Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Het mooie meisje Anne.

U leest om dit moment het verhaal Het mooie meisje Anne gepost door Amina. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: Amina
Gepost op: 2010-9-4

Verhaal:

Het mooie meisje Anne
Er was eens een meisje die anne heette een zij woonde in een dorp aan de rand van een rivier,de mensen in het dorp vonden anne het mooiste meisje van het hele dorp!toen er op een dag een veel mooier meisje in het dorp kwam genaamd
Lisabette,ze was wel mooi enzo maar ze was heel wreed en kwaadaardig dus iedereen wou haar uit het dorp!dus de mensen staakten en dus moest ze wel weg en toen ze weg was gegaan toen zeiden de mensen tegen anna dat zei de allermooiste van de hele wereld is en dat "niemand maar dan ook niemand haar plaats in kan ruilen! En de mensen leefden nog lang en gelukkig!

Aantal keer bekeken: 4234
Waardering: 3.21 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online