Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Het cavia meiskee.

U leest om dit moment het verhaal Het cavia meiskee gepost door lul. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: lul
Gepost op: 2007-1-3

Verhaal:

Het cavia meiskee
Manon, het Avril meisje (4)

4. AFSPRAAK MET JOERI


Een paar dagen gingen weer voorbij. Ik heb haar nog steeds niet opgebeld. Wat heb ik dan te vertellen ? Ze kent me nauwelijks. Was er maar iets dat mij in contact kon houden met haar. Een soort verbintenis , een gezamenlijke interesse , een hobby. Het is vrijdagnamiddag , tijd voor planning voor het komende weekend. Een mannelijke collega die eerder al interesse in me toonde op amoureus vlak had vandaag voorgesteld met hem eens op stap te gaan. De locatie en wat voor date het zou worden liet hij geheel aan mij over.
Er is weinig reden te bedenken er niet op in te gaan. Ik heb niet echt zin om alleen te zitten kniezen voor televisie. De hele avond denken aan Manon.

Ik ben 19 en al een tijdje vrijgezel. Ik twijfel ook steeds meer aan mezelf en mijn geaardheid. Dat gevoel die ik voor Manon koester heb ik nooit eerder gekend. Zo intens dat ik niet meer helder kan nadenken. Ze veegt me met 1 blik in de ogen helemaal van de kaart. Het verlangen is zo intens groot dat alle andere facetten uit mijn leven onbelangrijk lijken te worden.

Ik weet niet waar Manon heen gaat , wat ze doet , met wie ze allemaal omgaat. Ze lijkt zo ver weg , haast ongrijpbaar , ook al woont ze slechts enkele straten verderop. Joeri weet niks af van mijn verlangens voor dit jonge meisje. Dat lijkt me ook beter zo. Mensen zijn al gauw geneigd een negatief beeld van je te schetsen. Dat wil ik voorkomen. Trouwens niemand hoeft dit ook te weten. Ik weet nauwelijks zelf wat ik moet doen met die gevoelens.

Ik stem toe op zijn voorstel , als werkcollega's , als goeie vrienden. Dat maakte ik ook meteen duidelijk , zodat er geen misverstanden zullen zijn. Het wordt een vriendschappelijke date.

Na een behandelingskuur van zo'n twee uur ben ik tevreden over hoe ik er uit zie. Mijn blonde haren liggen perfect. De kleding die ik heb uitgekozen zijn ideaal voor deze afspraak. Een lange blauwe jurk die tot bijna aan mijn schoenen reikt. Ergens zie ik er ouder uit dan mijn werkelijke leeftijd. Mooi opgekleed doe ik de voordeur open omstreeks 8 uur. Joeri in stropdas en mooi donkerkleurig kostuumpak pronkt charmant op de stoep terwijl hij me goedkeurend aankijkt. Een verzorgde klassiek geklede iets oudere man. Hij mag er best wezen. Toch voel ik er weinig tot niets bij. Er is geen sprake van affectie , geen vonkje dat overspringt , maar ik mag hem wel. Na zes maanden samenwerking , elke werkdag van de week , heeft wel een soort van vertrouwensband geschept.

Tijdens een chique diner in een vrij duur klasse restaurant denk ik na over mezelf en mijn levensdoel. Manon is 16 , ze is een schoolmeisje die vast wel heel veel aanbidders heeft , een horde aan leeftijdsgenoten die haar hart willen veroveren. Welke kans maak ik bij haar ? De kans is nihil. De gedachte maakt me droevig , maar het is realiteit. Manon is een droom , een eufonie. Ik hou van alles wat ze is. Deze verliefdheid gaat niet zomaar over , ook al heb ik haar alweer in geen 6 dagen meer gezien. Ik krijg haar niet uit mijn hoofd, noch uit mijn hart. Maar ik probeer zoveel ik kan mijn gedachten bij Joeri te houden. Dat is ook het eerlijkst tegenover hem.

De heerlijke wijn loopt met gemak naar binnen. Een glaasje witte wijn bij het voorgerecht. Mijn tweede glaasje rode wijn bij de rosbief. Ik ben tevreden over de gezellige avond met mijn werkcollega. Zijn gezelschap is uitermate charmant. De conversaties echter blijven heel platonisch en gaan niet veel verder dan het werkterritorium waarin we elkaar het best kennen. Er wordt nauwelijks over het privé leven gepraat. Echter zijn charmes intrigeren me wel. Hij schenkt mijn glas weer vol en kijkt me glimlachend aan.
De vibratie in mijn handtas verstoord even het romantisch opbouwend moment. Mijn mobiele telefoon , een sms'je.
"We zitten in danszaal De Dwerg , kom je ook ? , het is echt leuk hier" , een berichtje van Marjolein , een vriendin van me waarmee ik regelmatig op stap ga.

Ik onderbreek even het gesprekje met Joeri , en blader even door mijn gsm-telefoonboek. Ik scrol snel naar haar naam om een leuk sms'je terug te zenden. Ook ik heb het best naar mijn zin hier , hoewel de wijn steeds meer en meer naar mijn hoofd begint te stijgen en z'n invloed nalaat op mijn gemoedstelling.

Net voor ik aan haar naam kom hou ik even halt. Manon , haar naam komt alfabetisch net voor Marjolein. Mijn hart staat even stil. Net als mijn gedachten. Ik zie haar plots weer in mijn gedachten. Waarom ik haar de hele tijd nog steeds niet heb gebeld begrijp ik plots niet meer. Of voel ik me nu veel stouter door het alcoholgehalte in mijn bloed.

Ik kijk naar haar naam op het schermpje. Het verlangen op de groene beltoets te drukken stroomt door mijn aderen. Zweverig denk ik na en vergeet heel even de gezelschap en plaats waar ik me bevind.
"Manon , xxx , groetjes van Carolien" , ik zie de letters verschijnen op het lichtgevende schermpje. Het klinkt erg stom , ik kan niets origineels verzinnen, dus type ik maar wat in, iets wat recht uit mijn hart komt. Mijn duim cirkelt omheen de beltoets om te verzenden. Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. Mijn hart begint sneller te slaan. Zonder die paar glazen wijn zou ik dit nooit hebben gedurft. De hartstocht is opeens zo groot dat ik , voor ik het zelf maar al te goed besef , het bericht heb verzonden.

Dan merk ik weer Joeri op die keurig aan de andere kant van het tafeltje zit te wachten op mijn aandacht.
"Sorry hiervoor" , verontschuldig ik me tegenover hem.

Het is pas later dat ik besef dat ik door die hele situatie vergeten ben Marjolein terug te SMS'en , hetgeen ik eigenlijk in eerste instantie wou doen.
Tijdens het dessert krijg ik alweer spijt van het berichtje dat ik heb verstuurd. Het is nu pas dat het tot me doordringt dat ik haar daadwerkelijk heb gecontacteerd. Hoe zou dit nu bij haar overkomen ?
Waren die drie virtuele kusjes niet te overdreven bij een allereerste berichtje ? Ze weet niet eens hoe ik aan haar nummer ben gekomen. Misschien kent ze niet eens mijn naam meer.

"Sorry ik zat even niet te luisteren" , ik hoorde mijn naam vallen en zag hoe Joeri wachtend op een antwoord me aankeek.
"Of we vanavond ook nog gaan dansen ?" , herhaalt hij zijn vraag opnieuw.
Ik ga alweer op zijn voorstel in. Het is nog te vroeg om naar huis toe te gaan , en zijn aanwezigheid voelt wel aangenaam aan, ook al ben ik er niet echt met mijn gedachten bij. Ik zie hem als een vriend waar ik me makkelijk bij voel. Die me aan het lachen kan brengen en goed kan luisteren. Gek genoeg hetgeen waar ik liefst zou willen over praten kan ik niet als onderwerp naar voor brengen. Mijn verlangens en diepe verliefdheid voor een 16 jarig meisje die ik nauwelijks ken. Kon ik er maar over praten , het eens van me afzetten , tegen eender wie. Maar helaas dat kan ik niet. Zeker niet tegen hem. Hoe charmant en luistervaardig hij ook is. Beseffend dat zijn interesse in mij wel eens sterker zou kunnen zijn dan gewoon vriendschap.

De ober brengt het schaaltje met de rekening. Joeri staat er op dat hij voor beiden betaald.
"Nee dat wil ik niet hoor" , verdedig ik mijn feministisch standpunt hierover.
Na enig aandringen wordt het bedrag in twee gelijke delen gesplitst.
"Gaan we ?"

Ik grijp nog maar net naar mijn jas die aan de stoelleuning hangt of ik hoor alweer mijn GSM afgaan.
"Marjolein , die vraagt zich vast af waarom ik nog steeds niet heb geantwoord" , denk ik en klik op het menu "berichten lezen".
Ik wordt lijkbleek en mijn hart slaat over. Het blijkt een berichtje van Manon te zijn. Met ongeduld lees ik haar kort berichtje.

"Hi Carolien , ik zit in Rockcafé Elzenberg , als je zin hebt in een stevige party ..."
Ik lees haar berichtje wel 20 keer. Het klinkt alsof Manon me uitnodigt langs te gaan en samen een leuke avond te beleven. Een berichtje van Manon , het slaat in als een bom. Mijn SMS'je lijkt dus toch positief over te zijn gekomen , tot mijn eigen grote verbazing.

"Ik weet een leuk rustig danstentje , Het Madeliefje , daar kunnen we dansen en praten" , hoor ik Joeri opeens zeggen. Nog geen 10 minuten geleden had ik toegestemd met hem eender waar mee te gaan als het maar gezellig is en niet al te lawaaierig. Ik heb het niet zo op een dancing waar je elkaar niet kan verstaan door de helse basgeluiden.

Ik sta nu echt voor een groot dilemma. Het Madeliefje met Joeri vs Rockcafé Elzenberg met Manon. Had ik dit SMS'je nu maar eerder ontvangen. Dan had ik vast het aanbod van Joeri subtiel afgewezen met een smoes. Dit is dan ook nog eens een collega die ik elke dag onder ogen moet komen. Hem zomaar afschepen kan ik niet. Hij was deze avond een uitgesproken gentleman met stijl. Toch voel ik meer voor dat uitje met de lieve mooie Manon. Fuiven en feesten met een groepje jongeren die zich helemaal uitleven op deze vrijdagnacht. Dat lijkt zo lang geleden.
Joeri is 25 , de wilde feestjes werden door de jaren vervangen door rustiger avonden in praatcafés.

Ik wil dolgraag bij Manon zijn. De hele nacht. Dansen in haar buurt , praten met haar , de kloof dichten die ons vreemden houdt. Bevriend worden met het in mijn ogen mooiste meisje die ik ooit heb gezien. Mijn avril-meisje.
Ik loop met Joeri uit het restaurant. Ligt de keuze in mijn handen ? Is het fair tegenover hem de hele avond in zijn gezelschap te vertoeven terwijl mijn gedachten bij iemand anders zijn ? Terwijl ik liever bij Manon zou zijn en me gewoon wil vermaken als tiener. Misschien moet ik maar eens eerlijk tegen hem zijn en mijn hart volgen en doen wat ikzelf graag wil doen. Maar kan ik dit maken ?

Ik volg de verstandigste oplossing en ga , een beetje tegen mijn zin , mee met Joeri naar het rustige stekje aan de rand van de stad. Onderweg stuur ik gauw Marjolijn een berichtje terug. "Het zal voor een volgende keer zijn , veel plezier daar".
Manon stuur ik bewust geen berichtje terug en neem me voor haar morgen te bellen en hopelijk een zinnig gesprekje aan te knopen.
Aangekomen aan 'Het Madeliefje' merk ik al gauw dat de gemiddelde leeftijd van de bezoekers een stuk hoger ligt dan dat van mij.
Joeri en ik gaan ergens achterin aan een tafeltje zitten. Het dienstermeisje brengt 2 cola's en een bakje pindanootjes.

Hoewel ik het wel enigszins verwachtte schrik ik toch op als ik plots de hand van joeri boven op de mijne voel , die rust op tafel naast mijn glas.
"Carolien , ik mag je heel graag , vind je het leuk deze avond met mij ?" , zijn stem klinkt zacht , vertederend. De blik in zijn ogen maken mij zijn affectie duidelijk.
Ik denk na hoe ik het hem zou vertellen. Moeilijk iemand af te wijzen die zo lief tegen je doet en waar je je best wel goed bij voelt , als gezelschap.

"Ik ben al een tijdje verliefd op je Carolien , zie jij het met me zitten ?" , zijn gelaat straalt en hij neemt een zelfverzekerde houding aan. Maar zijn ogen verraden de angst om afgewezen te worden. Bewondering voor zijn moed om dit eerlijk en zo oprecht op te biechten. Hij legt zijn gevoelens bloot en streelt mijn hand met zachtheid.
Dit kan zo niet verder. Ik moet hem wakker schudden uit zijn illusie.
"Joeri , hoe moet ik het zeggen"
Zijn welgemeende sympathieke glimlach verdwijnt lichtjes en voelt een negatief antwoord aankomen.
"Ik heb die gevoelens niet voor je , voor mij ben je een goeie vriend , maar meer voel ik niet voor je , het spijt me".
Ik gooi het er in 1 adem uit. Zonder enige aarzeling , zonder hem ook maar 1 keer in de ogen te kijken.

"Kan je niet proberen om verliefd op me te worden ? Mettertijd. Ik kan wachten , je bent het wachten waard"
Wat hij zegt klinkt zo lief dat ik me haast schuldig en rot begin te voelen. Mijn hele hoofd en hart zit vol van Manon. Maar dat vertel ik hem beter niet.
"Je bent een heel lieve attente man Joeri , en ik voel me gevleid met je aanzoek"
Er valt even stilte.
"Ik ben verliefd op iemand anders"
De boodschap komt kennelijk harder aan dan ik had verwacht. Hij trekt zijn hand terug en staart naar de menigte in de zaal.
"Mijn verontschuldiging, ik dacht ..." , daarna valt hij weer stil. Ik begrijp zijn teleurstelling.

Arme Joeri. Het is nooit prettig afgescheept te worden. Het is hard dit te moeten doen tegen een man die het beste met me voor heeft. Gelukkig weet ik dat het een verstandig iemand is die de realiteit en tegenslagen aan kan. Misschien moet ik dat ook maar eens doen en Manon op 1 of andere manier duidelijk maken hoe gek ik op haar ben.

Ik denk dat Joeri van deze avond te veel heeft verwacht. Ook al had ik het van tevoren aangekondigd dat het louter een vriendschapsdate zou zijn. De verdere nacht wordt gevuld met veel onaangename stiltes. Soms eens een dansje. Persoonlijke onderwerpen worden vermeden. Het draait weer uit op een gesprekje over het werk.

Om half 3 zet hij me weer keurig thuis af. Ik bedank hem voor de mooie avond. Tijdens de terugweg maakte ik duidelijk liever af te zien van verdere afspraakjes buiten de kantooruren , gezien zijn gevoelens voor mij. Joeri dacht daar anders over en wou deze avond vaker overdoen. Ik hou het liever op collega's , gescheiden van m'n privé-leven. Dat maakt alles minder verwarrend. Voor allebei.

Liggend op mijn bed denk ik terug aan wat allemaal is gebeurt. De kans die ik voorbij liet gaan om naar Manon toe te gaan , Joeri die ik moest teleurstellen. Waarom wil ik altijd degene die ik niet kan krijgen ? Met die gedachte val ik in slaap.


Wordt vervolgt ...

Aantal keer bekeken: 10428
Waardering: 7.09 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online