Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ik en mijn nicht deel 1.

U leest om dit moment het verhaal Ik en mijn nicht deel 1 gepost door Anoniem. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Anoniem
Gepost op: 2009-10-22

Verhaal:

Ik en mijn nicht deel 1
Ik zat 's avonds op mijn kamer muziek te downloaden. Mijn moeder vroeg of ik even naar beneden kwam. Ik keek nog even op de klok en zag dat het al kwart voor tien was. Ik liep naar beneden en zag mijn nicht, Joyce, op de bank zitten. Ze glimlachte naar me en ik glimlachte terug.
'Joyce komt hier 2 dagen slapen, omdat haar ouders voor hun werk naar Franrijk moeten.',zei mijn moeder. Ik had Joyce altijd eigenlijk al een mooie meid gevonden. Ze had lichtbruin haar en groengrijze ogen, ze was gewoon slank maar had wel mooie volle borsten. Je kon haar rode bh zien, omdat ze een wit topje aanhad.
Later die avond zaten we op de bank met zijn drieen televisie te kijken. Mijn moeder en Joyce zaten samen op de grotebank en ik zat op de andere bank. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Ze had hele erge inkijk.
Toen de film was afgelopen, gingen we allemaal slapen. Joyce vroeg waar zij moest slapen. 'Je mag bij Alain op de kamer. Daar staat namelijk nog een logeerbed. We liepen naar boven en mijn moeder wenste ons welterusten en liep naar haar eigen slaapkamer. Joyce en ik moesten nog een trap op want mijn kamer is op de zolder. Joyce begon zich uit te kleden en ze deed haar witte topje en haar bh uit. Ik kon weer mijn ogen niet van haar afhouden. Ze pakte een ander topje en deed die aan, en toen deed ze haar jeans uit en ik zag dat ze een witte string aanhad. Ze deed haar string uit en pakte een boxershort uit haar tas.
Ze zei dat ik de lamp uit kon doen. Ik deed de lamp uit en vroeg of ze het erg vond als ik het nachtlampje aan deed. Ze zei dat ze het niet erg vond. Ze draaide zich naar de muur en sliep snel al.
Ik keek de hele tijd naar haar mooie lichaam, haar topje was een beetje naar beneden gezakt zodat je haar borsten kon zien. Ik werd er helemaal geil van. Ik stapte uit bed en pakte mijn zaklamp. Ik kroop zachtjes bij haar in bed en ze draaide zich naar me toe in haar slaap. ik lag een half uurtje stil naast haar om zeker te weten dat ze sliep. Na het half uurtje begon ik haar borsten te strelen. Ik deed haar topje voorzichtig naar beneden zodat ik een goed uitzicht had over haar hele borsten. Ik wreef met mijn duim over haar gepiercde tepels en begon er een beetje aan te zuigen. Ze draaide zich op haar buik en ik ging helemaal onder de dekens bij haar benen zitten. Ik deed zachtjes haar boxershort omlaag en wreef over haar mooie billen.Ik klikte mijn zaklamp aan en likte haar tussen haar billen en op dat moment draaide ze weer op haar rug.Ik zag dat ze een prachtig kaalgeschoren kutje had. Ik vingerde haar met mijn wijsvinger en middelvinger en met mijn duim streelde ik zachtjes haar schaamlippen. Met mijn andere hand pakte ik haar rechterborst en wreef met mijn duim over haar gepiercde tepel. Ik deed haar benen omhoog en begon haar te likken vanonder. Ze begon dieper te ademhalen maar ik ging door, ik durfde haar niet te neuken omdat ik bang was dat ze wakker werd. Ik likte nog 10 minuten en deed haar boxershort weer omhoog en haar topje weer recht. Ik kroop in mijn eigen bed en fantaseerde nog een poosje door. Uiteindelijk viel ik in slaap.
De volgende ochtend keek ik op de klok en zag dat het 10 uur was. Ik keek naar het bed naast me maar dat was al opgemaakt en er lag een briefje op bed. Dit stond erop:


Vannacht was heerlijk,
dat had ik niet van je verwacht..
Vanavond nog een keertje?

Joyce.Vervolg komt later..

Aantal keer bekeken: 23193
Waardering: 7.19 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 40 bezoekers online