Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Home alone.

U leest om dit moment het verhaal Home alone gepost door ScaryStoryMan. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: ScaryStoryMan
Gepost op: 2011-5-7

Verhaal:

Home alone

Home alone
Een echtpaar uit Noorwegen was al jaren niet meer op vakantie geweest. Het stel besloot zichzelf te trakteren op een lange wintervakantie in de zon, zonder hun anderhalf jaar oude zoontje. Lekker weg met z'n tweeen.
De grote dag was daar. Alles stond ingepakt in de auto. Als de oppas er was konden ze weg. Maar juist vandaag was de oppas te laat. Ze belde dat haar auto stuk was en of ze niet even opgehaald kon worden. De man vertelde haar dat ze hun vliegtuig zouden missen als ze haar eerst ook nog moesten halen. Kon ze niet komen lopen?

De oppas zei van niet. Ze vond dat het echtpaar maar vast moest vertrekken. Zij zou binnen een half uur ter plaatse zijn. Als het zoontje in zijn kinderstoel vastzat kon er niks gebeuren.

Het echtpaar vertrok en had een fantastische tijd met elkaar. Aangezien het echtpaar nergens een adres of een telefoonnummer van hun vakantie-adres had achtergelaten, bereikte hen het nieuws niet dat de oppas door een vrachtwagen was aangereden toen ze naar hun huis liep.

Toen het echtpaar na twee weken zongebruind terugkwam vonden ze hun doodgehongerde zoontje zoals ze hem hadden achtergelaten in zijn kinderstoel.

Aantal keer bekeken: 2864
Waardering: 7.03 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online