Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Het verhaal van Elke.

U leest om dit moment het verhaal Het verhaal van Elke gepost door patjebelgie. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: patjebelgie
Gepost op: 2007-9-3

Verhaal:

Het verhaal van Elke
Ik heb haar leren kennen hier op verhalenlezen.nl. Een leuke meid van achttien jaar. Ze houdt van de verhalen die ik schrijf en de manier waarop ik de dingen verwoord. Ze had mijn verhalen gelezen en me een nieuwsgierige mail gestuurd. Ze wou graag weten of ik de inhoud van de verhalen echt beleefd had, of was het misschien pure fantasie.

Ik bevestigde haar dat de inhoud van de verhalen echt beleefd was, maar dat ik ook verhalen schreef vanuit mijn fantasie. Ik heb er daarvan echter nog geen enkel geplaatst omdat het plaatsen van echt beleefde verhalen voor mij veel opwindender is.

In elk geval kwam er bij mij een nieuwe idee tot leven nadat we enkele keren over en weer gemaild hadden. Ik besloot haar de hoofdrol te laten spelen in een fantasie. Ik stelde het haar voor en ze moest er niet lang over nadenken.

Van hier af begint mijn fantasie.

Elke is een lekkere jonge hippe meid van 18 lentes met een heerlijk lichaam. Ze heeft lange donkerblonde haren, stevige jeugdige borsten met mooie grote tepelhoven en tepels. Haar rug is versierd met een mooie tatoeage net als haar lies.

Na wat over en weer mailen krijg ik een beeld wat haar verborgen verlangens zijn en wat voor haar opwindend is. Ze geilt heel erg op het idee om bekeken te worden door het beleven van sex op gewaagde plaatsen. Dat zal dus de rode draad zijn in het verhaal.

Het is een gewone weekdag en Elke is in een erotische bij. Ze heeft zich die dag extra in de watten gelegd bij het verzorgen van haar lichaam en elk onderdeeltje ervan een keertje grondig onder handen genomen. De oksels netjes onthaard, de licht gebruinde huid ingewreven met een welriekende lotion, haar kutje netjes bijgeschoren tot er enkel een mooi recht streepje overgebleven was. Alsof het een pijl was, wijzend naar haar geile grotje.

Een mooie kleurige string met een open kruis maakt de versiering van haar kutje compleet en doet haar tatoeage in de lies mooi tot zijn recht komen. Ze draait zich om voor de spiegel en ziet dat de string netjes onder haar tatoeage op de onderrug komt. Elke voelt zich super in haar vel en bijna spinnend als een kat gaan haar handen over haar buik haar borsten onderaan even vattend om dan met de vingers even verkennend haar tepels te voelen. Een rilling loopt van haar schouders over haar rug tot helemaal in haar lies en ze voelt zich warm worden.
Het beloofd een geile dag te worden. haar vriend is werken en dat is klote, want het is een mooie zomerdag en de zon strooit zijn stralen rond.

Even denkt Elke terug aan het telefoontje van gisteren met haar vriendin. ’t Is een gemeenschappelijke vriendin van haar en haar vriend. En ze kunnen het samen heel goed vinden. Toen Elke had geopperd dat ze misschien naar het strand konden gaan had haar vriendin toegestemd om mee te gaan op voorwaarde dat Elke zich die dag supersexy zou kleden. Dromerig keek Elke even voor zich uit en vroeg zich af wat haar te wachten stond die dag. Wat zou haar vriendin voor haar in petto hebben dat ze zich zo supersexy moest kleden.
Elke wist dat haar vriendin wel een beetje dominant was en dat had al meer dan eens tussen hen beiden tot een hevige vrijpartij geleid.

Wat later stond Elke voor de kast te kiezen wat ze die dag zou dragen. Een schoen met een klein hakje en een veter om de enkel, een kort rokje en een wit bloesje het welke gewoon onder haar borsten geknoopt werd leek haar een goede outfit.
Ze stond zichzelf nog even te bewonderen voor de spiegel toen ze het getoeter hoorde van de auto van haar vriendin. Snel nam ze nog een handtas met de nodige spulletjes mee en vertrokkene was ze.

De beide meisjes woonden op korte afstand van de kust. Een ritje van dertig kilometer over de expresweg zou hen al snel aan het naaktstrand van Bredene brengen.

Ze waren echter nog maar net op de expresweg of Elke voelde de hand van haar vriendin al op haar dij. Het was een zachte vederlichte aanraking die een golf van elektriciteit verstuurde naar haar kutje. Elke voelde haar kutje meteen nat worden en wist dat ze al verloren had nog voor het spel begonnen was. Kreunend zakte ze een stukje onderuit en spreidde lichtjes haar benen om haar vriendin nog meer de ruimte te geven.

Zo lieverdje, ben je zo geil ja. Spreid die beentjes van jou maar eens lekker ver zodat ik goed bij je kutje kan komen. Elke zakte nog verder onderuit en spreidde haar benen zo ver mogelijk. Hmmm ... zo zie ik je graag mijn kleine sletje. Met je beentjes wijd open. Ik zie dat je een mooi stringetje aan hebt getrokken maar dat je er toch voor gezorgd hebt dat ik overal goed bij kan. Mooi zo.
De strelende hand had intussen een weg gezocht dieper op haar dijen in de richting van haar lies. Een wijsvinger volgde plagend het profiel van de tatoeage. Rillend drukje Elke haar verlangende kutje in de richting van de strelende hand. Zo geil meisje. Wil je graag klaar komen sprak de plagende stem van haar vriendin. Mmjaaah ..; kreunde Elke zacht.
De strelende hand gleed snel in de richting van Elke haar buik en vlugge vingers zochten de knoop die los gemaakt werd. De beide helften van haar bloesje werden opzij gelegd. Zo, nu heb ik ten minste zicht op die mooie tieten van je. Plagend ging de wijsvinger van vriendin rond haar tepel, waardoor Elke’s tepelhof zich helemaal ging opspannen en haar tepel recht overeind ging priemen. Ook de andere tepel kreeg dezelfde behandeling en Elke duwde gek van geilheid haar borsten omhoog in de richting van de hand. Afwisselend zachtjes en dan weer fors kneden werden haar borsten verwend. Elke was zo geil dat ze stilaan weg was van de wereld.

Zeg meisje, leg je rugleuning eens wat platter en zet je voeten op het dashboard. Elke voldeed aan het verzoek en de hand van haar vriendin duwde haar gewillige benen ver open zodat haar kutje mooi ten toon gespreid werd tezamen met haar borsten. De hand die eerder haar borsten verwend had verplaatste zich nu naar haar kutje.

Een vinger zocht al snel het genotsknopje van Elke en begon daar rondjes te draaien wat Elke steeds maar harder en dieper deed zuchten en kreunen. Haar kutje werd alsmaar natter en plots gleed een vinger tussen haar lipjes snel enkele keren over en weer.
Het onderlichaam van Elke ging omhoog in de richting van de vinger snakkend om hem in haar te voelen terwijl uit haar mond een diepe Oooohhh kwam. Een intense rilling trok gelijktijdig door haar lichaam en haar tepels gingen nog harder overeind staan.

Zo meisje, dat heb je graag hé, plaagde haar vriendin. Je ligt daar wel mooi zo hé. Ik denk dat ik jou eens een keertje ga laten zien aan de vrachtwagenbestuurders die hier allemaal rijden.
Terwijl haar vingers het kutje van Elke verder verwenden en beletten dat de spanning uit het lichaam van Elke zou verdwijnen begon de vriendin van Elke aan een inhaalmanoeuvre. Eerst passeerden ze enkele personen auto’s, waarbij de vriendin van Elke telkens wat inhield om de spanning op te bouwen. Buiten de voeten van Elke op het dashboard konden die bestuurders natuurlijk niet veel zien maar het geilde Elke ontzettend op het gevoel te krijgen bekeken te worden. Een hevige rilling ging wederom door haar lichaam en ze voelde hoe de vaardige vingers van haar vriendin haar alsmaar meer dicht bij een orgasme brachten.

Plots merkte Elke dat ze naast een vrachtwagen reden. Net achter het gedeelte waar de bestuurder zat. Al wat die hoefde te doen was opzij kijken en hij zou recht in het geile kutje van Elke kijken. Op dat moment begon haar vriendin haar kutje te neuken met haar vingers. Eerst één vinger maar al snel met twee vingers. Elke werd gek van geilheid en duwde haar bekken omhoog, met haar kutje de hand van haar vriendin zoekende. Haar kutje werd alsmaar sneller geneukt en Elke voelde hoe telkens opnieuw binnenin haar kutje haar G plekje gestimuleerd werd. Ze voelde haar hoofd ijl worden. Ze was zo geil als de pest. Ze had haar blik gevestigd op de cabine van de vrachtwagenchauffeur naast hen. Steeds heviger begon Elke te kreunen en steeds harder begon haar vriendin haar te neuken met haar vingers. Plots zag Elke de vrachtwagenchauffeur kijken. Ze zag de geschrokken geile en verbaasde blik in zijn ogen. Dat gaf haar een enorme kick en ze voelde het orgasme van diep uit haar lichaam omhoog borrelen en met een hevige kreun kromde haar lichaam zich naar boven tegen de hand van haar vriendin aan. Hevig spuitend kwam ze klaar op de hand van haar vriendin. Straal na straal het kutvocht lekkend op het dashboard, tot ze rillend en kreunend in elkaar zakte op de zetel, slap en uitgeteld.

Zo, tot hier de fantasiebelevenis van Elke.

Wie weet, misschien schrijf ik hier nog wel eens een vervolg aan.

Alle verhalen die ik schrijf zijn normaal echt gebeurde verhalen.
Dit verhaal is de eerste fantasie die ik op het internet plaats. Een verhaal dat tot stand kwam omdat Elke graag een keer iets over zichzelf wou lezen in een fantasieverhaal.
Persoonlijk vond ik het moeilijker een fantasieverhaal te schrijven dan een echt. Ik ben dus benieuwd wat jullie er van vonden.
Vrouwen die graag over zichzelf een fantasieverhaal zien verschijnen mogen me altijd mailen.
Wie weet kruip ik dan terug in mijn pen.

Heb je commentaar over mijn verhalen of wil je me mailen, dan kan dat op patjebelgie@hotmail.com.


Aantal keer bekeken: 71325
Waardering: 7.34 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online