Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ik ga je vermoorden.

U leest om dit moment het verhaal Ik ga je vermoorden gepost door Nele. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Nele
Gepost op: 2009-11-3

Verhaal:

Ik ga je vermoorden
Laura's oma is gestorven en ze krijgt van haar oma een pop met daarbij een briefje 'Pas op met deze pop Laura, Het is een gevaarlijke pop '. Laura maakt zich er niet druk om en speelt met die pop.
S'Avonds als Laura in haar bed ligt hoort ze de pop praten: 'Laura, ik zit op je kast, ik heb een mes, ik ga je vermoorden' Laura wordt bang en ze roept haar papa,'papa, papa die pop wilt mij vermoorden'.Laura's papa kijkt naar de pop maar ziet niets raars maar toch krijgt hij er kippenvel van .Hoe komt dat toch. Hij neemt de pop mee naar zijn slaapkamer en Laura slaapt die nacht rustig verder.
De volgende morgen gaat Laura's papa met de pop een eindje wandelen en als hij ver genoeg is gooit hij die pop in een vuilnisbak. Als hij thuiskomt, zegt hij tegen Laura 'Je moet geen schrik meer hebben voor die pop ik heb ze weggedaan.'Laura is heel blij en de papa en mama ook .S'Avonds gaat Laura met een gerust hart slapen .In het midden van de nacht hoort ze plotseling een bekende stem die stem zegt: 'Laura, ik zit bij je bed, ik heb een mes, ik ga je vermoorden: 'Laura roept het uit van de angst en weer komt de papa naar Laura kijken, nu ziet hij de pop aan het bed einde zitten en schrikt zich een ongeluk. Hij pakt de pop en neemt hem mee naar de slaapkamer .Laura kan terug goed slapen . De volgende morgen heeft Laura’s papa die pop al in een kartonnen doos gestoken, Laura gaat mee met hem om die pop te begraven . Zo een kilometer of 50 buiten de stad gaat Laura’s papa aan de kant staan en neemt een schep en begint in het bos een put te graven, een put van één meter diep en voor hij de doos erin gooit doet hij er nog een touw rond en maakt die goed vast .Ze vullen de put met aarde en reden toen terug naar huis waar mama op hun bleef wachten . Die dag waren hun gedachten meer bij die pop dan bij wat ze deden en ze waren toch niet echt gerust .Die avond waren ze alledrie heel moe dus gingen ze vlug naar bed .Laura sliep onmiddellijk als een roos . Rond een uur of 2 s’ochtends hoort ze ‘Laura ,ik zit op je kussen ,ik heb een mes ,ik ga je vermoorden ‘ .De gil die erna volgde was een van de afschuwelijkste die ze in dat huis ooit al hadden gehoord ,de papa en mama stormen de kamer binnen van hun dochter en wat je vinden is een pop met een mes in de hand in de borst van hun dochter

Einde


Aantal keer bekeken: 3761
Waardering: 7.31 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online