Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Het clownenbeeld.

U leest om dit moment het verhaal Het clownenbeeld gepost door Jessica. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Jessica
Gepost op: 2011-1-14

Verhaal:

Het clownenbeeld
Dit verhaal is waargebeurd...
Het was 2005

De nieuwe buurvrouw van mevrouw Roeters paste een avond op haar kinderen, van 6 en 8 jaar.
Toen het half 12 was bracht de nieuwe buurvrouw de kinderen op bed, die al half op de bank sliepen.
De nieuwe buurvrouw las eerst ook nog een verhaaltje voor.
Toen de kinderen heel vast sliepen ging de nieuwe buurvrouw naar beneden en pakte wat te drinken voor zichzelf.
Toen de klok 12 uur sloeg en de nieuwe buurvrouw nog wat drinken voor zichzelf wilde inschenken en zich omdraaide zag ze opeens een clownbeeld in de hoek van de keuken staan, die haar met zijn doodse kille ogen aanstaarde.
De nieuwe buurvrouw schrok heel erg, dat beeld had ze toch niet al eerder gezien?
De nieuwe buurvrouw ging snel naar de kamer, waar de lichten opeens uitvielen, ze ging naar de plaats waar je de lichten kon maken en toen de lichten het weer deden ging ze weer naar de kamer.
Tot haar grote schrik stond er naast de kast ook een clownbeeld, maar dit keer met heel erg veel bloed op zijn kleding en gezicht.
Weer staarde het beeld met zijn doodse kille ogen naar de nieuwe buurvrouw.
De nieuwe buurvrouw vertrouwde het niet meer en belde de moeder op, toen die opnam zei de nieuwe buurvrouw snel: "Mag er alsjeblieft een doek over die beelden heen? Het lijkt wel alsof ze me staan aan te staren." De moeder zei: "Waar heb je het over? Ik heb helemaal geen beelden in huis." De nieuwe buurvrouw zei toen: "Die clownbeelden. De ene in de keuken, en die andere in de kamer naast de kast met al dat bloed op zich." Maar de moeder had echt geen beelden, ze raakte zelf ook in paniek en zei dat de nieuwe kinderen haar kinderen uit bed moest halen en naar buiten moest vluchten, dan zou zij de politie bellen. De nieuwe buurvrouw zei: "Dat is goed, blijf je wel even aan de telefoon hangen?" En dad deed de moeder.
De nieuwe buurvrouw rende naar boven om de kinderen te halen, de kleine Robbie had ze als eerst, en toen had ze Natanja ook, maar boven haar hoofd drupte bloed.
Het was de kat van Natanja, hij was helemaal in stukken gescheurd en opgehangen.
De nieuwe buurvrouw werd misselijk, maar ze zei maar niks tegen het meisje, want die had niks door.
"Heb je mijn kinderen?" De stem van de moeder klonk heel angstig, de nieuwe buurvrouw knikte en zei dat alles goed was, ze rende met de kinderen naar buiten.
De politie kwam er aan, maar de beelden waren weg, er is een paar jaar een onderzoek geweest, maar dat was ook alles.

Dit verhaal speelde zich af in Los Angeles, in 2005
5 jaar later, toen de nieuwe buurvrouw zwanger was, en haar man haar had verlaten dook het clownbeeld weer voor haar op.
Hij sneed haar keel door, en de nieuwe buurvrouw, en haar ongeboren baby waren dood.

Aantal keer bekeken: 2085
Waardering: 6.39 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online