Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Hoe vergeet ik hem.

U leest om dit moment het verhaal Hoe vergeet ik hem gepost door anoniem. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: anoniem
Gepost op: 2010-7-30

Verhaal:

Hoe vergeet ik hem
Een lelijk meisje ging op vakantie naar Frankrijk. Ze ging met veel families. Ze was het lelijkste meisje van de hele groep. Echt waar! Tenminste dat was wat ze dacht.
Toen de leuke jongens haar straal voorbij liepen en gingen flirten met haar vriendinnen, kon ze wel door de grond zakken. Uiteindelijk vond ze iemand die ze erg leuk vond, maar ze ondernam geen actie, want ze wist wat voor soort jongen het was. Een player!
Uiteindelijk kon het meisje er niet meer om heen dat die leuke jongen ook deel uitmaakte van de vriendengroep en elke avond was hij erbij.
Het meisje ging al snel meer en meer voor hem vallen. Hij was gewoon zo leuk! En hij had nog geen enkel woord gezegd over haar uiterlijk.
Toen hij uiteindelijk tegen haar zei dat ze mooi was, was ze in de hemel. Dat had nog nooit iemand tegen haar gezegd!
Hij vond haar echt leuk, en dat was geen geheim. Dat maakte het meisje iets zekerder. Maar een probleem dat erbij kwam was dat de jongen Frans was en uiteindelijk zouden ze gescheiden worden.
He meisje vond hem steeds leuker worden en uiteindelijk hadden ze gezoend.
Ze straalden allebei als ze bij elkaar waren en iedereen kon zien dat ze echt helemaal verliefd op elkaar waren. Maar dat duurde niet voor eeuwig.
Uiteindelijk moest het meisje weg.
Huilend ging ze met haar ouders mee terug naar Nederland. Eenmaal daar aangekomen werd ze ziek. Ze kon niet meer tegen die pijn! Het was zo sterk en er was niks dat ze eraan kon doen. ze stond machteloos.
Ze huilde dagenlang om de pijn te verzachten, maar het hielp niks en uiteindelijk sneed het gevoel zo erg in haar hart, dat ze niet eens meer kon huilen.
maar heel diep vanbinnen wist ze dat de pijn uiteindelijk weg zou gaan. Het was als een gebroken been, maar dan erger. Het enige wat ze kon doen, was wachten... Tot het vanzelf beter zou gaan.


Aantal keer bekeken: 2681
Waardering: 4.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online