Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ik was een niet onknappe vrouw.

U leest om dit moment het verhaal Ik was een niet onknappe vrouw gepost door Mr. Bee. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Mr. Bee
Gepost op: 2007-2-4

Verhaal:

Ik was een niet onknappe vrouw
Ik was een niet onknappe vrouw, al zeg ik het zelf, maar mijn sexleven was ooit niet wat ik er zelf van gehoopt had. Mijn volle schaamlippen lieten alle mannen wel spuiten, maar mijn eigen bevrediging interesseerde hen bitter weinig. Op het moment dat zij hun zaad kwijt waren, bleef ik met mijn geile kut achter.

Maar wat ik toen meemaakte, was voor mij een lichtpuntje in de duisternis. Ik was bij mijn geile vader op bezoek in het bejaardentehuis en plotseling tilde een opa op die afdeling mijn rokje op en paalde zijn stijve heer tussen mijn billetjes. Ik schrok, maar een scheut van genot maakte zich meester over mijn sletterige vrouwenlichaam. Hij boorde zijn paal lekker diep in mijn kont en beurtelings in mijn hoerige meisjeskut.

Inmiddels dropen mijn kutsappen al langs mijn benen en de opa trok mijn blouse kapot om mijn tieten te ontbloten. Hij kneep erin als een gek en het kwijl liep uit zijn tandenloze bek. Ik geilde op hem en besloot hem te trakteren op de pijpbeurt van zijn leven. Ik liet zijn immense grote lul diep doordringen in mijn 20 jarige keeltje en opa’s 81 jarige eikel streelde mijn amandelen. Hij pompte vervolgens lekker zijn pik in mijn jonge kut en ik liet mijn baarmoedertje aanstippen met zijn heerlijke zaad.

Opa was inmiddels de pijp uit en ik baarde een gezonde zoon van hem. Toen deze lieverd 18 jaar werd, was ik inmiddels 39 jaar en besloot dat ik zijn heerlijk grote penis diep in mijn ontvankelijke moederkut wilde ontvangen. Ik geilde hem op en stak mijn dikke tieten in zijn gezicht. Ik graaide in zijn kruis en maakte zijn pik stokstijf. Ik dronk zijn zaad met veel genot en liet de tweede lading in mijn kutje spuiten. Ik werd op deze wijze bevrucht door mijn zoon en ik baarde een zoon.

Toen deze zoon 18 was duwde ik mijn ouwe kut in zijn bek en hij befte me gretig. Daarna spoot hij zijn dikke zaad in mijn ouwe kut. Generaties lang werd ik gepenetreerd en nu ben ik in de 90 en nu word ik geneukt door de hond. Ook de melkboer blaft me soms helemaal vol met zijn room. Zo kom ik tenminste nog aan mijn trekken en kan ik mijn schaamlippen nog ten dienste van de mensheid en het dierenrijk stellen. Op die manier hoop ik een goed mens te zijn.


Aantal keer bekeken: 11195
Waardering: 2.78 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online