Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

In de natuur.

U leest om dit moment het verhaal In de natuur gepost door Marretje. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Marretje
Gepost op: 2009-3-27

Verhaal:

In de natuur
Het was zomer en heerlijk zonnig en warm zelfs in de namiddag. Ik was de hele dag bezig geweest met mijn zoontje om die te laten trainen op zijn crossmotor. Ik had een heerlijk zittend kort zwart stretch jurkje aan. Er waren verschillende mannen ook aan het crossen geweest en ook met Quads. Soms reed ik met 1 van hen mee.
Ze hadden de bbq mee en vroegen of ik mee at met mijn zoontje. We stemden toe. Kon hij nog even lekker door rijden want hij vond het geweldig.
Op een gegeven moment vroeg een van die mannen of ik mee wilde op de quad. We zouden naar een meer rijden en dat leek mij wel wat. Ik stapte achterop de quad alleen ging dit erg moeilijk omdat het jurkje wel heel kort was. Onwennig trok ik het naar beneden en probeerde er goed op te gaan zitten anders zou ik daar in mijn knalrode string zitten.
We gingen op pad en ik drukte mijn lijf stevig tegen hem aan. Ik wist niet goed waar ik hem vast moet houden want waar hou je nou iemand vast die je niet kent. Ik sloeg mijn armen uiteindelijk toch om zijn middel heen want we reden best hard door de heuvels en velden heen. Door het geschud op de quad voelde ik dat ik moest plassen en ik vroeg of hij even wilde stoppen.We stopte op een heuvel. Onderaan de heuvel reden auto's voorbij. Ik zocht een boom op en ging daarachter zitten. Zo dat luchtte op. Toen ik terug kwam stond hij uitdagend tegen de achterkant van de quad geleund. Ik wilde opstappen en liep naar hem toe. Hij pakte mijn hand en trok mij naar zich toe. Hij begon me heerlijk te zoenen. Heerlijk vertederend en zacht. Ik beantwoorde zijn zoen maar wat graag en voelde mijn hele lichaam direct tintelen en voelde dat ik nat werd.
Hij pakte met zijn handen mijn hoofd beet en zijn zoenen werden heftiger. Hij begon de rest van mijn lichaam te verkennen wat hem liet kreunen. Oh ik werd hier zo opgewonden van.
Hij mocht me hebben, helemaal!
Zijn handen verdwenen onder mijn jurkje. Op zoek naar mijn borsten maar F. Hij vond het verrukkelijk zulke grote borsten en streelde ze met zijn tong. Ik werd heter en heter. Ik maakte ondertussen zijn riem los en zijn hand ging richting mijn rode string. Ik maakte zijn knoop los van zijn broek en hij ging met zijn vingers langs de rand van mijn string. Ik ritste zijn gulp open en gaf zijn ontzettend grote lul de vrijheid. Zijn vinger gleed tussen mijn zeer natte lippen in. Oh wat was ik nat! Mijn jurk had hij omhoog gedaan zodat onze ontblote lichamen heerlijk tegen elkaar aan zaten. Hij ging zelf naar achteren en trok mij bovenop zich. Zijn heerlijk lul voelde ik kloppen tegen mijn natte kruis. We hebben elkaar heerlijk gestreeld totdat ik het niet meer hield. Ik wilde hem diep in mijn voelen. Ik zou op hem kunnen stappen en mij heerlijk over hem heen kunnen laten zakken en mijzelf dan lekker klaar rijden. Maar eigenlijk wilde ik lekker van achterlangs genomen worden. Ik stapte dus van hem af en hij ging achter mij staan. Hij vroeg of ik hem kon hebben. Zo'n paal wilde ik wel maar al te graag! De auto's die voorbij reden en ons eventueel zouden kunnen zien deerde ons niet. We gingen zo in elkaar op. Ik bukte mij diep op de quad hangend en hij kwam eerst kopjes geven aan min natte poesje. Hij deed alleen het kopje erin om mij te laten wennen aan zijn grote paal. Steeds verder deed hij hem erin en ik smachtte ernaar om hem te ontvangen. Om eens flink geneukt te worden door deze heerlijk paal. Eindelijk stootte hij hem in mij en pompte maar door. Ik dacht dat ik gek werd. Elke haar ging overeind staan en ik wilde meer en meer en sneller en harder. Dat was niet tegen dovemansoren en hij hield een geweldig ritme aan. Ik was niet aan de pil en dat interesseerde me geen reet. Ik wilde klaarkomen met die heerlijke paal in me en zal hem helemaal leeg trekken met mijn lekker kutje. Na wat heerlijke lange stoten verstrakte mijn lichaam en kwam heerlijk klaar toen hij riep dat hij mij helemaal pompte. Het was in een wordt verrukkelijk. Mijn kutje was helemaal nat door zijn zaad en ook daar ben ik dol op want dat glijd zo lekker.
Ik ben achterop de quad gestapt en heb me heerlijk tegen hem aangedrukt en heb zo nog lekker na zitten genieten.
Daarna heb ik hem helaas nooit meer gezien...Aantal keer bekeken: 40420
Waardering: 8.48 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online