Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Horse Town 3.

U leest om dit moment het verhaal Horse Town 3 gepost door Ambrosia Kiesel. Dit verhaal is gepost in de categorie dieren verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar dieren verhalen?
Categorie: dieren verhalen
Gepost door: Ambrosia Kiesel
Gepost op: 2011-8-15

Verhaal:

Horse Town 3
'Hallo.' Amy keek op. Het was half zes 's ochtends en ze was bezig met voeren. Een man stond achter haar. Ze herkende hem. Hij had Chapito bijna aangereden. Ze verwachte dat hij zou zeggen dat ze schade moesten betalen. Maar dat deed hij niet. De man glimlachte vriendelijk. 'U kent mij vast wel. We zijn allemaal erg geschrokken toen ik uw paard bijna had aangereden.'
'Ja,' zei Amy. 'het spij..'
'Het is oké, het was een ongelukje,' onderbrak de man haar. 'De schade van mijn auto is niet groot, maar ik wil wel dat hij vergoed wordt. Geld hoef ik niet. In ruil dat u niks hoeft te betalen, wil ik die arabier hebben.'
'Nee, dat kunnen we niet doen. Die arabier vertrouwt geen mensen. U zult niks an hem hebben en trouwens, hij is niet van ons. Het spijt me, maar als we schade moeten betalen, is dat wat we doen. Ecscuseert u mij.' Amy draaide zich om en ging verder met haar werk. De man haalde kwaad zijn kin omhoog. Hij liep zonder een woord te zeggen, met zijn handen in zijn zakken, het erf af.
Amy besloot tegen de middag weer aan Chapito te werken. Ze liep de wei in en Chapito leek weer gek te worden. Hij sheesde weg. Amy keek naar de grond. Zo liet ze zien dat ze geen bedreiging voor hem vormde. Chapito begon na een heleboel rondjes te draven en stapte toen. Hij keek Amy aan. Dat vond Amy genoeg. Ze liep achteruit de wei uit. Die dag deet ze dat nog een paar keer en Chapito werd steeds nieuwsgieriger over wat ze eigenlijk deed. Later kwam de man weer. Dit keer kwam Sylvia naar buiten om met hem te praten. Amy keek toe. De man vertelde en praatte. Sylvia ook en ze knikte. De man zei weer wat. Amy zag hoe Sylvia spijtig haar hoofd schudde. De man liep boos weg. Hij draaide zich om en schreeuwde: 'Ik moet en zal dat paard krijgen! Wacht maar af! Pas maar op!' Hij liep toen weg.
Die avond kon Amy niet slapen. Ze moest steeds denken aan wat de man zei. Om vier uur 's nachts hoorde ze een hevig kabaal. Snel trok Amy kleren aan en rende naar beneden. Ze zag een donkerblauwe auto wegrijden. Snel en bang voor wat ze zou tegenkomen rende Amy de stallen in. Alle paarden schrokken wakker. Amy controleerden alle stallen. Alleen in de laatste stal was iets mis. Hij was leeg! 'Chapito,' fluisterde Amy. 'Nee!' Ze rende het erf op. 'Chapito, nee!!' gilde ze. Ze begon te krijsen. 'Chapito!!!!!!'

Aantal keer bekeken: 4550
Waardering: 6.93 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online