Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Het likkende hondje..

U leest om dit moment het verhaal Het likkende hondje. gepost door Nicky. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Nicky
Gepost op: 2011-7-19

Verhaal:

Het likkende hondje.
Er was eens een meisje, Emily, dat doodsbang was in het donker. Ze durfde 's nachts niet naar de WC te gaan, daarom bedacht haar moeder een oplossing; een hondje, dat aan haar hand likte, zodat 's nachts ze kust veilig was.

De moeder was die dag nog naar het asiel gereden, en had een duitse herder gekocht.

Die nacht, toen het meisje Emily naar de WC moest, was ze weer doodsbang, maar haar hondje lacht naast haar, voelde ze. Ze liet haar handje likken, en zo was de kust veilig. Ze liep over de hal heen zo naar de badkamer, en zag in bloedgeschreven op de spiegel;
'MENSEN KUNNEN OOK LIKKEN.' & zag het hondje dood in bad liggen...

Aantal keer bekeken: 5189
Waardering: 5.39 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online