Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Hij was zo lekker.

U leest om dit moment het verhaal Hij was zo lekker gepost door Nicole . Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Nicole
Gepost op: 2009-4-14

Verhaal:

Hij was zo lekker
Het was alsof we elkaar al jaren kenden toen we elkaar aankeken. Ik zat op mijn bureaustoel toen hij binnen kwam. Hij was zo mooi. Donker haar en zulke donkere ogen waarin je kunt verdrinken.
‘Hallo’ zei hij met een zware stem. Ik kon niets meer uitbrengen dus ik knikte maar naar hem.
‘Ik ben op zoek naar Emily.’ ‘Ja, dat is mijn collega, ze zou zo terug moeten komen.’ ‘Oké’
Een tijdje zaten we in stilte in het kantoor. Hij leek zich nogal ongemakkelijk te voelen, want hij zat maar heen en weer te bewegen op zijn stoel.
‘Wil je misschien iets drinken?’ vroeg ik. ‘Ja graag, ik heb nogal een droge keel.’
Ik pakte een plastic bekertje en hield het onder de kraan. ‘Hier’ zei ik. De bedoeling was dat ik het bekertje aan hem zou geven. Dat gebeurde niet, ik struikelde en liet de inhoud van het bekertje in zijn schoot vallen. Hij schoot omhoog en keek naar zijn kruis. Ik zag dat zijn broek strak zat en werd daar opgewonden van. Ik probeerde met een doekje zijn broek droog te deppen, maar daardoor ging zijn broek steeds strakker zitten. Hij pakte mijn handen en legde ze achter mijn rug. Met één hand hield hij ze daar en met die ander tilde hij mijn kin op. ‘Hou maar op, het is goed zo.’ Waarna hij me zoende. Zijn tong drong mijn mond binnen en ik voelde me slap worden. Ik liet het doekje vallen en sloeg mijn armen om zijn nek. Zijn handen verplaatsten zich naar mijn billen en kneedde erin.
Ik liet een kreun ontsnappen toen hij me tegen de muur duwde. Hij trok mijn blouse uit en begon, door de stof van mijn bh, mijn tepels te strelen. Ik voelde me zo geil. Ik trok zijn shirt ook uit en begon aan zijn riem te sjorren. Hij begon te grinniken toen ik zijn riem niet los kreeg.
‘Het is ook best een moeilijke klus’ zei hij zacht. Hij ontdeed mij van mijn broek en bh, en zo stond ik alleen nog maar in mijn zwarte slipje voor hem. Hij deed zelf zijn broek naar beneden. En ik zag dat hij erg opgewonden was. Ik liet mijn handen over zijn grote bult gaan en ik hoorde hem kreunen.
Ik deed mijn slipje uit en hij zijn boxershort. Hij pakte me bij mijn heupen en zette me op het bureau.
Ging tussen mijn benen staan en kwam met één harde stoot naar binnen. Ik hapte naar adem en hij legde zijn hand op mijn mond. ‘Geen geluid.’ zei hij zachtjes. Hij bewoog steeds sneller en voor ik het in de gaten had, bracht hij me op mijn hoogtepunt. Ik wilde het uitschreeuwen maar hij drukte zijn mond op de mijne. Ik voelde dat hij zijn sperma in me spoot. Ik liet me van het bureau glijden en liet me op mijn knieën vallen. Ik pakte hem tussen mijn handen en begon hem te pijpen. Ik hoorde hem zachtjes grommen en hij drukte mijn hoofd dichter naar hem toe, zodat ik hem helemaal achter in mijn keel voelde. Toen ik merkte dat hij bijna kwam, kwam ik weer ophoog en leunde tegen het bureau. Ik stond met mijn benen gespreid en met mijn rug naar hem toe. Zodra ik zo stond voelde ik hem in me. Hij stootte diep in me. ‘Harder’ kreunde ik. ‘Dieper, hmm.’ Het was zo lekker.
Tegelijk kwam we op ons hoogtepunt en hij spoot weer zijn warme sperma in me.
Hij draaide me om en gaf me nog een lange tongzoen. ‘Je collega komt er vast zo aan.’ Zei hij.
‘Ja’ zuchtte ik. Snel kleedden we ons weer aan.

Tijdens zijn gesprek met mijn collega keken we steeds verleidelijk naar elkaar.
Emily had niets in de gaten. Na hun gesprek heb ik hem nooit meer gezien.


Aantal keer bekeken: 14822
Waardering: 7.08 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online