door het raam waardoor hij Sandra kon zien. hij zag hoe ze instapte het monster sloop langs de auto's en wilde haar pakken. ze reed net weg en het monster keek de auto na en kreeg steeds meer honger. Het had geen zin om achter de auto aan te gaan. Ineens hoorde het monster een hoog toontje, het was de lift die open ging. Het monster verstopte zich in de schaduwen van de auto's.

Karen liep de lift uit en liep naar haar auto. Ze klikte op haar afstansbediening van de auto die piepte. Toen ze voor haar auto stond zag in haar ooghoek iets zwarts en keek er snel naar. het was een een of andere plas die verdacht veel op bloed leek. Ze hoorde opeens een paar zware voetstappen. Ze keek geschrokken om zich heen en liet haar huissleutels vallen. Ze bukte zich voorover om haar sleutels op te pakken. Toen ze weer opstond zag in een fractie van een seconde een groot zwart beest staan die haar moeiteloos bij haar heupen optilde en haar over een paar auto's naar achter gooide. Ze gaf een gil en belandde bovenop een bestelbusje en rolde eraf. Het duurde een paar seconden voor ze besefte wat er gebeurd was. De voetstappen kwamen op haar af en ze keek onder het bestelbusje en zag twee grote poten die op haar afkwamen. Karen hield zich zo stil mogenlijk, en zag hoe het beest voor de auto stopte en een sprong nam. Ze hield haar adem in en kroop onder het busje. Ze hoorde het beest snuffelen en grommen. Na een paar tellen sprong het beest er weer af en karen zag zijn poten weer. Het beest bukte zich langzaam en terwijl hij dat deed kroop Karen onder de auto vandaan en ging gebukt op het voetstuk van de auto staan, zodat het beest haar niet kon zien. Ze hoorde het beest grommen en opeens ging het monster recht overeind staan en bogon heel hard te gillen. Het deed Karen zo zeer aan haar oren dat ze wilde wegrennen maar dat kon niet, todat ze iets bedacht. 'piewieuwieuw'!' ze liet het alarm van haar auto afgaan, en het beest sprong op de auto af. Karen stapte van het voetstuk af en sprintte naar de liften. Het duurde even voordat het beest doorhad dat zijn prooi er vandoor ging. Het beest gilde nog harder dan eerst en nam een paar grote sprongen op de auto's en was veel sneller dan Karen. Karen keek achter zich en zag het beest op haar afspringen en ze gilde. Ze rende de hoek om en stond voor de liften, maar wist dat het te lang ging duren dus rendde de trap op. Ze hoorde het beest achter haar aankomen. Ze ging door de deur bij de eerste verdieping, maar struikelde over de drempel. Het beest sprong op haar af en beet haar huid van haar af. Ze gilde en het beest gooide haar tegen de muur aan. Karen was op slag dood, maar het beest was nog lang niet klaar met haar!

Aantal keer bekeken: 2235
Waardering: 4.15 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online